Dodaj do ulubionych

hotel golembiewski-pelikana

11.11.01, 20:14
Za 18 zł w "Tropikanie" u Gołebiewskiego uferują: zimną saunę suchą, zchłodzoną
saunę parową bez pary oraz jakuzzi z zimną wodą. To znajdziesz na stronie
golebiewski.vel.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: marsza Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 195.116.68.* 11.11.01, 20:27
      Chyba chodzi o "Tropikanę" a nie pelikanę. potwierdzam: To co tam oferuja to
      robienie w balona klientów. Jakośc usług jak w Tryczówce a nie hotelu o znanej
      renomie. radze przestac korzystać i basta. Niech sam boss od Gołebia sie
      saunuje.
      • Gość: Picia Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.iig.pl 15.11.01, 15:28
        Wypałuj się, w tym regionie nie ma lepszego basenu i dobrze o tym wiesz - jak
        się nie podoba to po co chodzisz ?!?!?!?
    • Gość: małpa Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.csk.pl 11.11.01, 20:30
      kpisz czy o drogę pytasz?

bo mnie ciekawość zżera, a strona mi się nie chce otworzyć
    • Gość: małpa Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.csk.pl 11.11.01, 21:18
      skąd tyle jadu?
      • Gość: kniesz Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 195.116.68.* 12.11.01, 08:26
        Gość portalu: małpa napisał(a):

> skąd tyle jadu?

Nie jestem trutniem a "tropikana" to nabijanie w butelkę. Zobacz sam na stronie
        golebiewski.vel.pl
    • kornik2 Re: hotel golembiewski-pelikana 11.11.01, 22:20
      co to jest zapalenie płuc I stopnia????
      • Gość: mors Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 195.116.68.* 12.11.01, 08:23
        To prawda co jest na stronie golebiewski.vel.pl
        Byłem w "tropikanie", potwierdzam ze to dla morsów.
        A zapalenie 1 stopnia to preludium do 2 stopnia czyli gruźlicy.
        • Gość: Piotrek Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 212.33.78.* 16.11.01, 17:21
          Oooooo.... szybko sie rozmnazasz, niedawno pisales jako kniesz. Jest Was tam
          wiecej pod tym numerkiem? :-)
        • Gość: Piotrek Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 212.33.78.* 16.11.01, 17:26
          Prosze... Jeszcze marsza z tego IP sie udzielal. Duzo Was tam siedzi przy tym
          jednym kompie?
    • Gość: Slobo D. Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 12:24
      Ja mieszkam w Białymstoku od niedawna, i szukałem fajnego basenu - takowy
      znalazłem w hotelu, który tak zbeształeś. Woda była ciepła - i w basenach i w
      jacuzzi, jak zwykle zresztą. Może kiedyś też tak trafisz. I "gratuluję" pomysłu
      ze stroną - ja jak coś mi sie nie podoba to idę do kierownika basenu!
      • Gość: ja Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.csk.pl 13.11.01, 14:23
        podpisuję się pod słowami Slobo wszystkim czym tylko mogę!!!!!!
      • Gość: Krzych Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 193.0.117.* 14.11.01, 10:37
        Slobo, gdzie mieszkałeś wcześniej?
        • Gość: Slobo D. Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 12:48
          W mieście zdecydowanie wiekszym od Białego.
    • elproma Re: hotel golembiewski-pelikana 14.11.01, 18:14
      Porównałam wygląd reklamowanej stronki z oficjalną witryną hotelu. Mam
      wrażenie, że autor tej pierwszej nie słyszał o czymś tak elementarnym, jak
      prawa autorskie - otóż kopiowanie jakichkolwiek elementów cudzego serwisu bez
      zezwolenia jest nielegalne (a nie sądzę, by webmaster Hotelu Gołębiewski
      zgodził się na tego typu wykorzystanie przygotowanych przez niego materiałów).
      Co do treści... sądzę, że "twórca" paszkwilanckiej strony nie ma racji -
      wielokrotnie korzystałam z "Tropikany" i ciągle żyję, żadnego zapalenia płuc
      itp. Myślę nawet, ze wBiałymstoku trudno byłoby znaleźć jakiś inny basen o tak
      komfortowych warunkach.
    • Gość: mona Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.iig.pl 15.11.01, 15:42
      Zastanawiam się o co ci gościu chodzi, bywam na basenie 2-3 razy w tygodniu i
      to regularnie - zawsze jest OK, temperatura wody i sauny jest zawsze opisana,
      jak bym widziała temperature sauny 60 stopni to też bym nie weszła tylko
      poprosiła o jej zwiększenie. Ty albo tego nie umiesz zrobić albo nikt cię nie
      lubi i dlatego tak się wyżywasz a poparcie znajdujesz jedynie u ograniczonych
      psychicznie z podobną chorobą jak twoja - oni także zazdroszczą p.
      Gołębiewskiemu że stać go było na taką inwestycję, tylko prostacy nie myślicie
      ile zalet jest w tym że HG tu stoi. Chociażby mamy najlepszy basen w tym
      regionie Polski. Najbliższy lepszy jest w Mikołajkach.

Zastanawiam się do jakich innych basenów porównujesz swoje oczekiwania od
      Tropikany, może to przytoczysz, może Włókniarz, może Mleczak.

Zastanów się nad sobą i zamiast zajmować się głupotami to pomyśl co mógłbyś
      zrobić by było Cię stać na to by nie korzystać z Tropikany a wyjeżdżać jesienią
      na seszele lub inne ciepłe miejsca na świecie. Nie twierdze że mnie na to stać,
      ale ja się przynajmniej nie obnoszę.

Poza tym szkoda słów - przyjdzie niedługo zima i sam zdechnieszz z chłodu.

Pozdrawiam wielbicieli Tropikany - Mona
    • Gość: Piotrek Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 212.33.78.* 16.11.01, 17:14
      Nie zgadzam sie z Toba, ten basen jest naprawde w porzadku i nie spotkalem
      nikogo, kto by na niego narzekal. Hmm.., no oprocz Ciebie, ale Ty z jakiejs
      innej bajki chyba jestes...
    • Gość: qwerty Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 192.168.0.* 16.11.01, 21:35
      Zdecydowanie popieram tych wszystkich, ktorzy maja pozytywne zdanie na temat
      basenu w Hotelu Golebiewski. A robienie takiej stronki, jaka zrobil (albo
      zrobila) belona uwazam za bardzo niesmaczne. Nie dosc, ze klamstwa, to jeszcze -
      jak ktos juz slusznie zauwazyl - brak poszanowania dla praw autorskich.
    • Gość: Picia Re: hotel golembiewski-pelikana IP: *.iig.pl 17.11.01, 13:45
      Wiesz co gościu, wróć lepiej do szkoły albo wyjdź na ulce i stań na przzeciwko
      hotelu. Tyle starań po to byś zobaczył jak pisze się nazwe: nie "golembiewski"
      tylko GOŁĘBIEWSKI, ty tumanie bez szkoły.

Trzymajcie się chłopaki i dziewczęta. do zobaczenia w Tropikanie.
      • slobod Re: hotel golembiewski-pelikana 19.11.01, 17:30
        see you!
    • Gość: qwerty Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 192.168.0.* 22.11.01, 21:31
      Z przyjemnością zawiadamiam, że od kilku już dni funkcjonuje oficjalna strona
      kompleksu basenowo-rekreacyjnego "Tropikana". Można ją znaleźć pod adresem: <A
      HREF="http://www.tropikana.prv.pl">http://www.tropikana.prv.pl</A>. Zawsze
      aktualne informacje na temat temperatury wody i powietrza (także w saunach),
      cennik, regulamin, kolorowe fotki. Można się też wpisać do "Księgi fanów". ;-)
      Zapraszam.
      • Gość: qwerty Re: hotel golembiewski-pelikana IP: 192.168.0.* 22.11.01, 21:35
        http://www.tropikana.prv.pl<a href="http://www.tropikana.prv.pl">http://www.tropikana.prv.pl</a>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka