finka9 28.07.09, 22:20 co Antoś? Bo ta myląca jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 Re: A może inną nazwę 28.07.09, 22:27 Mnie się podoba -"sklepik z marzeniami".To zaczarowane miejsce,gdzie spełniają się najskrytsze marzenia. Gdzie wszystko można znależć ,nawet ...miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: A może inną nazwę 28.07.09, 22:42 I słusznie ,tylko tu nie ma podstępu jak w King'u.Ps. Rany jak się cieszę ,że nie jestem tu sama. Pozwól że Cię uściskam. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: A może inną nazwę 28.07.09, 22:55 a co tam, mozesz mnie usciskac:D Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: A może inną nazwę 28.07.09, 23:00 Czy ktoś tu jeszcze zagląda oprócz nas? Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: A może inną nazwę 28.07.09, 23:06 Zajrzałabym tu wcześniej ,ale Antoś się nie reklamował.No i ta nazwa zlewa się z poprzednią. Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: A może inną nazwę 30.07.09, 17:37 Dwie laseczki, tkwiące w uścisku ! To musiał być iście perwersyjny obraz !:) Wybaczcie mi drogie panie, ale nie mogłem sie powstrzymać, od odrobiny szyderstwa. Ale wracając do tematu, to rzeczywiście nazwa nieco już zarezerwowana . Ale chłopak chciał dobrze, tylko na amen zapomniał o swym wirtualnym tworze. Po spektakularnym powrocie z Syberii, pławi się pewnie w sławie jaką tym czynem osiągnął! Albo co gorsza, być może wtulony w ramiona pięknej Rosjanki, zapomniał o bożym świecie. Ale może sobie kiedyś przypomni ? Odpowiedz Link Zgłoś
vidmo76 Re: A może inną nazwę 09.08.09, 14:32 Pisałem do szefa, a on na to, że jedzie na Białoruś ale jak wróci to zajrzy. Więc proponuję przeprowadzić jakiś zamach stanu! Odsunąć Antka od władzy, nazwę zmienić na spiskowcy pl. I przejąć całkowicie kontrolę nad tym forum :> Boże... ale ja jestem zepsuty!! hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
finka9 Re: A może inną nazwę 09.08.09, 14:41 Przystępuję do spisku.Ogłaszam akcję pod kryptonimem WALKIRIA za rozpoczętą!!! Odpowiedz Link Zgłoś