Gość: loona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:54 Gdzie znajduje się ta sala? Czy polecacie ja jako miejsce do zorganizowania wesela? Może ma ktoś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Sala u Wiesia 13.09.06, 22:00 Gość portalu: loona napisał(a): > Gdzie znajduje się ta sala? Czy polecacie ja jako miejsce do zorganizowania > wesela? Może ma ktoś zdjęcia? Boze co za nazwa! ja znam bar z kiszką ziemniaczaną u Czesia może to to własnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europeos Re: Sala u Wiesia IP: *.neto.pl 13.09.06, 22:39 ludzie nie tak jak kiedyś robia wesela w restauracjach. Teraz chyba robia to w jakichś norach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafkulinda Re: Sala u Wiesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:52 To nazwa potoczna. Sala mieści się w akademiku na Żeromskiego. Jedzenie jest rewelacyjne, właściciel przygotowuje wszystko na miejscu, sala bardzo ładna, duża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Sala u Wiesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 22:36 Byłem niedawno na weselu w lokalu U WIESIA. Myślałem że to jakaś nora w akademiku ale miło się rozczarowałem. Lokal przyjemny , miła obsługa a jedzenie bardzo przyzwoite... Odpowiedz Link Zgłoś