Gość: Angela IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.10.06, 21:40 6 października 2007 o 16 sprzed pominika marszałka Piłsudskiego do siedziby PO na Podlasiu DOŚĆ ZAKŁAMIANIU I MANIPULACJOM PSEUDOINTELIGENTÓW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 21:41 Daj znać jak będziesz organizować noc długich noży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Marsz antyplatformistyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.10.06, 21:44 nie zamierzam nic związanego z przemocą organizować - nie jestem Donaldem ani innym Janem Marią (zmiana płci?) ale prawo sprzeciwu mam w końcu to demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 21:45 Andżelą Merkel chyba też nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Marsz antyplatformistyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.10.06, 21:46 tak jak ty nie jesteś anestezjologiem że obierasz nick związany z usypianiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 21:51 Gość portalu: Angela napisał(a): > tak jak ty nie jesteś anestezjologiem że obierasz nick związany z usypianiem, > prawda? kurna skąd wiedziałaś że jestem anestezjologiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Marsz antyplatformistyczny 02.10.06, 01:32 Biedna jesteś istota, ciemnogrodzianka pierwszej maści, żal mi Ciebie. Wierzysz tym zakłamanym człeczkom, kaczuszkom i sama taka jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Marsz antyplatformistyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.10.06, 16:46 przeciwko czemu chcesz protestować ? brzydkiej fryzurce Tuska ? innego powodu nie znajduję :hahaha: Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 21:45 spodziewaj się frekwencji, złożycie się na taksówkę, to nie będziecie musieli maszerować, do sałaty wejdą aż 4 osoby, wiec wystarczy jedna:) Ludziom się nie chce, tak samo jak nie chce sie zwolenniko PO i PiS Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 21:49 > DOŚĆ ZAKŁAMIANIU I MANIPULACJOM PSEUDOINTELIGENTÓW to w takim razie powinien być marsz antyrządowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Marsz antyplatformistyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.10.06, 21:51 tak antyrzoądowy dla szykujących się do rządu hien z PO Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 22:13 antybolszewicki i antyesbecki Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Marsz antyplatformistyczny 02.10.06, 16:13 > antybolszewicki i antyesbecki Toż napisałem już, że antyrządowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Marsz antyplatformistyczny 01.10.06, 22:16 Gość portalu: Angela napisał(a): > 6 października 2007 o 16 sprzed pominika marszałka Piłsudskiego do siedziby PO > na Podlasiu > DOŚĆ ZAKŁAMIANIU I MANIPULACJOM PSEUDOINTELIGENTÓW autobus gdzieś tam zaparkuję w pobliżu? (p.s. mówi się "wykształciuchom") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Marsz antyplatformistyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.10.06, 00:01 ja bym poprosił o wytłumaczenie terminu "pseudointeligent". i o jakich manipulacjach jest mowa? nie chcę się bynajmniej czepiać, ale dokładnie przeciwko czemu będzie ten marsz? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Marsz antyplatformistyczny 02.10.06, 01:43 Pseudointeligent nie potrafi na przykład zrobić tego: sjp.pwn.pl/lista.php?co=pseudointeligent Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Marsz antyplatformistyczny 02.10.06, 10:20 Trzeba mieć chyba 16 lat by dawać się kiwać i chodzić na jakieś bzdurne demonstracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Marsz antyplatformistyczny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.10.06, 23:22 pseudointeligencja lekcew. «grupa ludzi pretendujących do miana ludzi wykształconych, a niemających do tego podstaw» • pseudointeligent ależ taka definicja, miast sprawę wyjasnić, jeszcze bardziej ją gmatwa. oto bowiem sam początek naszego wątku rozpoczął się od wezwania do marszu przeciwko zakłamaniu i manipulacjom pseudointeligentów! skoro zatem pseudointeligentami, nazywamy ludzi nie mających prawa do uważania się za wykształconych, apel powinniśmy chyba skierować do prawdziwych inteligentów. najlepiej zaś byłoby sprawdzać przed marszem, czy wszyscy posiadają stosowne podstawy. zdarzyć by się bowiem mogło, że oto w marszu wziąłby ktoś, kto się za inteligenta uważa, a nie mając jednak ku temu podstaw - jest pseudointeligentem. i jakby to wówczas wyglądało? protestowałby sam przeciwko sobie? to dopiero byłoby zakłamanie, prawda? i to gdzie na demonstracji przeciwko zakłamaniu i manipulacjom! mało tego, ktoś mógłby go sfotografować i potem pokazałby publicznie owo zdjęcie i powiedział - patrzcie! niby tacy inteligenci, a muszą się naszymi wysługiwać! ja szczerze radzę organizatorom marszu, aby dokładnie wszystkich sprawdzili. najlepiej zaś niech każdy przyjdzie na marsz ze świadectwem. Odpowiedz Link Zgłoś