Gość: WIOSKOWY Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:05 Marek jeb.ij w końcu tym jabkiem w tych h.ji z Platformy ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.csk.pl 27.10.06, 19:57 Z jednej wsi jesteście? Ja nie jestem z Platformy ale jak widzę tych 2. konusów oraz całą opryczninę tych ćwierćinteligentów z dyplomami nawet doktorów prawa niestety, którzy już raz obiecywali prawo i sprawiedliwość, żeby tylko dorwać się do koryta, to mi skóra cierpnie. A ten już miał tyle razy to jabłko w garści i co z tego wynikło? Nic, poprostu nic. Żeby jeszcze ćwoków nauczył przechodzić na skrzyżowaniu, oduczył bluzgów, wprowadził zero tolerancji dla chamstwa, nieporządków, brudów, nmiszcejących parków, zamulonych stawów, ginącego lasku Zwierzynieckiego. A tutaj podaje jabłko Dowcipniś jeden. A jeśli jesteście z jednej wsi, to ci przypomnę facecyję sprzed lat: "Zamiast na wsi orać rolę, tańczą w Białymstoku rock and roll,e". UMiesz tańczyć przynajmniej jakiegoś oberka tak, jak zachwalasz ten oszukańczy, pisi kaczyzm tym językiem z remizy od Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorkildsen Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.csk.pl 26.10.06, 21:00 Niech sobie to jabłko wsadzi głęboko w... Szlag trafia jak przemieszczając się po Białymstoku zza każdego roku atakuje starszy pan z wąsem oferując swoje JABŁKO :( Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 02:09 A naród znowu nie przeczyta sondaży i apoktaliptycznych wizji krzykaczy i wybierze Kozłowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 07:46 Kozłowski kończ waść, wstydu oszczędź. Byłeś już i nic nie zrobiłeś. Spadaj do reszty buraków typu Jurgiel i Putra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.elpos.net 27.10.06, 10:15 niech nie spada do reszty tych buraków, tylko niech sobie spada gdzie indziej. bo nie chcemy go przecież w sejmie i senacie, gdzie ww buraki się znajdują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 10:58 mówimy o jego osobie jak polityka, czy omawiamy plakat ? jeżeli chodzi o to drugie, to faktycznie wygląda to jak jakaś tragifarsa, ten cały pomysł z symbolizmem jabłka, do tego lokalizacje tych plakatów nie zostały dobrane najszczęśliwiej... aczkolwiek widziałem plakat lidera z listy PO, równeiż raczej mało reprezentatywny... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 11:22 Gość portalu: MARTM! napisał(a): > mówimy o jego osobie jak polityka, czy omawiamy plakat ? > > jeżeli chodzi o to drugie, to faktycznie wygląda to jak jakaś tragifarsa, ten c > ały pomysł z symbolizmem jabłka, do tego lokalizacje tych plakatów nie zostały > dobrane najszczęśliwiej... > aczkolwiek widziałem plakat lidera z listy PO, równeiż raczej mało reprezentaty > wny... a tak z innej beczki-gdzie on takie fajne jabłko kupił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 11:30 > > a tak z innej beczki-gdzie on takie fajne jabłko kupił?:) mało nie spadłem z krzesła, jak to przeczytałem :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 12:17 jabłuszko jabłuszkiem ...ale ta mina niesamowita, ot jak to kiedyś zwykłem powiadać "taki typowy pocieszny misiek wiśnia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.tpnet.pl 27.10.06, 15:56 nutopia napisała: > a tak z innej beczki-gdzie on takie fajne jabłko kupił?:) Zrobili mu w Photoshopie. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 16:21 A to bardziej wygląda na jabłko corelowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 16:39 corel draw to przeżytek w zamian za brak poparcia dla zagospodarowania terenu pl.inwalidów, kupcy z jurowieckiej za darmola dali mu to oto dorodne jabłko :P Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 17:35 Nie jestem fachowcem w programach graficznych, ale słyszałem, że photoshop był generalnie pisany pod maca. Czy ktoś w Polsce używa maców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 19:13 > Czy ktoś w Polsce używa maców? zapytajmy najpierw kto o nim słyszał :D mój kumpel używa go na laptopie PC to pewnie w 99% windy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 19:10 duch_zenona napisał: > A to bardziej wygląda na jabłko corelowskie. no :) zróbmy z tego zagadnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 20:33 Zagadnienie? Ja podejrzewam, że Kozłowski reklamuje pewnego znanego producenta komputerów i jest w opozycji do IBM i Microsoft. Nie wiem jednak czy to jest politycznie poprawne czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 20:34 duch_zenona napisał: > Zagadnienie? Ja podejrzewam, że Kozłowski reklamuje pewnego znanego producenta > komputerów i jest w opozycji do IBM i Microsoft. > > Nie wiem jednak czy to jest politycznie poprawne czy też nie. > no i jest aferka:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 21:51 nutopia napisała: > no i jest aferka:-DDD ------------------- Ale nie wiem jak mam się zachować, bo jeżeli Apple-Macintosh jest prawicowy, to ja taką reklamę jak najbardziej popieram. Jeżeli jednak IBM i Microsoft są bardziej prawicowe, to absolutnie jestem przeciw. Poradź coś, Nutopio. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 21:56 duch_zenona napisał: > nutopia napisała: > > > no i jest aferka:-DDD > ------------------- > Ale nie wiem jak mam się zachować, bo jeżeli Apple-Macintosh jest prawicowy, to > ja taką reklamę jak najbardziej popieram. > > Jeżeli jednak IBM i Microsoft są bardziej prawicowe, to absolutnie jestem przec > iw. > > Poradź coś, Nutopio. > > sięgnę do literatury przedmiotu:)... Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 22:52 nutopia napisała: > sięgnę do literatury przedmiotu:)... ---------------------- Kiedyś w wolnych chwilach bawiłem się trochę corelem. Popkulturowym gwiazdeczkom zmieniałem kolor oczu czy też "poprawiałem" kształty. Była to jednak niewinna zabawa i nigdy nie sądziłem, że corel czy fotoszop to potężna broń medialna w rękach polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 20:37 Zrobił by sobie facio zdjęcie przy gruszce na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:03 NIgdy nie zostanie prezydentem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 23:51 Gość portalu: alka napisał(a): > NIgdy nie zostanie prezydentem!!!!!!!!!!! ------------------ Ależ on już ma zwycięstwo w kieszewni. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 28.10.06, 09:04 No nie wiem, po ostatnim numerze z Galerią Jagiellonia może stracić spory elektorat w postaci kibiców, o ile wszyscy (większość z nich) pójdzie zagłosować. Poza tym już raz był prezydentem i nic nie zrobił, ci co to pamiętają, też nie będą na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: 195.177.196.* 28.10.06, 16:50 nekroskop88 napisał: > No nie wiem, po ostatnim numerze z Galerią Jagiellonia może stracić spory > elektorat w postaci kibiców, o ile wszyscy (większość z nich) pójdzie > zagłosować. Poza tym już raz był prezydentem i nic nie zrobił, ci co to > pamiętają, też nie będą na niego głosować. Pan kandydat Kozłowski w samorządzie na eksponowanych stanowiskach ( prezydent, wiceprezydent, przewodniczący rady miejskiej, szef klubów)jest już nieprzerwanie od 1990 r. i jak na razie niczego nie udało mu się dokonać dla Białegostoku przez te 15 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pochybel Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:55 Właściwszy zamiast jabłka byłby banan, bo czy ktoś widział kiedyś małpę jedzącą jabłko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.tpnet.pl 27.10.06, 22:37 Pomyliłeś go z Leszkiem Millerem. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:34 Marek Marek jeb.ie jabkiem w POpier.ałek ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś