grygorovicz 07.10.06, 16:11 Czyżby na naszym forum panowała cisza przedwyborcza ??? Chyba na to jeszcze zawcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan381 Re: Cisza przedwyborcza 07.10.06, 22:50 grygorovicz napisał: > Czyżby na naszym forum panowała cisza przedwyborcza ??? Chyba na to jeszcze > zawcześnie. >a co mamy wybierać jak nic nikt nie wie kto kandyduje i na co Odpowiedz Link Zgłoś
grygorovicz Re: Cisza przedwyborcza 07.10.06, 23:05 jak to niewiemy - Wiesław Kulesza - startóje na wójta Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 08.10.06, 09:48 Czyli cd układów w gminie, chyba że ktoś go pokona;) Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 08.10.06, 17:00 Gdzieś słyszałem że pani Klimkiewicz ma zamiar startowac Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Cisza przedwyborcza 08.10.06, 19:15 and5 napisał: > Gdzieś słyszałem że pani Klimkiewicz ma zamiar startowac >ale w czym startować w na jakie stanowisko i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mala9955 Re: Cisza przedwyborcza 08.10.06, 21:15 Pani Klimkiewicz startuje ale z tego co mi wiadomo to do rady powiaty. A na wójta to chyba tylko Kulesza bo o innych kandydatah cisza, chyba w tym roku nie będzie miał konkurentów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Cisza przedwyborcza 08.10.06, 11:52 grygorovicz napisał: > jak to niewiemy - Wiesław Kulesza - startóje na wójta >o tym to nawet wiadomo było dawno a oprócz jego kto jeszcze jeśli to nie tajne Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Cisza przedwyborcza 10.10.06, 17:52 Do And5: Co miales na mysli piszac cd ukladow w gminie... ?? Uzasadnij swoja wypowiedz ... Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Cisza przedwyborcza 10.10.06, 17:57 shibby1 napisał: > Do And5: Co miales na mysli piszac cd ukladow w gminie... ?? Uzasadnij swoja wy > powiedz ... > może wiecie kto oprucz nich kandyduje i na jaki stołek jeśli wiecie to napiszcie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
primak Re: Cisza przedwyborcza 10.10.06, 20:01 A ja słyszałem, że jakaś kobieta startuje. Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 11.10.06, 15:57 shibby1 napisał: > Do And5: Co miales na mysli piszac cd ukladow w gminie... ?? Uzasadnij swoja wy > powiedz ... W tym zdaniu było troszkę ironii. Ale z drugiej strony... Przebywałem z tymi ludźmi trochę czasu i udowodnic nie udowodnię, ale jestem niemal pewny tego, że są tam:]. Chyba Jan381 zaraził mnie swoim pesymizmem;) A z innej beczki. Wiecie co zrobił prezydent Gdyni w soim urzędzie? We wszystkich drzwiach wstawiono szyby. Od tamtej pory petenci przychodząc tam widzą co się dzieje. Koniec z notorycznym piciem herbatek. U nas też niech tak zrobią:) Odpowiedz Link Zgłoś
grygorovicz Re: Cisza przedwyborcza 11.10.06, 19:34 Ja bym proponował żebyś and5 zaczą najpierw robić u siebie porządki a dopiero po uprzątnięciu zają się Urzędem Gminy czy innymi instytucjami w naszej gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 11.10.06, 22:42 Nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz. Głowa Cię nie boli? U mnie jest czysto:P. Ja się tym "zają". Pewnie też należysz do GTW:P Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Cisza przedwyborcza 12.10.06, 00:09 And5 czyli podsumujmy nie masz zadnych tez, ktore przemawiaja za tym, ze w gminie sa uklady... a kazdego kto uwaza inaczej na forum jest pracownikiem gminy ?? lots of laught Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 12.10.06, 09:47 shibby1 napisał: > And5 czyli podsumujmy nie masz zadnych tez, ktore przemawiaja za tym, ze w gmin > ie sa uklady... dowodów nie mam, ale jestem tego niemal pewny a kazdego kto uwaza inaczej na forum jest pracownikiem gminy ?? > lots of laught tego nie powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Cisza przedwyborcza 12.10.06, 16:01 Hmm nie masz dowodow, a jestes tego pewien ... nie uwazasz ze sam sobie w pewien sposob zaprzeczasz... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
grygorovicz Re: Cisza przedwyborcza 12.10.06, 19:42 Ja się nie dziwię and5 że tak szybko skończyła się twoja praca w gminie poprostu to ty byłeś w tym GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 13.10.06, 20:49 A kto powiedział, że tam pracowałem???!!! W życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Cisza przedwyborcza 14.10.06, 19:57 Twierdzisz ze znasz ta cala strukture... ze tam tylko znajomosci wiec kazdy by tak uznal, ze tam pracowales...a i uwazasz ze teraz sa znajomosci w gminie...?? Ciekawe co powiesz o tym co bylo wczesniej za siemieniuka... m.in. zwolnienie Citkow z podatkow za ich mieszkanie w starej lecznicy... tylko na jakiej podstawie... widzisz roznica jest taka ze ja moge przytoczyc fakty ... wiec moge sie wypowiadac bo mam to czym poprzec a Ty wysnules to z palca... czyz nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 14.10.06, 20:14 Chcesz zobaczyc dowody układów czy układzików? POczekaj do najbliższych wyborów. Pochodź po komisjach wyborczych a zobaczysz je. Tak jak to było na ostatnich. Mamusie i tatusiowe z gminy czy inni prominenci naszej miejscowości wsadzali tam swoje dzieci, rodziny, widziałem też jedną stażystkę:]. Oczywiście biednych ludzi to u nas nie ma. I powtarzam raz jeszcze: NIGDY nie pracowałem w gminie. Boże broń Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Cisza przedwyborcza 14.10.06, 22:26 Kazdy komitet wyborczy wystawia swoich przedstawicieli do komisji wyborczych to tak zwani "mezowie zaufania", po drugie pracownicy gminy rowniez w okreslonej ilosci wchodza w sklad komisji, reszta na podstawie zgloszen i teraz tak zeby byc w komisji trzeba umiec liczyc wiesz and5 1+1=??? no no kombinuj... ;)Trzeba glownie spelniac ten podstawowy warunek, a do tego wystarcza 3 klasy podstawowki(tak mi sie wydaje). Pomineli Cie przy wybieraniu do komisji?? Hmmm no coz na pytanie dlaczego tak sie stalo sam sobie musisz odpowiedziec (a little bit ironic). Ale nie mysl ze spisalem Cie na straty... ha zaloz wlasny komitet wyborczy i... wystaw siebie jako czlonka komisji, albo zacznij pracowac w tej "ochydnej, przepelnionej ukladami gminie"... Jesli uwazasz ze sa to uklady gminne to raczej powinienes to nazwac ukladami Partyjnymi...a tu juz pretensje kieruj do nich a nie do bogu ducha winnej gminie... Jak juz rozwiazesz rownanie wyzej to proponuje przestudiowac ordynacje wyborcza do rad gmin i powiatow... Pozdrawiam jak zawsze ironiczny Shibby Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 15.10.06, 08:49 Nigdy zgłaszałem się do pracy w komisji wyborczej. Chciałem Ci powiedziec co widziałem tylko w jednej z takich komisji. To chyba nie jest w porządku... Liczyc jeszcze umiem i z Twoim skomplikowanym równaniem poradzę sobie jeszcze. Tobie życzę żebyś skończył tyle fakultetów co ja;). Na założenie własnego komitetu już jest za późno, powinieneś o tym wiedziec:P. Wbrew pozorom, lubię naszą gminę, ale niektóych ludzi nie trawię i swoje pretensje kieruję tylko do nich A teraz najważniejsze: 1+1=......2 - tak, zrobiłem to, zadanie wykonane. Następnym razem postaraj się o coś bardziej skomplikowanego:] Odpowiedz Link Zgłoś
sekretar1 Re: Cisza przedwyborcza 15.10.06, 20:44 ironii to ci nie brakuje już niedługo zbierzesz jej plony powodzenia pozdrawlaju Odpowiedz Link Zgłoś
grygorovicz Re: Cisza przedwyborcza 15.10.06, 00:42 Co było za Siemieniuka to już niewspomnę a o Citkowej tym bardziej bo przesiedzieli tyle lat w gminie i g... co zrobili jedyne tylko to fotel połamali ... a to czy ja wiem and5 czy nie to już moja sprawa bo wiem napewno wiecej niż ty i nie musisz mi wcale podkreślać swego zwolennictwa do partii PO. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Cisza przedwyborcza 15.10.06, 08:56 Spokojnie, "PO" to była tylko niewielka pomyłka przy pisaniu z mojej strony. Nie rób z tego tak wielkiej prowokacji politycznej, za którą mogą stac służby specjalne;) Odpowiedz Link Zgłoś
hallszka Re: Cisza przedwyborcza 19.10.06, 12:12 taaaaa to było bardzo elokwentne... Odpowiedz Link Zgłoś