Dodaj do ulubionych

Błękitny marsz

06.10.06, 17:47
Wszystkich, którzy myślą rozsądnie i nie są oszołomami wzywam do wzięcia udziału w Błękitnym Marszu w Warszawie. Koszta dojazdu nie są takie duże i komu ważne jest dobro Polski powinien wziąść udział w tej manifestacji. W tej manifestacji poparcia dla tych, którzy chcą dobra całego narodu, a nie wybrańców typu Radio MaRyja, TV Trwam, Nasz Dziennik.
Obserwuj wątek
    • koczisss Re: Błękitny marsz 06.10.06, 18:09
      Ja jadę za darmo.
      Wystarczyło do 3 października zadzwonić do siedziby PO w Białymstoku, zapisać
      się, Malmeda 10 i tyle:)
      • kamilar Re: Błękitny marsz 06.10.06, 20:48
        Popatrz w 1968 też można było sieza darmo przjechać:)
        Dostaniesz jeszcze niebieską koszulkę i płaszczyk przeciwdeszczowy made in Holand??
        • koczisss Re: Błękitny marsz 06.10.06, 20:58
          Nie, dostałem sms, że sam mam coś niebieskiego zabrać:)
        • koczisss Re: Błękitny marsz 06.10.06, 21:03
          Co Ty tak z tym '68?
          • kamilar Re: Błękitny marsz 06.10.06, 21:08
            Bo mi sie zposób zbierania przez PO członków marszu nie podoba. Tam są
            autentyczne naciski na regiony, aby wysłać jak najwięcej ludzi, kto się nie
            wykaże ten może się na liście do samorządów nie znaleźć. A w MD ma być obecnosć
            sprawdzana, to się napradwde źle kojarzy, a czemu z 1969, a czemu nie. Wtedy tez
            organizowano aktyw robotniczy odgórnie
            • kotwicz69 Re: Błękitny marsz 06.10.06, 22:57
              1969 zostaw w spokoju....;)
              miales na mysli zapewne 68.........
              • kamilar Re: Błękitny marsz 07.10.06, 10:44
                zapewne mialem;)
      • Gość: Darek szop-pracz,ty sam jestes oszołomem IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.10.06, 21:15
        uważaj co piszesz pacanie
    • Gość: Acro Re: Błękitny marsz IP: *.eranet.pl 06.10.06, 18:43
      Wybieram się.
      Od czasu NZSowkich manifestacji pod koniec lat 80. nie brałem udziału w żadnych
      demostracjach politycznych. Ale PiS tu akurat dotrzymał słowa: czyni z ludzi
      aktywnych patriotów...
      • alex.4 Re: Błękitny marsz 06.10.06, 18:45
        dobre:)
        • alex.4 Re: Błękitny marsz 06.10.06, 18:46
          zalacznik.wp.pl/04/d602/kaczowstrzymywaczm.jpg?p=2&s=1&ct=QkFTRTY0&f=kaczowstrzymywaczm.jpg&wid=8019&POD=1&zalf=Nowe&tsn=116015317610661257&sid=db3138b883a2d5fc52547e75e74c6743
      • kotwicz69 Re: Błękitny marsz 06.10.06, 19:11
        to ty stary NZSowiec....nie manifestowales podczas rzadow Olka......SLD nie
        zrobilo z ciebie aktywnego patrioty.......?
        • Gość: Acro Re: Błękitny marsz IP: *.eranet.pl 06.10.06, 22:43
          kotwicz69 napisał:

> to ty stary NZSowiec....nie manifestowales podczas rzadow Olka......SLD nie
          > zrobilo z ciebie aktywnego patrioty.......?
          >

przecież dobrze wiesz, że nie było rozkazu ze WSI - Kurski ci nie powiedział?
          • kotwicz69 Re: Błękitny marsz 06.10.06, 22:55
            a moze ci sie litery organizacji pomylily....;)?
            • Gość: Acro Re: Błękitny marsz IP: *.eranet.pl 08.10.06, 11:21
              kotwicz69 napisał:

