minnetou 23.08.11, 15:43 ...mnie nie bylo pod tym nickiem. dzis sobie wlasnie o nim przypomnialem. a wy? ktos sie przyzna, ze byl tu kiedys kims innym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wez_sie Re: 6 lat... 23.08.11, 15:45 ja przez chwile mialem nick "ursyda", ale pozniej go sprzedalem na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: 6 lat... 23.08.11, 15:53 byl taki jeden szwejk_wojak, ktory placzliwie odchodzil z forum jakies 3-4 lata temu. mam wrazenie, ze wrocil w bardziej agresywnej formie jako kombinerki. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: 6 lat... 23.08.11, 16:34 Obawiam się, że to nie on, bo młodszy ode mnie był, chyba że kłamał. Kąbi jest moim rówieśnikiem (niestety, a może stety) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: 6 lat... 23.08.11, 17:07 Mówisz? Mi kombierki czysto się kojarzą z petereczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bcde Re: 6 lat... 24.08.11, 01:55 To nie był szwejk_wojak, tylko szejk_wojak, o ile dobrze pamiętam. A kombinerki nie jest do niego podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: 6 lat... 23.08.11, 20:26 to może ja pomyliłam, pisała do mnie kiedyś taka jedna (jeden) tzn przedstawiała się jako kobieta ale po kilkunastu mailach napisał do mnie jakiś facet (jej jego przyjaciel) i przedstawił sytuację i mnie ostrzegł. ale może nick tylko podobny, to dość dawno było Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: 6 lat... 24.08.11, 08:42 bo to aukcja grzecznosciowa byla. jako nieletni nie mialem konta. teraz to co innego by bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: 6 lat... 24.08.11, 03:18 wez_sie napisał: > ja przez chwile mialem nick "ursyda", ale pozniej go sprzedalem na allegro. łżesz Odpowiedz Link Zgłoś
katikatja Re: 6 lat... 23.08.11, 16:04 Kombi agresywny? Toż to ocean łagodności, balsam na dusze kobiece, rycerz gwiazdy miłości, serce na dłoni. O przepraszam - z ptaszkiem w dłoni, ale to wsio rawno:) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: 6 lat... 23.08.11, 17:04 Jaki sobie obrałam x lat temu (biorąc pod uwagę wiek), tak przy nim pozostałam :). Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: 6 lat... 23.08.11, 19:18 mahaveda to chyba był facet (podawał się za kobietę) i oszust. opowiem kiedyś jak ktoś będzie chciał słuchać. mam nadzieje że teraz ja nie pomyliłam nicku i nikogo nie pomylę Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 6 lat... 23.08.11, 19:43 a na co on(a) oszukiwał(a)? na te smęty o misiu i żonie misia i dzieciach misia i samotności bez misia? Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: 6 lat... 23.08.11, 22:48 w zasadzie w kolko szafowala nieskrepowanym podejsciem do do rozpusty. moze to kombi was urabial zebyscie go wybraly na wielkiego trzynastego? Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: 6 lat... 23.08.11, 22:53 Może. Ale to trzeba mieć łeb żeby takie historie wymyślać... JAk to się ludziom chce. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: mahadeva jest 23.08.11, 19:44 to zupełnie jak ja. jestem ostatnia poinformowana i jak się sama nie domyślę, to nikt mi nie mówi, o:) w każdym razie pojawia się od czasu do czasu. maha znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: mahadeva jest 23.08.11, 20:28 Się mówi: jak zdradzana żona: o wszystkim dowiaduje się ostatnia.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: mahadeva jest 23.08.11, 20:35 była taka kobieta która na forum relacjonowała na żywo kłotnię z mężem, on ją bił ona się zamykała w pokoju i zdawała relacje..to o niej pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: mahadeva jest 23.08.11, 21:28 six_a napisała: > to zupełnie jak ja. jestem ostatnia poinformowana i jak się sama nie domyślę, t > o nikt mi nie mówi, o:) Sixa, a to wszystko z tego powodu, że uważają Cię za mądrą i taką, co to sama wszystko wie;). A cio? Węch się ostatnio stępił?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: a wez ze.... 23.08.11, 22:41 jaki problem? widzisz, ja nie wierze, ze ci wszyscy stali bywalcy sobie tak po prostu poszli. moze ktos chcial od nowa zaczac, moze sie zblaznil. to szansa by powspominac. a gdzie ty bylas/es w 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: 6 lat... 24.08.11, 08:35 Ja kiedyś już tutaj byłam pod innym nickiem. I wiem o jeszcze co najmniej dwóch osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: 6 lat... 24.08.11, 10:05 > Ja kiedyś już tutaj byłam pod innym nickiem Wiemy, wiemy, przez Ciebie musiałam się przez cały długaśny wątek przekopać;). Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: 6 lat... 24.08.11, 10:14 ty tez na chwile zmienilas nick, ale pozniej zapomnialas sie dobrze zalogowac i przez to teraz wszyscy ci sie smieja prosto w twarz, a ty udajesz, ze jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: 6 lat... 24.08.11, 11:47 i co, skopolamine mamy ci podac? gadaj jak wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: 6 lat... 24.08.11, 14:59 Byłam pod innym nickiem, ale konto założyłam, żeby udzielać się głównie na forum "dziecko" i nick do niego pasował ;) Teraz rzadko, bo rzadko, ale chciałam udzielać się tutaj więc wymyśliłam nowy, żeby nick kojarzył się neutralnie, a nie pieluchowato-kupkowato-matkopolkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: 6 lat... 24.08.11, 16:33 Mahadeva bywa na forum. Czasem coś skomentuje. Nawrzucaliśmy jej z tym misiem, więc się nie odzywa. Wątpię żeny to był facet. Wcześniej wzdychała do niejakiego dyrektora, co to jej nie chciał. Zresztą kiedyś ktoś tu napisał, że ją poznał. Więc myślę, że jest prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: 6 lat... 24.08.11, 19:19 Tak ja byłam Hermionią i Figin. :D I jeszcze paroma innymi może jestem wciąż. :P Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: 6 lat... 24.08.11, 21:15 O, zastanawiałam się co się stało z hermioną:)Lubiłam cię pod tym nickiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: 6 lat... 24.08.11, 21:19 PSIK! Ja tu nie od lubienia jestem, a od robienia fermentu, sio. :P Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: 6 lat... 24.08.11, 20:27 Ja to mialam kiedys co drugi dzien inny nick. Ale mi sie znudzilo i w ogole mi sie znudzilo klocenie sie na forum. Kiedys to byly jatki. a ja do nich bylam pierwsza, glupie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: 6 lat... 25.08.11, 03:41 wiec gdzie jest: mobypussy, gaz.gaz.gaz.na.ulicach, rzeznia_nr_5, blanchet, undyna i morgana_le_fay? byla tez nessiejp... szkoda, juz nie widac. wiem chyba za to gdzie jest tris_merigold6 i kochanica.francuza. Odpowiedz Link Zgłoś