Dodaj do ulubionych

RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 195.205.214.* 08.03.03, 13:36
ROZPOCZYNAMY KOLEJNY WATEK O RADIU JARD...
MOZE MA KTOS COS MADREGO DO NAPISANIA?
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.69.* 08.03.03, 13:53
      zawsze można włączyć jakies normalne radio ... zetkę lub rmf.
      • poziomk Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.03, 18:03
        No tak..... RMF albo ZET normalne........ :)))))))))
        Nieźle mnie rozbawiłeś :))))))
        A co w nich normalnego? jeśli można zapytać . Bo ostatnio próbuję słuchać RMF
        i oprócz muzyki w koło to samo, każdego dnia ten sam zestaw piosenek, i
        wiadomości co godzinę nie ma tam dosłownie nic.
        Chyba z przyzwyczjenia mówicie że to najlepsze stacje. Po odejściu Drzyzgi,
        Scotta, Maciborka z ErEmEf`u :)) nie ma czego słuchać. Piosenki na okrągło?:))
    • Gość: To ja Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.4.* 08.03.03, 16:28
      Gość portalu: J napisał(a):

> ROZPOCZYNAMY KOLEJNY WATEK O RADIU JARD...
      > MOZE MA KTOS COS MADREGO DO NAPISANIA?

Jak chciałem tego posłuchać, to wyłączyłem po prognozie pogody. A prezenter
      powiedział tak: Dzisiaj słońce wstało o godzinie 7:16 (nie pamiętam minut, ale
      to nie ważne) a zaszło o 16:15. dzisiejszy dzień trwał eeeee noooo powiedzmy,
      że 10 godzin, nigdy nie byłem dobry z matematyki. W tym ich radiu słyszałem
      też, że temperatura ma być pogodna (co to znaczy nie wiem).

Pozdrawiam
      Andrzej

PS. Aha, w audycji o ściąganiu powiedzieli coś w tym sensie: "Jak nauczyciel
      złapie kogoś na ściąganiu to mówi, że ten ktoś jest w obec niego nie w
      porządku, a czy nauczyciele są w porządku robiąc niezapowiedziane kartkówki?"
      Hmm, komentować chyba nie trzeba...

• poziomk Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.03, 18:12
      Mój ulubiony wątek :))
      po 1. NADAJNIKI
      żle wysterowane, nie pierwszy raz o tym mówie. Jak nie harczy to za głośno
      Awaryjność to chyba JARD przoduje.
      po2. STEREO za duża baza. Fachowcy wiedzą o czym mowa. Dźwięk jest
      nienaturalny.
      po3. Co tydzień albo awarja Jard1 albo Jard2
      to tyle na początek. Nie chcę tu pisać dalej, bo i tak "mowa trawa"
      • md827zma Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.15, 21:46
        Popracujcie nad jakością przesyłu bo to co teraz jest to po prostu TRAGEDIA. Radio jest spoko, ale technicznie leży. Zatrudnijcie jakiegoś akustyka i będzie ok.
    • Gość: zorro Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.69.* 08.03.03, 19:21
      podałem nazwy stacji w których co pięć minut nie leci reklama jakiegoś
      zajazdu,nalesników czy gabinetu lekarskiego. kiedyś musiałem jardu słuchać w
      pracy ( kolega był fanem disco-polo). moja recenzja: RZYGI !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka