Dodaj do ulubionych

święty zenon

IP: *.neto.pl 04.10.06, 10:30
Pamietajcie!!! Swięty Zenon trzodę swoją ochraniał przed niebezpieczeństwami
arianizmu i panującego wokół pogaństwa. Gdyby żył teraz to pewnie i przed
konunistami ochraniał.
Ma jednak swojego namiestnika, który podobno działa prężnie na niniejszym
forum. Któż to taki? Wskażcie!
A----men.
Obserwuj wątek
    • Gość: tow. Kaczosław Re: święty zenon IP: *.koba.pl 04.10.06, 10:47
      Proszę nie wysmiewac sie z mojego partyjnego towarzysza ducha-zenona
      Towarzysz Kaczosław
      P.S. A Ty duchu nie przejmuj sie i tak wygramy. Juz nawet tow. Mao pokazał że
      wygrywa sie tylko w walce ze wszystkimi
      • Gość: Mohair Lady Re: święty zenon IP: *.neto.pl 04.10.06, 11:36
        Myślałam raczej, że Ów, o którym wspominasz młodzieńcze to raczej Duch Konrada
        Hejmo. Swięty Zenon nie był aż tak nadgorliwy w posłudze jak Ów.
        • Gość: idzikczortu Re: święty zenon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:19
          A ja bym tam radził i "Mohair Lady" i jej poplecznikom wypić parę kropelek bromu
          na uspokojenie. Być może zdarza się, że czasami nerwy "poniosą" - "Ducha Zenona"
          ale na forum białostockim jest tylu parszywców, że ja Go podziwiam za
          poświęcenie i siłę aby walczyć z tymi forumowiczami, którzy mają w tym swój
          interes aby wykrzywiając obraz politycznej rzeczywistości, zbrzydzić to forum.
          Robią to z uporem godnym lepszej sprawy. Kogo mam na myśli pisząc o parszywcach?
          Ano, wyroiło ich się tu co niemiara a to, chorych z nienawiści anty-katolików a
          to, prowokatorów politycznych nawołujących do rozrób na ulicach a to,
          nie-Polaków wyrażnie fałszujących historię Polski siejących dookoła nienawiść i
          zwątpienie.
          Co więcej, zupełnie nie rozumiem, że nazwę to po marksistowsku: "pełzającego
          zgłupienia" wielu forumowiczów którzy piszą tu od lat, czasami reprezentując
          bardzo wyważone poglądy, a potem wywijają numery godne gó..arzy ze szkoły
          podstawowej. Natychmiast wyjaśniam co mam na myśli pisząc o gó..arzach: chodzi
          mi o odpowiadanie na posty prowokatorów zagranicznych typu "mikkelson" pomimo,
          że to właśnie "Duch Zenona" wykazał się i inteligencją i ofiarą własnego czasu
          by zdemaskować go jako prowokatora. O innych zgłupieniach skąd inąd rozsądnych
          forumowiczów napiszę póżniej o ile mi, wypełniony do cna czas pobytu w
          Białymstoku - pozwoli.
          • alex.4 Re: święty zenon 04.10.06, 16:22
            Duch zenona fałszuje historię Polski nie gorzej niż mikkelson. To człowiek jego pokroju. Równie chory z nienawiści. To człowiek pozbawiony dobrych manier, który zachowuje się w sposób obelżywy. Wielokrotnie obrażał ludzi, tylko dlatego że mają inne poglądy niz on. Nie przebierał w epitetach przez siebie używanych, choć wywołuje to bardziej smiech i politowanie niż złość.
            • duch_zenona Re: święty zenon 04.10.06, 18:30
              Ty aleksieju zbanowany na innym forum i przeganiany swego czasu jak pies z forów
              ogólnopolskich bolszewicki chamie spod Haradka masz czelność udawać arbitra
              elegancji???
              • Gość: Acro Re: święty zenon IP: *.eranet.pl 04.10.06, 22:34
                duch_zenona napisał:

> Ty aleksieju zbanowany na innym forum i przeganiany swego czasu jak pies z
                foró
                > w
                > ogólnopolskich bolszewicki chamie spod Haradka masz czelność udawać arbitra
                > elegancji???
                >

No brawo, zenek! Wyrabiasz się! Zrobisz kariere w Pisie! tylko się pilnuj, żeby
                czasem nie okazać się w czymś dobrym merytorycznie, bo tacy w Pisie nie maja
                szans...
                • alex.4 Re: święty zenon 05.10.06, 11:12
                  I cały zenon. Totalny brak kultury i kolejne oskarżenia. Wyrasta drugi Kurski. A raczej minikurski:)
          • kamilar Re: święty zenon 04.10.06, 19:46
            "chory z nienawiści, wykrzywianie obrazu politycznej rzeczywistości".

Wreszcie ktoś dobrze okreslił Z12255nona w kilku slowach
            • duch_zenona Re: święty zenon 04.10.06, 23:05
              A ty kamilar pozdrów lepiej kubańskiego lewackiego bandytę "czagawałę" i swego
              druha Mikkelsona.

Masz jego plakat na ścianie czy też nosisz koszulkę z wizerunkiem jego
              zbójeckiego parszywego pyska?
              • kamilar Re: święty zenon 05.10.06, 01:05
                duch_zenona napisał:

> A ty kamilar pozdrów lepiej kubańskiego lewackiego bandytę "czagawałę"

Tak, dokładnie z Mikim się tak dobrze rozumiałem, jest moim wielkim
                przyjacielem. A z tym kubańczykiem to walnąłeś, jak łysy grzywą w twarz Zucha
                Denona. Szukaj może, dojdziesz, jakiej narodowosci jest bohater Literacki
                Czamczawala, może Ci google pomoże, bo w Ciebie samego watpie.
                • duch_zenona Re: święty zenon 05.10.06, 01:57
                  Tak czy inaczej, czagawała czy też czamawała, wbrew woli WIĘKSZOŚCI normalnych
                  Białostoczan, którzy nie życzą sobie być obrażani przez ruskiego czy też
                  białoruskiego pseudolitwina, chciałeś mnie zbojkotować, bolszewiku a promowałeś
                  pseudolitewskiego prowokatora.

Poznasz drzewo po owocach - poznasz kamilara po jego haniebnych czynach.
                  • kamilar Re: święty zenon 05.10.06, 08:52
                    A świstak siedzi i zawija w sreberka
                    • alex.4 Re: święty zenon 05.10.06, 11:13
                      zenuś ma wyjątkową łatwość wżycania oskarżeń pod adresem ludzi których nie zna. Oczywiście zgodnie z obecnie rządzącym ukłądem oskarżenia nie muszą mieć jakikolwiek związek z rzeczywistością...
          • duch_zenona Re: święty zenon 04.10.06, 22:59
            Gość portalu: idzikczortu napisał(a):

> A ja bym tam radził i "Mohair Lady" i jej poplecznikom wypić parę kropelek brom
            > u
            > na uspokojenie. Być może zdarza się, że czasami nerwy "poniosą" - "Ducha Zenona
            > "
            > ale na forum białostockim jest tylu parszywców, że ja Go podziwiam za
            > poświęcenie i siłę aby walczyć z tymi forumowiczami, którzy mają w tym swój
            > interes aby wykrzywiając obraz politycznej rzeczywistości, zbrzydzić to forum.
            > Robią to z uporem godnym lepszej sprawy. Kogo mam na myśli pisząc o parszywcach
            > ?
            > Ano, wyroiło ich się tu co niemiara a to, chorych z nienawiści anty-katolików a
            > to, prowokatorów politycznych nawołujących do rozrób na ulicach a to,
            > nie-Polaków wyrażnie fałszujących historię Polski siejących dookoła nienawiść i
            > zwątpienie.
            > Co więcej, zupełnie nie rozumiem, że nazwę to po marksistowsku: "pełzającego
            > zgłupienia" wielu forumowiczów którzy piszą tu od lat, czasami reprezentując
            > bardzo wyważone poglądy, a potem wywijają numery godne gó..arzy ze szkoły
            > podstawowej. Natychmiast wyjaśniam co mam na myśli pisząc o gó..arzach: chodzi
            > mi o odpowiadanie na posty prowokatorów zagranicznych typu "mikkelson" pomimo,
            > że to właśnie "Duch Zenona" wykazał się i inteligencją i ofiarą własnego czasu
            > by zdemaskować go jako prowokatora. O innych zgłupieniach skąd inąd rozsądnych
            > forumowiczów napiszę póżniej o ile mi, wypełniony do cna czas pobytu w
            > Białymstoku - pozwoli.
            ---------------

DZIĘKI, IDZIKCZORTU.
            • Gość: kropek Re: święty zenon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 06:57
              kiedysc na tym forum pluł jadem zawziecie "zenon smigło". Weksploatował sie i
              padł z wycienczenia....wskrzeszony zza grobu "duch zenona" powoli
              dojrzewa...Retoryka jakby z tej samej pólki.
              Ciekawe wiec jak umieraja i wskrzeszaja sie duchy...?
              Czyzby kroiła ie jakas kolejna mutacja?
              • Gość: Mohair Lady Re: święty zenon IP: *.neto.pl 05.10.06, 09:01
                Pamietajcie!!! Swięty Zenon trzodę swoją ochraniał przed niebezpieczeństwami
                arianizmu i panującego wokół pogaństwa i pewnie od wielu wielu innych rzeczy.
                Niniejsze Forum powinno sie ochrzcić imieniem WW. Swietego. Tak słodko myslę po
                prostu.
                • alex.4 Re: święty zenon 05.10.06, 11:14
                  raczej TW święty:) - znając jego fobie:)
              • Gość: Mikkelson Re: święty zenon IP: 81.7.64.* 05.10.06, 15:40
                Nu Wy i pridurki. U nas dawno takich nie ma. Kamienny wiek. Jaki "kraj", takie
                i jego przedstawiciele. )))) Fucken pshekopedians. )))
                • alex.4 Re: święty zenon 05.10.06, 19:57
                  odezwał się drugi "kulturalny"
    • Gość: julia Re: święty zenon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:04
      zenonie czy wiszą u ciebie jeszcze portrety Lenina i Dzierżyńskiego na ścianie
      nad twoim tapczanem czy już je wymieniłeś na kaczki,a może kaczki są pośrodku
      między Leninem a Dzierżyńskim
      • duch_zenona Re: święty zenon 05.10.06, 11:26
        zapiszcie się lepiej chamy do Towarzystwa Kultury Białoruskiej i zróbcie loda
        towarzyszowi Syczewskiemu.
        • alex.4 Re: święty zenon 05.10.06, 15:35
          duch_zenona napisał:

> zapiszcie się lepiej chamy do Towarzystwa Kultury Białoruskiej i zróbcie loda
          > towarzyszowi Syczewskiemu.

a: co za pokaz kultury osobistej. bez komentarza
    • kamilar Duch utrzymuje 05.10.06, 15:03
      że nigdy nie zmieniał nicku, zastanawia mnie jednak kim był. Między zniknięciem
      Śmigły a pojaiwieniem się Ducha minęło ponad pół roku.
      • duch_zenona Re: Duch utrzymuje 05.10.06, 16:55
        jak nie wiesz, to spytaj się forumowego kłamcy aleksieja.

on coś tam wymyśli
        • alex.4 Re: Duch utrzymuje 05.10.06, 19:58
          zenuś zostałęś grzecznie zapytany, a ty znowu rzuvcasz inwektywy. Czy potrafisz grzecznie odpowiadać??????
          • duch_zenona Re: Duch utrzymuje 05.10.06, 22:53
            Jeżeli wymienisz wszystkie nicki, których używasz jako niezalogowany, to ci na
            to pytanie odpowiem. Nie wiem jednak czy sam wszystkie swoje nicki pamiętasz.
            • alex.4 Re: Duch utrzymuje 06.10.06, 12:46
              masz paranoje:)
              chyba powinieneś zgłosić się do lekarza
    • Gość: beata Re: święty zenon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:38
      zenek to ty przez te pół roku leczyłeś się w Choroszczy alkoholiku i ci śmigło i
      mózg usunęli
      • duch_zenona Re: święty zenon 05.10.06, 23:54
        Przestań aleksieju, zboczeńcu w kobiece ciuszki się przebierać.
        • Gość: Mohair Lady Re: święty zenon IP: *.neto.pl 06.10.06, 10:05
          Duch zenona kaczkę ma nie nad tapczanem lecz pod łóżkiem. Ale uwaga grozi mu
          nietrzymanie moczu charakterystyczne schorzenie moherowe.
          • Gość: tow. Kaczosław Re: święty zenon IP: *.koba.pl 06.10.06, 12:34
            Mój kolega partyjny tow. duch-zenon nie na kaczki pod łóżkiem Natomiast nosi
            tzw. pielucho-majtki z powodu uszkodzenia zwieracza odbytu.Towarzysz Kaczosław
            • alex.4 Re: święty zenon 06.10.06, 16:27
              nie nalezy używać jego broni i pisać postów o takim samym poziomie...
        • alex.4 Re: święty zenon 06.10.06, 12:48
          duch_zenona napisał:

> Przestań aleksieju, zboczeńcu w kobiece ciuszki się przebierać.

a: oj zenus dałes pokaz skrajnej paranoi:) ja piszę zawsze pod zalogowanym nickiem. Teraz najzupełniej rozumiem dlaczego ppierasz PIS, teorie spiskowe zupełnie niewiarygodne to twoja specjalność:)
          Oj ubawiłeś mnie:)
          • duch_zenona Re: święty zenon 06.10.06, 15:09
            Takie właśnie są metody tchóźliwych bolszewików. Dwie trzy nędzne kreatury
            ciągle zmieniają nicki, przebierają się w damskie ciuszki i używają chamskich,
            niewybrednych wyzwisk.

Nie stać ich na odwagę cywilną, by pisać pod własnym nickiem. Kultura spod Haradka.
            • bogo2 Re: święty zenon 06.10.06, 15:19
              duszku..kochanie..
              ja, w przeciwienstwie do ciebie, pisze na tym forum od dobrych kilku lat..
              pod wlasnym nickiem...
              pozwol ze dyskusji o odwadze cywilnej, nie bede podejmowal...

duch_zenona napisał:

> Nie stać ich na odwagę cywilną, by pisać pod własnym nickiem.
            • alex.4 Re: święty zenon 06.10.06, 15:30
              widzisz miśku, pomyliłeś mnie z kims innym. Zresztą twój post jest o tyle ciakwy, że pokazuje twój stan umysłu. Bardzo malo zachęcający. Wszędzie wietrzysz spiski, wysuwasz hipotezy które nie mają zadnego umocowania w faktach, jesteś osobą która wyjątkowo nie przestrzega zasad kultury osobistej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka