Dodaj do ulubionych

Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach"

26.10.06, 19:44
Kurde, ale kiszka... :-/
Obserwuj wątek
    • t-800 KozłowSki /bt. 26.10.06, 19:44

• Gość: WIOSKOWY Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:05
      Marek jeb.ij w końcu tym jabkiem w tych h.ji z Platformy ! Hej !
      • Gość: Ja z Bojar Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.csk.pl 27.10.06, 19:57
        Z jednej wsi jesteście? Ja nie jestem z Platformy ale jak widzę tych 2.
        konusów oraz całą opryczninę tych ćwierćinteligentów z dyplomami nawet
        doktorów prawa niestety, którzy już raz obiecywali prawo i sprawiedliwość, żeby
        tylko dorwać się do koryta, to mi skóra cierpnie. A ten już miał tyle razy to
        jabłko w garści i co z tego wynikło? Nic, poprostu nic. Żeby jeszcze ćwoków
        nauczył przechodzić na skrzyżowaniu, oduczył bluzgów, wprowadził zero tolerancji
        dla chamstwa, nieporządków, brudów, nmiszcejących parków, zamulonych stawów,
        ginącego lasku Zwierzynieckiego. A tutaj podaje jabłko Dowcipniś jeden. A jeśli
        jesteście z jednej wsi, to ci przypomnę facecyję sprzed lat: "Zamiast na wsi
        orać rolę, tańczą w Białymstoku rock and roll,e". UMiesz tańczyć przynajmniej
        jakiegoś oberka tak, jak zachwalasz ten oszukańczy, pisi kaczyzm tym językiem z
        remizy od Leppera?
    • Gość: Thorkildsen Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.csk.pl 26.10.06, 21:00
      Niech sobie to jabłko wsadzi głęboko w...
      Szlag trafia jak przemieszczając się po Białymstoku zza każdego roku atakuje
      starszy pan z wąsem oferując swoje JABŁKO :(
      • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 02:09
        A naród znowu nie przeczyta sondaży i apoktaliptycznych wizji krzykaczy i
        wybierze Kozłowskiego.
        • nekroskop88 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 07:46
          Kozłowski kończ waść, wstydu oszczędź. Byłeś już i nic nie zrobiłeś. Spadaj do
          reszty buraków typu Jurgiel i Putra.
          • Gość: J Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.elpos.net 27.10.06, 10:15
            niech nie spada do reszty tych buraków, tylko niech sobie spada gdzie indziej.
            bo nie chcemy go przecież w sejmie i senacie, gdzie ww buraki się znajdują :)
            • Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 10:58
              mówimy o jego osobie jak polityka, czy omawiamy plakat ?

jeżeli chodzi o to drugie, to faktycznie wygląda to jak jakaś tragifarsa, ten cały pomysł z symbolizmem jabłka, do tego lokalizacje tych plakatów nie zostały dobrane najszczęśliwiej...
              aczkolwiek widziałem plakat lidera z listy PO, równeiż raczej mało reprezentatywny...
              • nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 11:22
                Gość portalu: MARTM! napisał(a):

> mówimy o jego osobie jak polityka, czy omawiamy plakat ?
                >
                > jeżeli chodzi o to drugie, to faktycznie wygląda to jak jakaś tragifarsa, ten
                c
                > ały pomysł z symbolizmem jabłka, do tego lokalizacje tych plakatów nie
                zostały
                > dobrane najszczęśliwiej...
                > aczkolwiek widziałem plakat lidera z listy PO, równeiż raczej mało
                reprezentaty
                > wny...

a tak z innej beczki-gdzie on takie fajne jabłko kupił?:)
                • Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 11:30
                  >
                  > a tak z innej beczki-gdzie on takie fajne jabłko kupił?:)

mało nie spadłem z krzesła, jak to przeczytałem :)
                  hehehe
                  • bialostoczanin Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 12:17
                    jabłuszko jabłuszkiem ...ale ta mina niesamowita, ot jak to kiedyś zwykłem
                    powiadać "taki typowy pocieszny misiek wiśnia"
                • Gość: T-800 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.tpnet.pl 27.10.06, 15:56
                  nutopia napisała:

> a tak z innej beczki-gdzie on takie fajne jabłko kupił?:)

Zrobili mu w Photoshopie. ;-]
                  • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 16:21
                    A to bardziej wygląda na jabłko corelowskie.
                    • Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 16:39
                      corel draw to przeżytek
                      w zamian za brak poparcia dla zagospodarowania terenu pl.inwalidów, kupcy z jurowieckiej za darmola dali mu to oto dorodne jabłko :P
                      • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 17:35
                        Nie jestem fachowcem w programach graficznych, ale słyszałem, że photoshop był
                        generalnie pisany pod maca.

Czy ktoś w Polsce używa maców?
                        • Gość: MARTM! Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 19:13
                          > Czy ktoś w Polsce używa maców?

zapytajmy najpierw kto o nim słyszał :D
                          mój kumpel używa go na laptopie
                          PC to pewnie w 99% windy
                    • nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 19:10
                      duch_zenona napisał:

> A to bardziej wygląda na jabłko corelowskie.

no :) zróbmy z tego zagadnienie:)
                      • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 20:33
                        Zagadnienie? Ja podejrzewam, że Kozłowski reklamuje pewnego znanego producenta
                        komputerów i jest w opozycji do IBM i Microsoft.

Nie wiem jednak czy to jest politycznie poprawne czy też nie.
                        • nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 20:34
                          duch_zenona napisał:

> Zagadnienie? Ja podejrzewam, że Kozłowski reklamuje pewnego znanego producenta
                          > komputerów i jest w opozycji do IBM i Microsoft.
                          >
                          > Nie wiem jednak czy to jest politycznie poprawne czy też nie.
                          >

no i jest aferka:-DDD
                          • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 21:51
                            nutopia napisała:

> no i jest aferka:-DDD
                            -------------------
                            Ale nie wiem jak mam się zachować, bo jeżeli Apple-Macintosh jest prawicowy, to
                            ja taką reklamę jak najbardziej popieram.

Jeżeli jednak IBM i Microsoft są bardziej prawicowe, to absolutnie jestem przeciw.

Poradź coś, Nutopio.
                            • nutopia Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 21:56
                              duch_zenona napisał:

> nutopia napisała:
                              >
                              > > no i jest aferka:-DDD
                              > -------------------
                              > Ale nie wiem jak mam się zachować, bo jeżeli Apple-Macintosh jest prawicowy,
                              to
                              > ja taką reklamę jak najbardziej popieram.
                              >
                              > Jeżeli jednak IBM i Microsoft są bardziej prawicowe, to absolutnie jestem
                              przec
                              > iw.
                              >
                              > Poradź coś, Nutopio.
                              >
                              >
                              sięgnę do literatury przedmiotu:)...
                              • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 22:52
                                nutopia napisała:

> sięgnę do literatury przedmiotu:)...
                                ----------------------
                                Kiedyś w wolnych chwilach bawiłem się trochę corelem. Popkulturowym gwiazdeczkom
                                zmieniałem kolor oczu czy też "poprawiałem" kształty. Była to jednak niewinna
                                zabawa i nigdy nie sądziłem, że corel czy fotoszop to potężna broń medialna w
                                rękach polityków.
    • Gość: gosc Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.10.06, 20:37
      Zrobił by sobie facio zdjęcie przy gruszce na wierzbie.
      • Gość: alka Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:03
        NIgdy nie zostanie prezydentem!!!!!!!!!!!
        • duch_zenona Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 27.10.06, 23:51
          Gość portalu: alka napisał(a):

> NIgdy nie zostanie prezydentem!!!!!!!!!!!
          ------------------
          Ależ on już ma zwycięstwo w kieszewni.
          • nekroskop88 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" 28.10.06, 09:04
            No nie wiem, po ostatnim numerze z Galerią Jagiellonia może stracić spory
            elektorat w postaci kibiców, o ile wszyscy (większość z nich) pójdzie
            zagłosować. Poza tym już raz był prezydentem i nic nie zrobił, ci co to
            pamiętają, też nie będą na niego głosować.
            • Gość: vlad79 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: 195.177.196.* 28.10.06, 16:50
              nekroskop88 napisał:

> No nie wiem, po ostatnim numerze z Galerią Jagiellonia może stracić spory
              > elektorat w postaci kibiców, o ile wszyscy (większość z nich) pójdzie
              > zagłosować. Poza tym już raz był prezydentem i nic nie zrobił, ci co to
              > pamiętają, też nie będą na niego głosować.

Pan kandydat Kozłowski w samorządzie na eksponowanych stanowiskach ( prezydent,
              wiceprezydent, przewodniczący rady miejskiej, szef klubów)jest już nieprzerwanie
              od 1990 r. i jak na razie niczego nie udało mu się dokonać dla Białegostoku
              przez te 15 lat...
      • Gość: Na Pochybel Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:55
        Właściwszy zamiast jabłka byłby banan, bo czy ktoś widział kiedyś małpę jedzącą jabłko??
      • Gość: T-800 Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.tpnet.pl 27.10.06, 22:37
        Pomyliłeś go z Leszkiem Millerem. ;-]
    • Gość: WIOSKOWY Re: Kozłowki - "Białystok w Twoich rękach" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:34
      Marek Marek jeb.ie jabkiem w POpier.ałek ! Hej !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka