saunne 03.03.03, 09:05 miedzy 9 a 14-15 bardzo wolno "chodzi"? Watki otwieraja sie niemilosiernie dlugo. Nie jest to raczej problem mojego komputera, poniewaz inne strony dzialaja normalnie w tym czasie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanislaw Re: Dlaczego Forum...? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 09:12 saunne napisała: > miedzy 9 a 14-15 bardzo wolno "chodzi"? Watki otwieraja sie niemilosiernie > dlugo. Nie jest to raczej problem mojego komputera, poniewaz inne strony > dzialaja normalnie w tym czasie. > > pozdrawiam. Mam to samo, szczegolnie od 11 do 14. Potem nagle wszystko zaczyna chodzic super szybko a wiec chyba nie wstaja od kompa miliony uzytkownikow na komende;) Wydaje mi sie, ze ktos tam cos przelacza. Moze chodzi wolno bo wszystko trzeba czytac i cenzurowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dlaczego Forum...? 03.03.03, 09:23 A kto w takim razie cenzurował wczoraj wieczorem? W okolicach 22-ej tempo było nie do zniesienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Dlaczego Forum...? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 09:27 ralston napisał: > A kto w takim razie cenzurował wczoraj wieczorem? W okolicach 22-ej tempo było > nie do zniesienia... Wiem - u mnie takoz, dlatego nic nie wpisalem tylko poszedlem spac. Moze to bedzie moim alibi:)) na watku o Bialorusinach po 1 w nocy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Dlaczego Forum...? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 09:24 nie przesadzaj Stanislawie z tym cenzurowaniem :) Dobrze, ze wreszcie Gazeta wziela sie za porzadkowanie Forum z wyzwisk i spamu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Dlaczego Forum...? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 09:29 Przeciez zartowalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bialystok Re: Dlaczego Forum...? 03.03.03, 09:29 Gość portalu: Stanislaw napisał(a): > Wydaje mi sie, ze ktos tam cos przelacza. Moze chodzi wolno > bo wszystko trzeba czytac i cenzurowac? :) ..nie.. to nie ja.. ja loguję się do Forum tak samo jak wszyscy.. tylko mam inne uprawnienia.. .. czym to jest spowodowane?.. trudno mi powiedzieć.. ale np. w moim przypadku w takich godzinach cały internet chodzi w zwolnionym tempie.. być może to wina łączy TP-sy i NASK-u.. W. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dlaczego Forum...? 03.03.03, 09:40 U mnie wszystkie inne strony ładują się w tym czasie normalnie, tj. nie zauważam spadku szybkości a Forum zachowuje się jakby za chwilę miało wyzionąć wirtualnego ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Dlaczego Forum...? IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.03, 13:59 Wlasnie odnotowalem. Rowno jak nozem ucial o 13.50 zaczelo chodzic jak w zegarku - przynajmniej 5 razy szybciej. Co to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dlaczego Forum...? 03.03.03, 15:04 A u mnie dalej dział jakby było pół ćwierci od śmierci :(((( A w tym samym czasie na przykład onet.pl działa normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Dlaczego Forum...? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 03.03.03, 15:40 Dotad myslalam,ze to tylko ja mam taki problem,trudno jak nie ma na to rady trzeba sie pomeczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dlaczego Forum...? 03.03.03, 18:19 U mnie dopiero teraz zaczęło chodzić normalnie. Cóż z tego, jak sam tu zostałem... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dlaczego Forum...? 03.03.03, 21:44 Chyba Wojtku to raczej nie wina laczy, bo inne strony dzialaja wowczas normalnie. Przycina sie tylko Forum Bialystok. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf To dziwne... 04.03.03, 02:09 ..., gdyż u mnie jeszcze nigdy nie zaobserwowałem spadku szybkości działania forum, a bywam tu o różnych ciekawych godzinach (na przykład 2 w nocy:). Jedyne momenty, kiedy wszystko ładuje mi się niemiłosiernie długo, to gdy mam włączone Kazaa, ale to normalne, gdyż ten program potwornie zapycha łącze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bxxxxb Re: To dziwne... IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.03, 03:56 bo smierdzi tu z waszych butow i pyskow to nie dziala jak nalezy sledzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: To dziwne... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 14:48 freewolf napisał: > ..., gdyż u mnie jeszcze nigdy nie zaobserwowałem spadku szybkości działania > forum, a bywam tu o różnych ciekawych godzinach (na przykład 2 w nocy:). > Jedyne momenty, kiedy wszystko ładuje mi się niemiłosiernie długo, to gdy mam > włączone Kazaa, ale to normalne, gdyż ten program potwornie zapycha łącze. o 2 w nocy wszystko szybko chodzi :) Kazaa odpada - nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dlaczego Forum...? 04.03.03, 15:17 Rano wogóle nie pozwalało żadnych postów wpisywać, potem działało jak w przedśmiertnej agonii, dopiero teraz zaczęło chodzić normalnie. Nic z tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dlaczego Forum...? 04.03.03, 15:22 Za szybko pochwaliłem. Znowu zdycha... A niech to *&%^^#%$@#!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Dlaczego Forum...? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 04.03.03, 15:37 Na jakim serwerze znajduje sie forum bialystok? Jezeli na jakims nalezacym do GW i rzeczona w tym czasie duzo sciaga lub wysyla, to calkiem mozliwe ze forum bedzie otwieralo sie wolniej. Ot taki to moj lamerski pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś