Gość: J IP: 195.205.214.* 08.03.03, 13:36 ROZPOCZYNAMY KOLEJNY WATEK O RADIU JARD... MOZE MA KTOS COS MADREGO DO NAPISANIA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorro Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.69.* 08.03.03, 13:53 zawsze można włączyć jakies normalne radio ... zetkę lub rmf. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.03, 18:03 No tak..... RMF albo ZET normalne........ :))))))))) Nieźle mnie rozbawiłeś :)))))) A co w nich normalnego? jeśli można zapytać . Bo ostatnio próbuję słuchać RMF i oprócz muzyki w koło to samo, każdego dnia ten sam zestaw piosenek, i wiadomości co godzinę nie ma tam dosłownie nic. Chyba z przyzwyczjenia mówicie że to najlepsze stacje. Po odejściu Drzyzgi, Scotta, Maciborka z ErEmEf`u :)) nie ma czego słuchać. Piosenki na okrągło?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.4.* 08.03.03, 16:28 Gość portalu: J napisał(a): > ROZPOCZYNAMY KOLEJNY WATEK O RADIU JARD... > MOZE MA KTOS COS MADREGO DO NAPISANIA? Jak chciałem tego posłuchać, to wyłączyłem po prognozie pogody. A prezenter powiedział tak: Dzisiaj słońce wstało o godzinie 7:16 (nie pamiętam minut, ale to nie ważne) a zaszło o 16:15. dzisiejszy dzień trwał eeeee noooo powiedzmy, że 10 godzin, nigdy nie byłem dobry z matematyki. W tym ich radiu słyszałem też, że temperatura ma być pogodna (co to znaczy nie wiem). Pozdrawiam Andrzej PS. Aha, w audycji o ściąganiu powiedzieli coś w tym sensie: "Jak nauczyciel złapie kogoś na ściąganiu to mówi, że ten ktoś jest w obec niego nie w porządku, a czy nauczyciele są w porządku robiąc niezapowiedziane kartkówki?" Hmm, komentować chyba nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.03, 18:12 Mój ulubiony wątek :)) po 1. NADAJNIKI żle wysterowane, nie pierwszy raz o tym mówie. Jak nie harczy to za głośno Awaryjność to chyba JARD przoduje. po2. STEREO za duża baza. Fachowcy wiedzą o czym mowa. Dźwięk jest nienaturalny. po3. Co tydzień albo awarja Jard1 albo Jard2 to tyle na początek. Nie chcę tu pisać dalej, bo i tak "mowa trawa" Odpowiedz Link Zgłoś
md827zma Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.15, 21:46 Popracujcie nad jakością przesyłu bo to co teraz jest to po prostu TRAGEDIA. Radio jest spoko, ale technicznie leży. Zatrudnijcie jakiegoś akustyka i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: RADIO JARD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.69.* 08.03.03, 19:21 podałem nazwy stacji w których co pięć minut nie leci reklama jakiegoś zajazdu,nalesników czy gabinetu lekarskiego. kiedyś musiałem jardu słuchać w pracy ( kolega był fanem disco-polo). moja recenzja: RZYGI !!! Odpowiedz Link Zgłoś