poziomk 24.03.03, 11:52 Wszystkiego najlepszego z okacji 49 urodzin dla Pana Marka Nierdzwiedzkiego (Radiowa TROJKA) oby tak dalej pozdrowienia od poziomK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Marek N IP: 212.33.74.* 24.03.03, 12:59 dolaczam sie ! z kwiatami, sliwkami w czekoladzie, kawa i mnostwem dobrych zyczen! Panie Marku 200 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Marek N 24.03.03, 13:10 poziomk napisał: > Wszystkiego najlepszego z okacji 49 urodzin dla Pana Marka > Nierdzwiedzkiego (Radiowa TROJKA) oby tak dalej > pozdrowienia od poziomK Akurat w tym przypadku niedźwiedź się pisze przez "c" i brzmi Marek Niedźwiecki Również się przyłaczam do życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Wszystkiego najlepszego! 24.03.03, 14:19 Razem wiemy wiecej... dzieki Poziomko! Posluze sie slowami Cezarego Harasimowicza, ktory kiedys powiedziel o calej Trojce cos co ja bym chciala powiedziec o Panu Marku "(...) mowi madrze, prawde, intymnie, o tym o czym nie wiem". Niech Pan bedzie z nami zawsze i nie przestanie nas inspirowac i dostarczac wzruszen! Zycze Panu wszytkiego naj i wielu podrozy do Indii :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Wszystkiego najlepszego! 25.03.03, 16:38 Co prawda o jeden dzień spóźniony jestem, ale to z powodu braku dostępu do netu, dołączam się do wszystkich życzeń dla Pana Marka. Żyj nam sto lat i graj nam tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Wszystkie Marki świata:) 25.04.03, 08:16 Wszystkim Markom ( nie tylko Markowi N ) świata najlepsze życzenia imieninowe - również tym markom nocnym:) Odpowiedz Link Zgłoś