> a moze ci sie litery organizacji pomylily....;)?
              >

Ja tam nie wiem, może. Spytaj Kurskiego.
              • alex.4 Re: Błękitny marsz 08.10.06, 12:16
                nawiasem mówiąc czekamy na historię jak to WSI wpłynełą na Lipińskiego i
                MOjzesowicza aby poszli do pokoju hotelowego Renatki późno nocą:)
    • Gość: uomrzan Re: Błękitny marsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:04
      Też jadę - ale prywatnie. Niewykluczone, że dołączę...
      • duch_zenona Re: Błękitny marsz 07.10.06, 07:30
        To się rozczarujecie. Po pierwsze okaże się, że jesteście w mniejszości a po
        kilku miesiącach się okaże, że wcale nie byliście światłą awangardą, tylko
        pier--loną Targowicą.

Póki co, życzę dobrego samopoczucia, chociaż radzę się przygotować na potężnego
        KACA MORALNEGO !!!
        • Gość: Kropka Re: Błękitny marsz IP: *.csk.pl 07.10.06, 08:23
          Duchu Zenona - agencie sowiecki, bolszewiku, kacapie i synku zomowca my juz
          wiemy kim ty jestes. Wiec nie pisz juz nic na forum.
        • Gość: Kropka Re: Błękitny marsz IP: *.csk.pl 07.10.06, 13:44
          I jak Duchu Zenona, lyso ci teraz? PiS do spolki z LPR-em nie mial razem tyle
          ludzi na wiecu co PO. Zdrajcom narodu i Ojczyzny, takim jak Duch Zenona, mowie-
          NIE!
          • Gość: Acro Re: Błękitny marsz IP: *.eranet.pl 08.10.06, 11:25
            Ee tam - Duch ci zaraz opowie, że to WSI tak policzyło ludzi, a naprawdę Pis
            zgromadził 500 tys ludzi a PO 50 sztuk!

Za to ja nie nazywałbym Ducha zdrajcą - to tego trzeba pewnej inteligencji,
            przebiegłości, a nie tylko chamstwa i napastliwości.
            • alex.4 Re: Błękitny marsz 08.10.06, 12:17
              zdjęcia z śmigłowca bardzo jasno pokazywały róznice pomiędzy liczebnością obu
              demonstracji. Całe zapchane Krakowskie Przedmieście przez uczestnikó błękitnego
              marszu i pustawy pl. defilad...
          • duch_zenona Re: Błękitny marsz 08.10.06, 20:06
            Gość portalu: Kropka napisał(a):

> I jak Duchu Zenona, lyso ci teraz? PiS do spolki z LPR-em nie mial razem tyle
            > ludzi na wiecu co PO. Zdrajcom narodu i Ojczyzny, takim jak Duch Zenona, mowie-
            ------------------
            Przestań zboczeńcu odrażający udawać kobietę.
            • Gość: Kropka Re: Błękitny marsz IP: *.csk.pl 08.10.06, 20:20
              Mozesz mnie nie wyzywac od zboczencow ? Jeszcze raz Ci pisze: JESTEM KOBIETĄ.
              Widocznie sam jestes zboczeniec i pewnie pedal, a zdrajca narodu na pewno!
            • duch_zenona totalna klęska PO 08.10.06, 20:23
              Demonstracja tak starannie przygotowywana przez kilka miesięcy, w założeniach
              organizatorów miała wywołać niepokoje społeczne, wstrząsnąć Rzeczypospolitą,
              powstrzymać ujawnianie prawdy społeczeństwu, lustrację, dekomunizację i
              zdemaskowanie esbecko-komuchowskiej grupy trzymającej władzę.

Okazała się jeszcze jednym żałosnym spędem partyjnych psychopatów, podobnie jak
              inne demonstracje tego dnia. Okazało się, że tzw twardy elektorat a więc
              robotnicy, górnicy stoczniowcy są po stronie PiS i to ta partia mogłaby
              ewentualnie obalać rządy urządzając zadymy na ulicach.

Psy szczekają a karawana jedzie dalej!
              • nekroskop88 Re: totalna klęska PO 08.10.06, 20:24
                > Okazała się jeszcze jednym żałosnym spędem partyjnych psychopatów, podobnie
                jak
                > inne demonstracje tego dnia.

PiSu też.
              • Gość: Kropka Re: totalna klęska PO IP: *.csk.pl 08.10.06, 20:25
                Re: Błękitny marsz
                Autor: duch_zenona
                Data: 07.10.06, 07:30 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                To się rozczarujecie. Po pierwsze okaże się, że jesteście w mniejszości a po
                kilku miesiącach się okaże, że wcale nie byliście światłą awangardą, tylko
                pier--loną Targowicą.

Póki co, życzę dobrego samopoczucia, chociaż radzę się przygotować na potężnego
                KACA MORALNEGO !!!

Hahahahahahahahahahaha
                Poraz kolejny okazalo sie, ze twoja wizja jest tyle warta co zeszloroczny snieg.
                Ale produkuj sie dalej ZDRAJCO POLSKI!
    • Gość: a ja a ja nie chcę by Tusk był RAZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:12
      od 16 lat widzę ten ryj i mam go dość, czerwonych i kaczorów też ...
      • Gość: balbina Re: a ja nie chcę by Tusk był RAZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:21
        ja mam dość przywódców PO i komuchów z SLD .Ci ostatni pokazywani są od 30 lat-
        oleksy,miller,kwachu,zemke brrr, a nie od 16 .A teraz są razem.
        • duch_zenona Re: a ja nie chcę by Tusk był RAZEM 08.10.06, 20:46
          Gość portalu: balbina napisał(a):

> ja mam dość przywódców PO i komuchów z SLD .Ci ostatni pokazywani są od 30 lat-
          > oleksy,miller,kwachu,zemke brrr, a nie od 16 .A teraz są razem.
          -------------------
          Nie przejmuj się. Era przebierańców kończy się.

"bój to jest ich ostatni..."
          • Gość: Kropka Re: a ja nie chcę by Tusk był RAZEM IP: *.csk.pl 08.10.06, 20:54
            Tekst Warszawianki jednak widze dobrze znasz... Tego mozna bylo sie spodziewac
            po zdrajcy i agencie bolszewickim.
            • Gość: rokitnica Re:marsz błękitny ? On był czerwony towarzysze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:09
              i zwpolennicy pseudoliberałów .

Tusk premierem -Kalisz wicepremierem ,Cimiszewicz w puszczy.
              • nekroskop88 Re:marsz błękitny ? On był czerwony towarzysze 08.10.06, 21:10
                już nie w puszczy
                nie jesteś na bieżąco?
            • Gość: azp11 Re: a ja nie chcę by Tusk był RAZEM IP: *.elpos.net 08.10.06, 21:29
              A co to jest ta Warszawianka?
            • duch_zenona Re: a ja nie chcę by Tusk był RAZEM 08.10.06, 21:33
              Gość portalu: Kropka napisał(a):

> Tekst Warszawianki jednak widze dobrze znasz... Tego mozna bylo sie spodziewac
              > po zdrajcy i agencie bolszewickim.
              -------------------
              Brawo, zboczony aleksieju udający kobietę! Myślę, że muszę ci pierdyknąć krótki
              wykładzik z historii najnowszej, histeryku.

To nie jest Warszawianka ani Marsylianka czy Guantaramera, ale jesteś blisko.
              Dla ułatwienia podam, że śpiewano to na ostatnim zjeździe PZPR, wynosząc
              odrażającą szmatę zwaną przez komuchów sztandarem tej partii. Jakie to
              towarzycho było? Mietek Rakowski, Kwachu, Olin, Miler itd.

Później towarzycho pojechało do Moskwy i przywiozło walizkę waluty znaną jako
              tzw "poźyczkę" moskiewską. Za te pieniążki stworzyli tzw "nowoczesną lewicę".
              Przemianowali się na nowoczesnych Europejczyków Liberałów i wraz z ubecją
              stworzyli grupę trzymającą władzę.
              • Gość: Kropka Re: a ja nie chcę by Tusk był RAZEM IP: *.csk.pl 08.10.06, 21:39
                No no no... prosze, co ja tu widze. Kolegów sypiesz Duchu Zenona. Gdyby nie
                byli twoimi kolegami pewnie nigdy bus sie dowiedzial o takich rzeczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka