Dodaj do ulubionych

Bilbord Focus Parku

22.10.06, 19:47
Na pustej kamienicy obok budynku Gazety Wyborczej od ponad roku wisi bilbord z
napisem:"Tu budujemy galerie handlowa Focus Park" .Niedawno jakis kibol
dopisal biala farba na plakacie :"Wrog Jagiellonii i calego regionu" .Czy ktos
sie orientuje czy Focus Park dalej walczy o budowe galerii czy sie juz
zrezygnowal?
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTM! Re: Bilbord Focus Parku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.10.06, 20:53
      sprawa w sądzie
      • nekroskop88 Re: Bilbord Focus Parku 22.10.06, 20:54
        mam nadzieję, że wygrają
        • Gość: MARTM! Re: Bilbord Focus Parku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.10.06, 21:30
          jutro sądny dzień! uchwała planu zagospodarowania dla zmarnowanych i szpecących terenów między jurowiecką, sienkiewicza i alejami

jeśli pozytywnie zatwierdzą zgodę na budowanie tam obiektów wielkopowierzchniowych to Dobrzyński będzie miał mniejsze pole manewru
        • Gość: Rogalik Re: Bilbord Focus Parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 02:30
          A ja mam nadzieję że przegrają. Pamiętam, gdy wyszło na jaw że Focus już ma
          spisane umowy o wynajem lokali w galerii. Wydało się, że chcieli zbudować
          galerię, załatwiając wszystko pod zielonym stolikiem. Dobrze że radni
          powiedzieli NIE dla przekrętu.
          Na Jurowieckiej powinna być Galeria Jagiellonia. Władze SSA Jagiellonia
          udowodnili że zasługują na inwestycje, funansującą klub.
          - 3,5 roku działania, w którym W. Strzałkowski wydał 14 milionów złotych na klub
          - Pełna jawność inwestycji
          • Gość: janek Re: Bilbord Focus Parku IP: *.pl 23.10.06, 05:53
            wszyscy tak robia. moja znajoma jest od roku zatrudniona w hipermarkecie na
            rogu hetmanskiej i jana pawla.
            • Gość: sceptyk Re: Bilbord Focus Parku IP: *.aster.pl 23.10.06, 11:27
              SSA jest bardzo konsekwentna. Najpierw mial polski kapital budowac i mialo byc
              tak fajnie, lokalnie. Teraz Niemcy maja zbudowac, ale juz nie przeszkadza, ze
              zachodnie.
              • Gość: Easton Re: Bilbord Focus Parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:07
                Niemcy nie będą się zajmować wykonaniem a nadzorem, budować będą nasi
            • Gość: Easton Re: Bilbord Focus Parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:08
              I co już jej płacą od roku? hehe
              • zewsi Re: Bilbord Focus Parku 23.10.06, 12:09
                Znasz instytucję umowy przedswtępnej?
                • Gość: fan Re: Bilbord Focus Parku IP: *.koba.pl 23.10.06, 14:50
                  Rogalik to pewnie urzędnik co na PIS głosował. Te modele tak mają, czego nie rozumieją to od razu dla nich przekręt i sPISek.
                  • Gość: MARTM! Re: Bilbord Focus Parku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.10.06, 18:26
                    z naszym moherowo-maryjnym magistratem trzeba tak jak focus robił

na legalu się nie da, no chyba, że 10 lat poświęci się na przepychanki z kolejnymi pionkami, co żywią uraz do inwestora o brak łapówki
    • Gość: focus-nie-focus Re: Bilbord Focus Parku IP: *.elpos.net 23.10.06, 23:40
      jesli ktoś mysli, ze Niemcy zadowola się 25% udziału.... frajerzy. Jestem
      ciekaw po jakim czasie, zostana im odsprzedane udziały np MTC? albo innego
      podmiotyu? Frajerzy... Ślepcy. Trzeba czytac między wierszami to, co się
      dzieje, a nie jak stado powtarzac tak dla Galerii. Wazne dla jakiej i czyjej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka