kasiaa11 11.09.06, 13:55 Gdzie znajdę w Białymstoku dobrze wyposażony sklep zoologiczny, najchętniej w okolicach Auchan bądź Lipowej? Z góry dziękuję Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoropis Re: sklep zoologiczny 11.09.06, 15:02 Mnie na myśl przychodzi Złota Rybka na Św. Rocha. Ale czy on jest "dobrze wyposażony" to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: sklep zoologiczny IP: *.elpos.net 11.09.06, 16:45 Swietny jest na Narewskiej."Zlota Rybka" na Sw.Rocha powinna nazywac sie "Zdechła Rybka" bo wszytsko co tam kupilem zdechlo lub zachorowalo dlatego wole dojechac kawalek dalej niz ryzykowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: sklep zoologiczny 11.09.06, 17:10 Na rogu Pałacowej i Warszawskiej, w tym handlowcu koło 3 LO, w piwnicy:) Jest dobry sklep zoologiczny, a przynajmniej był kilka lat temu (chodzi o dobroć, bo sklep istnieje nadal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w@riat Re: sklep zoologiczny IP: *.stnet.pl 11.09.06, 18:57 A zapytam jeśli mogę... Co chcesz kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: sklep zoologiczny 11.09.06, 20:31 przy ulicy Piłsudskiego w jednym z bloków, po przeciwnej stronie niż te dwa wieżowce. Schodkami w dół. Nie pamiętam jak się nazywa. Mała klitka, ale nieźle wyposażona, i zwierzaki i akcesoria są. Nie polecam natomiast na Malmeda. Tam nie ma zwierzaków, a jedzonko i akcesoria głownie dla psiaków i kociaków. Dla bardziej egzotycznych wybór mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: sklep zoologiczny IP: *.csk.pl 11.09.06, 20:30 w rzemieślniku na Legionowej, w piwnicy, jeżeli chodzi o akwarium to z dobrymi radami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobia27 Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:51 Na Kilińskiego, jest dużo wszystkiego,mają nawet Ary, wygląda dosyć porządnie, ale słyszałam,że jest nieco droższy niż inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa11 Re: sklep zoologiczny 11.09.06, 22:42 chcę kupić krytą kuwetę dla swojej koty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sklep zoologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 01:15 Sklep na Sienkiewicza, niedaleko skrzyżowania z Piłsudskiego - Delfin. Bardzo miła obsługa, bogaty asortyment... Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
goof Re: sklep zoologiczny 13.09.06, 09:46 Sklep na pałacowej i złota rybka jest tego samego właściciela. Gbór okrutny!A rybki faktycznie zdychają lub są chore,nie polecam tego sklepu! Ale sklep na Kilińskiego jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sklep zoologiczny IP: *.koba.pl 13.09.06, 12:57 głupiś kmiocie, sklep na pałacowej jest najlepszy, jak kupuję coś dla swojego pieska to miła pani zawsze coś dorzuci gratis, polecam ten sklep. dla kotów tez jest spory asortyment Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: sklep zoologiczny 13.09.06, 14:28 Gość portalu: ja napisał(a): > głupiś kmiocie, sklep na pałacowej jest najlepszy, jak kupuję coś dla swojego > pieska to miła pani zawsze coś dorzuci gratis, polecam ten sklep. dla kotów tez jest spory asortyment Pani może i miła, ale klienci chyba nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: sklep zoologiczny IP: *.punkt.pl 13.09.06, 12:40 216.239.59.104/search? q=cache:auTurBb1XtkJ:www.instytutrozwoju.pl/5_kontakt.html+buczny+samociak&hl=pl &gl=pl&ct=clnk&cd=1&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś