hmc1 11.03.03, 11:48 Tak się zastanawiam ilu jest stałych foremek i forumków, ostatnio zaczynam się pomału gubić. Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Ilu nas jest? 11.03.03, 12:00 Chyba możesz mnie liczyć za stałego forumka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Ilu nas jest? 11.03.03, 12:31 Obecny, nieusprawiedliwony ;) (obawiam sie, ze jesli forum bedzie chodzilo tak wolno jak ostatnio, to wkrotce juz nikt tu nie zostanie) Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Ilu nas jest? 11.03.03, 12:17 Wychodzi na to , że jak na razie to trzech. Proponuję, aby w tym wątku wpisywać się tylko jeden raz i po tygodniu zobaczymy ile jest postów. Odpowiedz Link Zgłoś
travelka Re: Ilu nas jest? 11.03.03, 13:49 Ja już też chcę się zaliczyć do stałych. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ilu nas jest? 11.03.03, 14:36 No ja nie wiem .... :))))Jak szanowna komisja na to :)) Travelka wpisow 10 ONLY :(( gdzie inni stali bywalcy powyzej 1000 wpisow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Ilu nas jest? IP: *.xen.pl 11.03.03, 14:44 hmm........ja jestem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Ilu nas jest? IP: *.stclar01.mi.comcast.net 11.03.03, 15:15 poziomk napisał: > No ja nie wiem .... :))))Jak szanowna komisja na to :)) > Travelka wpisow 10 ONLY :(( > gdzie inni stali bywalcy powyzej 1000 wpisow Poziomku,moze nie mamy jeszcze przepisowego stazu na tym forum :))jestesmy narazie fanami i we are proud of it:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Ilu nas jest? 11.03.03, 16:56 Nooooooooo dooooooooobra niech i tak bęęęęęęędzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Ilu nas jest? IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.03.03, 19:36 CZesc, ja tez jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Mnie tu bardzo w kratkę... 11.03.03, 17:23 ... i pod różnymi alter ego można było zastać ale, póki co, chwilowo jestem regularnie. A co będzie dalej - zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Jestem... 11.03.03, 21:03 habitus napisała: > ...w czarnej otchłani grypy. Oj, biedulko! Grzańca, grzańca i jeszcze raz... duuużo witaminy C teraz Ci potrzeba. Zdrowiej szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Jestem... 11.03.03, 21:05 freewolf napisał: > > Oj, biedulko! > Grzańca, grzańca i jeszcze raz... duuużo witaminy C teraz Ci potrzeba. > Zdrowiej szybko! :)))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Jestem... 11.03.03, 21:13 habitus napisała: > freewolf napisał: > > > > > Oj, biedulko! > > Grzańca, grzańca i jeszcze raz... duuużo witaminy C teraz Ci potrzeba. > > Zdrowiej szybko! > > :)))) :))) Choć można znaleźć w tym i dobre strony: choroba = urlop = odpoczynek choroba = wylegiwanie się w łóżku = troska ze strony rodziny, przyjaciół, zwierząt domowych Trzymaj się ciepło! I masz wyzdrowieć w przeciągu 6 dni! Bez odwołania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomk [...] IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.03, 22:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk KLON 12.03.03, 16:41 W związku z zaistniałą sytuacją i to nie pierwszy raz jestem zmuszony zaprotestować. poziomK mówi DO WIDZENIA FORUM BIAŁYSTOK Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: KLON 12.03.03, 22:01 poziomk napisał: > W związku z zaistniałą sytuacją i to nie pierwszy raz jestem zmuszony > zaprotestować. poziomK mówi DO WIDZENIA FORUM BIAŁYSTOK Poziomk - nie martw się klonem i zostań z nami. Przecież wiemy, że Ty to Ty, gdyż zawsze się logujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: KLON 13.03.03, 00:36 PoziomK-u nie wygłupiaj się. Przecież wszyscy wiedzą, że ten pomyleniec, to nie Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem... 12.03.03, 08:45 habitus napisała: > ...w czarnej otchłani grypy. Polecam mojego ulubionego lekarza. On ma na grypę fantastyczne zalecenie na grypę - dużo pić. W szczegóły już nie wnikam, ale się stosuję :) Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ilu nas jest? IP: 217.97.164.* 11.03.03, 23:54 mnie, to w sumie można liczyć za dwóch :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Ilu nas jest? 12.03.03, 14:59 i ja jestem, ale na krotko. Przede mna gora orzeczen do przestudiowania. pozdrawiam wszystkich cieplo! ps. Habi - a probowalas herbatki z pradem? Polecam tez swiezo wycisniety sok z cytryny (przetestowalam - pomaga zwlaszcza na gardlo). Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I jeszcze ja :))) 12.03.03, 15:00 chociaż sporadycznie piszę ale czytam często :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: I jeszcze ja :))) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 12.03.03, 15:30 Habitus,zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Saunne i Pisces 13.03.03, 18:09 Bardzo dziękuję! Po 4 dobach leżenia bez ducha udało mi się wrócić między żywych. Prawdę mówiąc ta grypa tym się tylko różni od ciężkiego pobicia, że nie ma śladów na skórze. Cała reszta się zgadza + suchy kaszel ekstra. Męczy mnie jeszcze. Ku przestrodze Wszystkim: Starajcie się nie zarazić, nie włazić do miejsc gdzie jest dużo ludzi, jeść dużo witamin, wietrzyć pokój, jeść rano śniadanie, spacerować - po prostu się nie dać. Bo kara, zapewniam, jest dotkliwa. Oj... Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Ilu nas jest? 12.03.03, 17:04 Ja pomimo, ze wpisuje sie z rzadka, jestem z Wami od mniej więcej roku. Pozdrawiam wszystkich na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalisia Re: Ilu nas jest? 12.03.03, 17:06 Samo czytanie forum by być na czasie to norma. Mam koleżankę, która ani razu sie nie wpisała, ale o wielu wątkach ze mna rozmawia. Takich stałych czytaczy jest mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: Ilu nas jest? 12.03.03, 22:14 hmc1 napisał: > Tak się zastanawiam ilu jest stałych foremek i forumków, ostatnio zaczynam > się pomału gubić. > Pozdrawiam Hmc Obserwujac forum : kolo 10 - 20 osob codziennie (prawie) piszacych oraz okolo 100 a moze wiecej takich z doskoku. Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Ilu nas jest? IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.03, 06:56 Witam - ostatnio nawet na czytanie brakuje mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Ilu nas jest? IP: 212.160.236.* 13.03.03, 07:35 czasami i ja zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Ilu nas jest? 13.03.03, 18:12 Gość portalu: ryczu napisał(a): > czasami i ja zaglądam Dlaczego tylko czasami? Jesteś zmęczony bo zaczynasz pracę nad ranem? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Ilu nas jest? IP: 212.160.236.* 14.03.03, 05:58 dziś piątek, ostatni raz w tym tygodniu zegarek zadzwonił o 3.45 :) życie jest piękne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Ilu nas jest? IP: *.xen.pl 13.03.03, 18:18 Fajnie to już prawie tłum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Ilu nas jest? IP: *.biaman.pl 13.03.03, 21:42 Może nie tyle jestem co bywam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoja Re: Ilu nas jest? IP: *.proxy.aol.com 14.03.03, 04:56 ja tez Was czytam od czasu do czasu,a ze pochodze z B-stoku wiec sie wpisuje na liste:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ilu nas jest? IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 14.03.03, 23:42 Gość portalu: hmc napisał(a): > Fajnie to już prawie tłum :) Ja też tu zaglądam często a czasami stety lub niestety się odzywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Ilu nas jest? IP: *.euro-net.pl 15.03.03, 00:05 hmc1 napisał: > Tak się zastanawiam ilu jest stałych foremek i forumków, ostatnio zaczynam > się pomału gubić. A mozesz zdefiniowac pojecia: stala Forumka i Forumowicz? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś