Dodaj do ulubionych

Pączki czy Faworki?

IP: 212.160.236.* 26.02.03, 18:58
używając terminologii sportowej 1:0 dla faworków, oczywiście mojej mamy... A
wy???
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Pączki czy Faworki? IP: 217.97.164.* 26.02.03, 19:01
      1:1...
      pączki oczywiście są wspaniałe.. miałem taki okres, że potrafiłem na śniadanie
      jeść po 3-4 pączki z litrem mleka.. i tak przez prawie 4 miesiące.. dzień w
      dzień.. :).. teraz też nie przepuszczę żadnej okazji, by się nimi objadać..
      .. a co do mojej sylwetki.. mam 66 kg przy 182 wzrostu :)
      • Gość: ryczu Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.160.236.* 26.02.03, 19:19
        Wzrost taki sam, imię też, tylko waga się nie zgadza... Imienniku mój! -
        wybaczam słabość do pączków :))
        • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 26.02.03, 19:23
          Pączki czy faworki, odpowiedź jest prosta. I paczki i
          faworki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Pozdr
      • Gość: rowerzyk Re: Pączki czy Faworki? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 26.02.03, 20:16
        Gość portalu: andrzej napisał(a):

W czasach gdy duzo rowerowalem, o wage nie musialem sie martwic, ale od mniej
        wiecej wrzesnia, hm... +10 kg :)
        Zeby nie bylo OT, to lubie i jedne i drugie, acz faworki rzadziej na moim stole
        goszcza
        smacznego
        znaczy pozdrawiam
        • Gość: chatka_ Re: Pączki czy Faworki? IP: *.piasta.pl 27.02.03, 13:08
          mieszkam obok cukeirni, co wieczor tak pachnie... spalonym tluszczem ze paczkow
          sie odechciewa :(
          • Gość: anka1 Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 27.02.03, 13:43
            jedno i drugie pycha ! ale dlaczego czlowiek nie ma 8 zoladkow jak Alf ???? ((((
            • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 13:52
              Aniu 8 paczkow? Niezly bilans, a to dopiero polowa dnia :)))
              • Gość: anka1 Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 27.02.03, 13:56
                Chatko paczki jak na razie 2 , ale za to duzo fasolki i 2 kanapki :)
                ech gdybym mogla jesc tyle co Alf ... eeeeeech :)))
                • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 14:04
                  Aniu ja kapuste pekinska na sniadanie jadalm by te 2,5 paczka moc dzis z
                  czystym sumieniem zjesc :) Zapomnialam dodac, ze obok cukierni (a psik!) jest
                  sklepik gdzie maja pyyyyyszne paczki :))
                  • aand Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 14:10
                    0,5??? Chyba jakies przeklamanie w swiatlowodach...;)) Chyba ze chodzi o pol
                    kilo paczkow ;)) I z róza. Najlepsze wg. mnie :)
                  • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 14:17
                    Jestem zgubiona! Mam wlasnie mi przyniosla wiejskie paczki, z Supraśla z
                    Łukaszówki!

Pozdrawiam i zmykam, bo juz ze dwa paczki minely jak tu siedze a praca w miedzy
                    czasie toże speczniala!
                    • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 14:30
                      w radio strasza ze to moze ostatni taki czwartek, jak wejdziemy do Unii to
                      czekaja nas paczki na parze albo z wody!!:) To moze jeszcze po jednym? pa :))
                      • Gość: habitus Re: Pączki czy Faworki? IP: *.zigzag.pl 27.02.03, 14:51
                        Pączki z ajerkoniakiem! Zapomniałam o tłustym czwartku! Pozdrawiam wszystkich,
                        biegnę do cukierni...
                        • poziomk Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 15:31
                          Oczywiście , że pączki, kup pare dla poziomK, a może zrobić zlot Foremek i
                          Foremków na pączki?
                          • Gość: anka1 Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 27.02.03, 15:34
                            Poziomku obawiam sie ze wszyscy sa tak poobjadani ze sie ruszac im nie chce. ja
                            jestem, juz tylko spac mi sie chce nic wiecej, zieeeeeeeeeeeeew :)))
                            • Gość: saunne Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 27.02.03, 16:37
                              a ja dzis jeszcze ani jednego... :( i chyba juz nie zalapie sie, bo na uczelni
                              bede do wieczora... Buuu
                              ;)
                              • aand Re: Pączki czy Faworki? 27.02.03, 16:43
                                Saunne! Ratuj sie niebogo! Wysiadz po drodze i kup z jednego, jakze to tak
                                przeciez przewrocisz sie z glodu niszczesna...! ;)
                                • Gość: saunne Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 27.02.03, 16:45
                                  a zebys wiedzial... ale coz... zaraz uciekam na cwiczenia. Pa!
                                  • Gość: anka1 Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 28.02.03, 08:24
                                    uczelnia jak zwykle przegapia szanse na zarobek , nie mogliby paczusiow dla
                                    studentow sprowadzic ?:)))
                                    • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 28.02.03, 10:38
                                      Dzisiaj piatek. Czy juz jedliście pączki w tłusty piatek :)?
                                      Pozdr
                                      • poziomk Re: Pączki czy Faworki? 28.02.03, 11:04
                                        Wczoraj na dobranoc jeszcze 1 zjadłem i na tym pas
                                        • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 28.02.03, 13:48
                                          U mnie 4, ale w 1000 kalorii sie zmiescialam, nic poza tym nie jadlam! A
                                          kapuste pekinska z rana, ale ta pewnie nie wiecej niz 20 kalorii ma :))
                                          Rekordzistą okazal sie moj uczen, zjadl 20!!!
    • Gość: Janka Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.244.27.* 28.02.03, 13:51
      A ja pobiłam swój życiowy rekord...........5. Ale przez cały post pączka do ust
      nie biorę!!!
      • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 28.02.03, 13:59
        Ja wczoraj ograniczyłem liczbę do 3. Ale dzisiaj zjadłem też 3.... W
        Białymstoku są najlepsze pączki z toffi.
        Pozdr
        Specjalne dla Janka :)
        • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 28.02.03, 14:30
          Ach te wiejskie pączki sa dobre nawet na drugi dzien mniam mniam :)
          • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 28.02.03, 14:33
            w Warszawie nigdzie nie spotkałem pączków z toffi. 1-0 dla Whitestocku :)
    • ralston Re: Pączki czy Faworki? 01.03.03, 14:45
      Pączki czy faworki?
      Oczywiście faworki! Potem pączki. I jeszcze raz faworki, i... może jeszcze
      pączuszka mniammm...
      • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 01.03.03, 15:22
        Nie za duzo tłuszczu i cholesterolu? Mozna za bardzo przybrać na wadze....
        Pozdr
        • Gość: anka1 Re: Pączki czy Faworki? IP: 212.33.74.* 01.03.03, 15:40
          trzeba zapic winkiem czerwonym wytrawnym i cholesterol pojdzie sobie w ... :)
          • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 01.03.03, 17:17
            Zresztą niedługo zaczyna się post....
            wiec będzie czas na troche umartwień.....
            Pozdr
    • freewolf Najlepsze pączki są w piekarni Auchan! - 01.03.03, 17:33
      - jak by powiedział nieśmiertelny kapitan Kloss:).
      • alex.4 Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 01.03.03, 17:42
        • chatka_ Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 01.03.03, 23:38
          Wolfiku przy najblizszej okazji jak bedziesz w Bialymstoku, zabieram Cie do
          Suprasla, do Łukaszówki bys poznal smak PRAWDZIWEGO pączka!
          • freewolf Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 01.03.03, 23:46
            chatka_ napisała:

> Wolfiku przy najblizszej okazji jak bedziesz w Bialymstoku, zabieram Cie do
            > Suprasla, do Łukaszówki bys poznal smak PRAWDZIWEGO pączka!

22. marca
            • chatka_ Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 01.03.03, 23:49
              jutro bede miala okazje osobiscie zlozyc zamowienie, ile masz żołądkow? :))
              • freewolf Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 01.03.03, 23:59
                chatka_ napisała:

> jutro bede miala okazje osobiscie zlozyc zamowienie, ile masz żołądkow? :))

Tylko jeden, ale za to studencki :))).
                • chatka_ Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 02.03.03, 00:06
                  na jedno wychodzi, 8 na miejscu i drugie tyle na wynos :)
                  • freewolf Re: Najlepsze pączki nie są w piekarni Auchan! - 02.03.03, 22:20
                    chatka_ napisała:

> na jedno wychodzi, 8 na miejscu i drugie tyle na wynos :)

I jeszcze drugie tyle na moją dolę. :))
    • Gość: Pisces Re: Pączki czy Faworki? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 00:12
      Dobrze,ze ten wtorek prawie za progiem bedzie szansa zregenerowac sily(utracone
      kalorie)
      • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 02.03.03, 00:15
        opowiadaj! co to bedzie?
        • Gość: Pisces Re: Pączki czy Faworki? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 00:24
          chatka_ napisała:

> opowiadaj! co to bedzie?

We wtorek obchodzimy paczki day,dwa tuziny mam juz zamowione,takie polskie z
          powidlami sliwkowymi,najbardziej przypominaja polskie,chociaz piekarnia
          wloska.Rok temu pobilam swoj zyciowy rekord 6 paczkow przy jednej kawie,to nic
          ze przez nastepny tydzien trzeba bylo godzine dluzej pocwiczyc,bylo jednak
          warto.
          • chatka_ Re: Pączki czy Faworki? 02.03.03, 00:32
            dlatego my sie wybieramy dzis na narty, niestety w okolice Lukaszowki :)), no i
            trzeba bedzie dluzej pojezdzic, bo ominac na pewno sie nie da :))
            • Gość: Pisces Re: Pączki czy Faworki? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 00:41
              chatka_ napisała:

> dlatego my sie wybieramy dzis na narty, niestety w okolice Lukaszowki :)), no
              i
              >
              > trzeba bedzie dluzej pojezdzic, bo ominac na pewno sie nie da :))

Zycze udanej pogody!
              • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 02.03.03, 18:48
                Pisces tylko Cię podziwiać. Tyle pączków i nie przesłodzić się....
                Zrobiłas na mnie wrażenie....
                Pozdr
                • Gość: Pisces Re: Pączki czy Faworki? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 19:01
                  Alex.4,raz do roku mozna zaszalec.
                  • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 02.03.03, 19:04
                    Ja nie twierdzę, że nie. Po prostu podziwiam Cię, że potrafisz zjeść aż tyle.
                    Tu nie było żadnej ironii, tylko szczery podziw.
                    Pozdr
                  • Gość: Pisces Re: Pączki czy Faworki? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 19:19
                    Dziekuje,ale ja naprawde jem paczki raz w roku,do polskich piekarni mam dosc
                    daleko wiec kiedy jest okazja odkladam skrupuly na polke i otwieram podelko z
                    pachnacymi paczusiami,potem zdrowy rozsadek goni mnie do klubu.Paczki sa
                    jednak tego warte.
                    • alex.4 Re: Pączki czy Faworki? 02.03.03, 19:20
                      Gość portalu: Pisces napisał(a):

> Dziekuje,ale ja naprawde jem paczki raz w roku,do polskich piekarni mam dosc
                      > daleko wiec kiedy jest okazja odkladam skrupuly na polke i otwieram podelko z
                      > pachnacymi paczusiami,potem zdrowy rozsadek goni mnie do klubu.Paczki sa
                      > jednak tego warte.

Alex: Pisces nie masz się czego wstydzić i tłumaczyć się. Pozdr
                      • Gość: Pisces Re: Pączki czy Faworki? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 02.03.03, 19:29
                        alex.4 napisal(a)
                        >
                        > Pisces nie masz się czego wstydzić i tłumaczyć się. Pozdr

UFF,to mi ulzylo.
                        Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka