Dodaj do ulubionych

Katastrofy ciąg dalszy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:48
Chrońmy dalej żabki i ptaszki przed ludźmi!
Obserwuj wątek
    • Gość: kloseque Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: 89.161.7.* 29.08.06, 22:22
      Debilu! Czy to "ptaszek" zabił tych ludzi, czy kierowca TIRa?!!!!!!!

Baran!
      • Gość: vlad79 Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: 195.177.196.* 30.08.06, 15:21
        Gość portalu: kloseque napisał(a):

> Debilu! Czy to "ptaszek" zabił tych ludzi, czy kierowca TIRa?!!!!!!!
        >
        > Baran!

kretynie zabił min. dlatego że, jechał min. po fatalnej drodze
        • Gość: kloseque Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 16:17
          kretynie zabił min. dlatego że, jechał min. po fatalnej drodze

I dlatego zasnął?
          Gratuluję!
          • Gość: vlad79 Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: 195.177.196.* 30.08.06, 21:33

> kretynie zabił min. dlatego że, jechał min. po fatalnej drodze
            >
            > I dlatego zasnął?
            > Gratuluję!

ehh, a kto powiedział ,że zasnął , moze wjechał na nierówność drogi i stracił
            kontrolę nad pojazdem
    • Gość: mart Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 23:57
      Jesteś zwyczajnym kretynem i tyle! To nie żabka ani nie ptaszek siedziały za
      kierownicą tego TIRa! Tak poza tym, obwodnicę Augustowa już dawno można było
      zbudować, tyle że trzeba byłoby troszkę gruntów rolnych uszczknąć... wtedy
      dopiero podniósłby się raban... Podziękuj nie żabkom i ptaszkom, ale rolnikom-
      egoistom.
      • Gość: A taki tam Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:27
        Dziękujmy upartym drogowcom którzy nie patrząc na nic, forsują taki wariant
        przebiegu obwodnicy który pozwali im na robienie dużego biznesu. Gdy tymczasem
        droga przy Raczkach była by już dawno gotowa. Ich pazerność poparta kłamliwą
        propagandą ma im zapewnić sukces finansowy za który zapłaci podatnik. Ale czy
        to się uda, czy prawo unijne przyzwoli na ten dziwaczny eksperyment budowania
        drogi na torfie. Po co nam ten cały zamęty pan Topczewski się napasł.
        Inna sprawa to to że za wypadki ponosaą też odpowiedzialność szefowie firm
        transportowych wysyłający swoich pracowników kierowców niekiedy na śmierć z
        przepracowania. Ale czy to miało znaczenie w tym przypadku.
        Czsy tu stan drogi miał akurat jakieś znaczenie. Nie wygląda na to.

> dopiero podniósłby się raban... Podziękuj nie żabkom i ptaszkom, ale rolnikom-
        > egoistom.
        A czy ktoś pytał o zdanie rolników, ktoś podał im cenę za ziemię.
        Egoiści to ci co popierali ten wariant obwodnicy (przez torfowisko Rospudy)idąc
        w zaparte, mimo że dawno było wiadome że to się skończy konfliktem na dużą
        skalę. I zdyskredytowaniem Polski w oczach społeczności międzynarodowej.
        • Gość: vlad79 Re: Katastrofy ciąg dalszy IP: 195.177.196.* 30.08.06, 15:36
          Gość portalu: A taki tam napisał(a):

coż ponownie ten sam nr. IP tyle że inny nick, czy ktos wie co to za jegomość?
          I ponownie kłamstwa że niby to drogowcy się obłowią na przetargach ,ciekawe w
          jaki sposób-wytłumacz mi debilu. I ponownie kłamstwo że niby w Uni Europejskiej
          nie prowadzi się takich inwestycji, tam takie inwestycje wykonuje się także e
          Parkach Narodowych kmiocie , taka jest teraz zaawansowana technologia budowani
          dróg. W wariancie trasy przez Raczki trzeba byłoby wykupić kilka tysiecy
          działek co trwałoby długie lata ,zapewne z wieloma procesami o
          "wyrugowanie".Hhhe czy stan drogi miał potencjalny wpływ na wypadek, Mamy
          najgorsze drogi w Europe (nawet nie w UE)dla kierowców z po za naszego kraju
          jazda naszymi drogami to prawdziwa katorga i przeniesienie się w czasie do XIX w.
          Cóż można i tak, kłamstwo powtarzane po tysiąckroć staje się w końcu prawdą
    • Gość: Konserwa Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:38
      Ale podniósł się jazgot!!!
      Trochę pokory -macie krew na rękach.
      • Gość: kloseque Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: 89.161.7.* 30.08.06, 09:46
        Jeszcze raz Ci baranie napiszę! To kierowca TIRa zasnął i spowodował wypadek.
        Rozumiesz? Umiesz czytać? Rozmawiałeś kiedyś z jakimiś turystami z zagranicy?
        Ja oprowadzałem Włochów po podlasiu i to co oni zauważyli, to to, że wcale nie
        mamy takich strasznych dróg jak się mówi, ale kierowców mamy co najmniej tak
        porąbanych jak Włosi... A ostatnia tragedia na Alei Piłsudskiego w Białymstoku,
        to też wina ptaszków? Ja nawet nie jestem żadnym ekologiem, więc skończ z
        pisaniem o krwi na rękach - ośmieszasz się...
        • Gość: Konserwa Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:04
          Oderwij raz wzrok od ptaszków i pojedź do włoch. Ważne drogi (niekoniecznie
          autostrady) są tam przedzielone co najmnniej barierką, która skutecznie
          zapobiega tego typu kolizjom.
          • Gość: bakshis Barbarzyńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:32
            > ..... są tam przedzielone co najmnniej barierką, która skutecznie
            > zapobiega tego typu kolizjom.
            Tylko że drogowcy podlascy nie mają w planie takich barierek. Może jeszcze
            napisz że TIRy wożą koleją. Czy za głupi jesteś na to.
            Albo wpisz, że tam więcej zarabiają i nikt nie wygania na trasę kierowcy na
            jazdę 10 - 18 godzinną.
            Krew macie na rękach. Głupota rodzi głupotę.
          • Gość: kloseque Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 12:40
            Człowieku!

Jeszcze raz napiszę: CZYTAJ! Ja też chcę dobrych dróg! Nie jestem EKOLOGIEM!
            Chce obwodnicy ale nie niszczącej przyrodę bo po co niszczyć jak można nie
            niszczyć! Tak trudno w to uwierzyć że ktoś patrzy dalej niż własny samochód?!

Jeszcze raz apeluję: CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. W szkole tego nie nauczyli?!
            • Gość: vlad79 Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: 195.177.196.* 30.08.06, 15:42
              im ty jesteś nauczycielem, biedne dzieci... chłopie kto ci wmówił ze ta
              inwestycja zniszczy środowisko ( Doline Rospódy), skąd się biorą tacy fanatycy
              • Gość: kil Vlado- barbarzyńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:50
                > inwestycja zniszczy środowisko ( Doline Rospódy), skąd się biorą tacy fanatycy
                Sam jesteś fanatyk manipulacji antyśrodowiskowych. Co ta estakada to zbawianie
                dla środowiska. Tak długo wmawiasz to wszystkim że już sam w to uwierzyłeś.
                Tak wogóle to Rospudy.
                Ty nie szanujesz ludzi i środowiska.
                A co ze światłami w Augustowie - zrobisz wreście z kolegą Topczewskim, czy
                będziesz się wykręcał płynnością ruchu.
                To z jej powodu - płynnego ruchu w Augustowie zginęła ta dziewczyna potrącona
                przez busa. Macie krew na rękach. Wasze płynności ruchu .....
                Fanatyk vlad - co ty jeszcze ża kalumnie napiszesz.
        • Gość: Konserwa Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:09
          ...
          > Ja nawet nie jestem żadnym ekologiem, więc skończ z
          > pisaniem o krwi na rękach - ośmieszasz się...
          Jeżeli faktycznie nie jesteś "żadnym ekologiem", to jesteś tzw.
          Pożytecznym idiotą.
          • Gość: bakshis Barbarzyńcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:38
            > Jeżeli faktycznie nie jesteś "żadnym ekologiem", to jesteś tzw.
            > Pożytecznym idiotą.
            A ty prawdziwym cywilizowanym dzikusem. Barbarzyńcą.
            Gdzie nie ma już nic do powiedzenia zaczynają się oszczerstwa.
            Żenada !!
            • Gość: Konserwa Re: Barbarzyńcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:11
              Może więc zamiast bełkotać zawalczyłbyś o barierkę rozdzielającą jezdnie na tej
              drodze?
              Ale Ty oczywiście wolisz zadbać o ptaszki i żabki, a ludzi masz w d....
              • Gość: bakshis Re: Barbarzyńcy Bałkotliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 11:18
                > Może więc zamiast bełkotać zawalczyłbyś o barierkę rozdzielającą jezdnie na
                tej
                Twoje wywody to bełkot klawiatury.
                Narazie to trzeba zająć się tym by w Augustowie lepiej urządzono przejścia dla
                pieszych. Więcej swiateł. Co to mniej ważne że tam giną ludzie.
                A twoje ptaszki i żabki obchodzą mnie tak niewiele jaki i ty. Buraczy
                szczekaczu.
              • Gość: kloseque Re: Barbarzyńcy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 12:51
                A jak Ty walczysz? Napisz mi proszę Cię konkretnie, bo jestem bardzo
                zainteresowany?

• Gość: kloseque Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 12:46
            Synku przemiły! Jeśli wg Ciebie logiczne myślenie jest idiotyzmem, to jesteś
            geniuszem :) Kumasz logikę trochę? :) Bełkocze ci głowa, bełkocą palce na
            klawiaturze... Nie umiesz dyskutować, nie zabieraj głosu. Nie potrafisz
            odpowiadać na logiczne argumenty inaczej jak obrażając - zapisz sie do jakiegoś
            kółka dyskusyjnego bo śmiesznyś...
            I daj ludziom podyskutować! Takie fora powstają po to by ludzie wymieniali się
            poglądami, być może ktoś da sie przekonać drugiej stronie, może odwrotnie.
            Szczekanie nie da nic...
            • Gość: vlad79 Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: 195.177.196.* 30.08.06, 15:49
              Debilu! Czy to "ptaszek" zabił tych ludzi, czy kierowca TIRa?!!!!!!!

Baran!...
              > kółka dyskusyjnego bo śmiesznyś...
              > I daj ludziom podyskutować! Takie fora powstają po to by ludzie wymieniali się
              > poglądami, być może ktoś da sie przekonać drugiej stronie, może odwrotnie.
              > Szczekanie nie da nic..

to wedłóg ciebie ma być meryoryczna dyskusja ,nawet nie zdążyłeś przedstawić tyc
              swoich intelektualnych wypocin a juz inwektywa, apeluję do dyrektora szkoły o
              wyrzucenie tego "nauczyciela " na zbity pysk ,naprawdę szkoda dzieci
              • Gość: kloseque Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 16:31
                to wedłóg ciebie ma być meryoryczna dyskusja ,nawet nie zdążyłeś przedstawić tyc
                swoich intelektualnych wypocin a juz inwektywa, apeluję do dyrektora szkoły o
                wyrzucenie tego "nauczyciela " na zbity pysk ,naprawdę szkoda dzieci

"WEDŁÓG" mnie nie mam mowy o merytoryce gdy ktoś pisze, że ludzie zginęli przez
                ptaszka... Cały czas przedstawiam swoje "wypociny" np. pytając czy to ptaszek
                zabija ludzi na drogach. Odpowiedzi jak nie ma tak nie ma.

• Gość: vlad79 Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: 195.177.196.* 30.08.06, 15:39

> Jeszcze raz Ci baranie napiszę! To kierowca TIRa zasnął i spowodował wypadek.
          > Rozumiesz? Umiesz czytać? Rozmawiałeś kiedyś z jakimiś turystami z zagranicy?
          > Ja oprowadzałem Włochów po podlasiu i to co oni zauważyli, to to, że wcale nie
          > mamy takich strasznych dróg jak się mówi, ale kierowców mamy co najmniej tak
          > porąbanych jak Włosi...

chłopie czy ty czasami chociarz opuszczasz ten grajdół, czy ty widziałes kiedyś
          włoskie drogi, nie osmieszaj się
          • Gość: kloseque Re: Zielono -czerwoni barbarzyńcy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.08.06, 16:53
            chłopie czy ty czasami chociarz opuszczasz ten grajdół,

Owszem.

czy ty widziałes kiedyś
            > włoskie drogi

Tak. I co? Przecież wyraźnie piszę wszędzie gdzie mogę, że też chcę dobrych
            dróg (Wa-wa - Białystok, Białystok - Augustów). Próbowałem zwrócić uwagę na to,
            że winę w większości ponoszą kierowcy jeżdzący jak wariaci. Tak to już w Polsce
            jest i tak też mówią Policyjne statystyki.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka