Dodaj do ulubionych

Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzetelny!

08.11.06, 16:55
Ostatnio widziałem na TV Jard przemówienia naszych kandydatów na Prezydenta
Białegostoku i najbardziej odpowiadało mi to co opowiadał Pan Krzysztof
Kononowicz ! Nie wiem jak wy ale według mnie to ten facet gada od serca i po
ludzku. Jak ktoś chce posłuchać co opowiadał to tutaj mam powycinane fragmenty
jego przemówień:
youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM
Ja na niego pewnie zagłosuję. A co - chociaż głos się nie zmarnuje. Dla mnie
już znudzili się ci kandydaci w garniturach a więc teraz zagłosuję na tego
faceta bo jak widać facet wie co to jest życie i gada po ludzku a nie jak inni
przynudzają.

Ciekaw jestem co sądzicie o tym kandydacie bo nigdzie indziej chyba nie
widziałem żadnej sensownej dyskusji na temat tego kandydata, który kandyduje z
partii "Podlasie XXI wieku".
Obserwuj wątek
    • kamilar Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 08.11.06, 16:59
      Gratuluję gość jest naprawdę inteligentny, prawie jak Jędruś LePPer.

Rozśmieszył mnie swoim doświadczeniem pracy w urzędzie oraz pomysłem na walkę z
      alkoholizmem, nota bene niezgodne z prawem.

Jak chcesz mieć nieudacznika na prezydenta to popieram:)
      • wampiryzm Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 08.11.06, 17:06
        Ja już na pewno nie będe głosował na tych sztywniaków w garniturach - znudzili
        mi się po prostu. A teraz chce mieć prezydenta z humorem, a co nikt mi nie zabroni.
        A po za tym to ten facet mówi tak śmiesznie "Wiem, że na pewno wygram".
        • kamilar Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 08.11.06, 17:09
          A czy ja Tobie zabraniam. Jak dla mnie możesz głosować na człowieka chorego na
          narkolepsję, wtedy będzie zabawniej:)
          • wampiryzm Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 08.11.06, 17:18
            Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to strona internerowa partii "Podlasie XXI
            wieku" ma taki adres: www.podlasie21.pl

Ciekaw jestem, czy ktoś jeszcze tutaj z forum będzie głosował na tą partię i na
            kandydata na prezydenta Pana Krzysztofa Kononowicza. Ciekaw jestem w ogóle co
            sądzą wszyscy o tym.
            • syrenka_turbo Re: Krzysztof Kononowicz - charyzmatyczny kandydat 08.11.06, 17:48
              • Gość: mim Re: Krzysztof Kononowicz - charyzmatyczny kandyda IP: *.elpos.net 08.11.06, 21:14
                Krzysztof Kononowicz - przypomina mi w ruchach Tadzia Truskolaskiego - ta sama
                gracja:)
                • alex.4 Re: Krzysztof Kononowicz - charyzmatyczny kandyda 09.11.06, 08:36
                  Skoro Lepper może być wicepremierem, Hurgiel ministrem to Kononowicz prezydentem:)
      • annabiss Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 23:11
        A ja też na niego zagłosuję!!!!
    • Gość: filutek panie wampiryzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:49
      domyślam się że to taki niewybredny żarcik!
      • Gość: wkoronkiewicz Re: panie wampiryzm IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.11.06, 00:01
        bynajmniej nie jest to żart. pan kononowicz rzeczywiście kandyduje na urząd
        prezydenta miasta białegostoku. jest też przekonany o słuszności tego co mówi i
        robi. co więcej, nie jest w swych osądach osamotniony, popiera go bowiem
        komitet wyborczy złożony z wielu innych osób.
        a zatem i ja obejrzałem dokładnie jego spot i wysłuchałem jego programu. pan
        kononowicz ubrany we wzorzysty sweter wyróżnia się dość mocno na tle innych
        kandydatów. i ich nudnych garniturów. może ma to podkreślić tożsamość z
        wyborcami - którzy, tak naprawdę garnitur zakładają tylko od wielkiego święta.
        byc może chodziło o wrażenie - patrzcie jestem jednym z was, a tamci to
        farbowane lisy. po manicurach, pedicurach, balejażach. w życiu uczciwej roboty
        nie mieli. byc może tak miało być.
        tak sie jednak składa, że garnitur jest uniformem urzędnika. ta jak policjanta
        poznajemy po mudnurze, a pielęgniarkę po biłaym fartuchu, tak od urzędnika
        wymagamy, aby wyglądał porządnie. dotyczy to zwłaszcza urzędników wyższego
        szczebla. a prezydenta w szczególności. kim jest bowiem prezydent? on jest
        reprezentantem naszego miasta. to na nim jak na soczewce powinno skupiać się to
        co mamy najlepsze i najbardziej godne pokazania światu.
        prezydent w swetrze nie wygląda najlepiej.

również program nie do końca mnie przekonał. rozumiem, że wódka, papierosy i
        narkotyki są niedobre dla młodzieży, że wódka i papierosy są niedobre dla
        kierowców, ale w jaki sposób pan kandydat zamierza walczyc z owymi nałogami?
        dlaczego architekci mają pracować tylko zimą? w jaki sposób zamierza usprawnic
        komunikację miejską? zwiększając liczbę linii autobusowych? zwiększając liczbę
        pojazdów? skąd weźmie na to pieniądze?
        czy te zakłady, które chce uruchomić będą własnością miasta? kto będzie
        pokrywał ich ewentualne straty? czy stworzone zostaną specjalne warunki dla
        inwestorów? jakie?
        najbardziej zaś mnie interesuje - na jakiej podstawie prezydent miasta, będzie
        uszczelniał granice państwa?

ps. czy poznaliście głos, który śpiewa "a moje miasto to białystok"? ja
        poznałem.

• Gość: Stanisław Re: panie wampiryzm IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.06, 00:25
          Może nie róbmy sobie jaj z człowieka, jak widać, upośledzonego i nie tylko
          chyba umysłowo i nie zaczynajmy dyskusji na temat programów wyborczych.
          • vauban Re: robię się zaangażowany i to religijnie 09.11.06, 00:37
            na widok tego wszystkiego (zwłaszcza pana Kononowicza) i jedynie co mogę wydusić
            z mych zmartwiałych płuc, to spazmatyczny przydech: Jezus, Maria !
            • alex.4 Re: robię się zaangażowany i to religijnie 09.11.06, 08:38
              Jak powiedził Kononowicz on spełni swoje obietnice wyborcze bo jest wierzący i praktykujący:)
        • Gość: Wyborca Re: panie wampiryzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:46
          Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a):

tak sie jednak składa, że garnitur jest uniformem urzędnika. ta jak policjanta
          poznajemy po mudnurze, a pielęgniarkę po biłaym fartuchu, tak od urzędnika
          wymagamy, aby wyglądał porządnie. dotyczy to zwłaszcza urzędników wyższego
          szczebla. a prezydenta w szczególności. kim jest bowiem prezydent? on jest
          reprezentantem naszego miasta. to na nim jak na soczewce powinno skupiać się to
          co mamy najlepsze i najbardziej godne pokazania światu.
          prezydent w swetrze nie wygląda najlepiej.
          =================

ależ on jest dopiero kandydatem
        • Gość: kurka Re: panie wampiryzm IP: 83.18.10.* 09.11.06, 20:36
          no kto tę pieśń śpiewa??? ja się domyślam ale pewna nie jestem
          • wampiryzm Re: panie wampiryzm 09.11.06, 20:40
            W sumie nie jestem pewien ale chyba Zbigniew Wodecki śpiewa tą piosenkę "Moje
            miasto to Białystok, a moje życie to Białystok".
    • entefuhrer Cała Polska gratuluje Białystokowi Kononowicza ;) 09.11.06, 01:37
      Co tam Polska - cały świat! ;))
      • kk071 Re: Cała Polska gratuluje Białystokowi Kononowicz 09.11.06, 01:41
        O Chryste! Kadydat, że nie ma h we wsi...

Pozdrowienia z Wrocławia
        • alex.4 Re: Cała Polska gratuluje Białystokowi Kononowicz 09.11.06, 08:38
          Po Jurgielu i Putrze, Antypiuk i Fedorowiczu kolejna gwiazda....
          • nett1980 cze tu Lodz 09.11.06, 15:29
            Oj ten pan to wystapi pewnie u Majewskiego w "konca nie widac", w Lodzi o nim
            glosno , link jest rozsylany na gg itp.Bialystokowi gratulujemy prezydenta "O
            Chryste! Kadydat, że nie ma h we wsi..."
            • emma37 Re: cze tu Lodz 09.11.06, 16:12
              Żenada!!!! Najpierw uśmiałam sie do łez…a potem byłam przerażona!!!
              A moze to jakis fragment kabaretu…mam taką nadzieję!!!
              ...cała Polska się z nas smieje!!! Wcale sie nie dziwie!!!
              Śmieją się z Wałęsy, ale on nie dorasta do pięt temu...kandydatowi!!!
              Trzeba to podesłać Majewskiemu!!!

• Gość: ziom gratulacje z Lublina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:53
      my też chcemy takiego kandydata

:))))))))
      • Gość: Osa Re: gratulacje z Lublina IP: *.resetnet.pl 10.11.06, 18:22
        W Lublinie jest ponury i niestety wyksztalcony Pruszkowski. Czy wygra kolejny
        raz, nie wiadomo. Wiadomo jednak, ze Kononowicz jest the best. Hmmm, to Bialy
        bedzie mial prezydenta... "Nie bedzie, alkoholu, nie bedzie papierosow, nie
        bedzie narkotykow, nie bedzie nic." Wy zdaje sie i tak niewiele juz macie? No
        chyba, ze sie myle. Niemniej jednak, nic nie bedziecie mieli, ale bedziecie
        mieli Konowicza. Oby nie. Obym okazal sie falszywym prorokiem...
    • Gość: z Sosnowca Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.icm.edu.pl 09.11.06, 15:55
      Winszujemy i zazdrościmy..
    • Gość: pawman Pozdrowienia z Poznania dla Bialostoczan.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:02
      ..i ich kandydata na prezydenta. Widac ze czlowiek prosty,ale to chyba
      najuczciwszy kandydat w RP:)
      • duch_zenona Re: Pozdrowienia z Poznania dla Bialostoczan.... 09.11.06, 16:24
        Uważam, że narazie białostoczanie nie mają żadnego powodu do wstydu. Mamy
        demokrację i każdy ma prawo kandydować. Lepper też tak zaczynał.

Wstyd dopiero będzie, jeżeli białostoczanie na niego zagłosują.
        • fiat_lux Re: Pozdrowienia z Poznania dla Bialostoczan.... 09.11.06, 17:08
          jesli amerykanie zaglosowali na busha dwa razy to analogicznie nie powinno byc
          wstydu dla wyborcow w bialymstoku - nie uwazasz?

video.google.com/videoplay?docid=-3211280272184820141&q=bush+door
          • fiat_lux Re: Pozdrowienia z Poznania dla Bialostoczan.... 09.11.06, 17:10
            kazdy ma takiego kononowicza na jakiego sobie zasluzyl
            video.google.com/videoplay?docid=4458934950595230092
            • duch_zenona Re: Pozdrowienia z Poznania dla Bialostoczan.... 09.11.06, 19:36
              Toś fiacie wyskoczył jak filip z konopii! A co to ma do tematu dyskusji. Kogo z
              białostoczan bush obchodzi?

Tym bardziej, że pisałem wielokrotnie, że jesten za republikanami ale Busha nie
              cierpię.

Chcesz link?
      • Gość: dj Re: Pozdrowienia z Poznania dla Bialostoczan.... IP: *.dsl.mdsnwi.ameritech.net 09.11.06, 18:40
        Normalny czlowiek, bez pr, bez wizazysty - po prostu jeszcze wierzy w fakt,
        ze wladza ma wplyw na to co sie dzieje w Bstoku. Super!
    • kalasanty76 Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 09.11.06, 17:02
      super jest. szkoda, ze nie mam juz meldunku w bialym
      W BIALYMSTOKU NIE BEDZIE BANDYCTWA ANI NICZEGO
      super!
      m
      • wampiryzm Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 09.11.06, 17:09
        To ja zgrałem ten fragment jego wypowiedzi jak dawali to na TV Jard w studiu
        wyborczym. Chciałem to pokazać tutaj na forum bo niestety TVP3 Białystok nie
        chce pokazywać Pana Krzysztofa Kononowicza na swojej antenie. Jak się okazało
        nie ten filmik na youtube oglądało już ponad 230 tys. osób ! A więc jednak jest
        zainteresowanie tym Panem !

Wracając jednak do głównego tematu to chciałbym powiedzieć całkiem poważnie, że
        ja na tego Pana zagłosuje bo wydaje mi się jak najbardziej uczciwy ze
        wszystkich. W ogóle polecam wejść na stronę www.podlasie21.pl - można tam
        obejrzeć ulotkę parti "Podlasie XXI wieku" gdzie Pan Krzysztof Kononowicz
        pokazuje palcem i jest napis "Hipermarkety poza miasto !!!".
        W ogóle można też ściągnąć z ich strony filmik jak wchodzą do ośrodka TVP w
        Białymstoku, na czele z Panem Krzysztofem Kononowiczem i robią fanaberie i biją
        ochroniarza tego obiektu.

Z całym szacunkiem ale ja oświadczam, że ZAGŁOSUJĘ na Pana Krzysztofa
        Kononowicza i na innych członków parii "Podlasie XXI wieku" !

Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: nutopia z kogo się śmiejecie? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.11.06, 17:13
          sami z siebie się śmiejcie...
          • Gość: gosc Re: z kogo się śmiejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:27
            dajcie takiego asa do Czwy :) niesamowity facet, fantastyczny kosmita :) Jak
            wygra to przeprowadze sie do Bialegostoku :)
        • duch_zenona Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 04:02
          I z czego bucu jesteś dumny? Wszystko jest względne. Szczycisz się hieno że
          dorwałeś nieznacznie głupszego od siebie????

To poznaj smutną prawdę ty ciemniaku i prymitywie. Tak samo o tobie mógłbym taki
          film w necie umieścić, gdyby teraz ci jakaś reporterka z BBC, NBC, CBS, itd
          zadała pytanie po angielsku typu "dlaczego w życiu są też ważni również inni
          ludzie" i podsunęła mikrofon a ekipa by to filmowała. Cały świat by się z ciebie
          śmiał.

Zapamiętaj sobie raz na zawsze radę Pana Zenona, imbecylu. Wszystko jest
          względne. Teraz zapewne uważasz się za plejboja śmieciu, za bohatera kreskówek,
          bo siedzisz sobie gdzieś tam na zadupiu i onanizujesz się swoim "bohaterstwem"
          przed ekranem komputera.

Nie czyń bliźniemu, co tobie nie miłe - kiedyś to zrozumiesz.
          • duch_zenona Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 04:08
            duch_zenona napisał:

> I z czego bucu jesteś dumny? Wszystko jest względne. Szczycisz się hieno że
            > dorwałeś nieznacznie głupszego od siebie????
            >
            > To poznaj smutną prawdę ty ciemniaku i prymitywie. Tak samo o tobie mógłbym tak
            > i
            > film w necie umieścić, gdyby teraz ci jakaś reporterka z BBC, NBC, CBS, itd
            > zadała pytanie po angielsku typu "dlaczego w życiu są też ważni również inni
            > ludzie" i podsunęła mikrofon a ekipa by to filmowała. Cały świat by się z ciebi
            > e
            > śmiał.
            >
            > Zapamiętaj sobie raz na zawsze radę Pana Zenona, imbecylu. Wszystko jest
            > względne. Teraz zapewne uważasz się za plejboja śmieciu, za bohatera kreskówek,
            > bo siedzisz sobie gdzieś tam na zadupiu i onanizujesz się swoim "bohaterstwem"
            > przed ekranem komputera.
            >
            > Nie czyń bliźniemu, co tobie nie miłe - kiedyś to zrozumiesz.
            --------------
            To było oczywiście do wieśniackiego plejboja używającego nicka wampiryzm.
    • Gość: Madry Ten Bialystok XXI wieku i Kononowicz to prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:58
      Nie sadze, by to bylo prawdziwe, ktos sobie kpi z ludzi chyba. Tak jak Borat
      udaje Kazacha tak ten udaje wiesniaka. Przynajmniej taka mam nadzieje...
      • Gość: idznawybory Re: Ten Bialystok XXI wieku i Kononowicz to prowo IP: *.chilan.net 09.11.06, 19:23
        idznawybory.bialystok.pl
        tutaj co nieco o ww Panu
    • Gość: zyga Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.fbx.proxad.net 09.11.06, 19:31
      pisze z Francji
      slawa tego pana dotarla tez tutaj
      gratuluje serdecznie
      ja bym na niego zaglosowal!!!!
    • radamant Jak ja Wam zazdroszczę takiego kandydata!!! 09.11.06, 19:35
      Wreszcie człowiek "z ludu", prawdziwy, szczery, w sweterku z XX wieku a nie
      jakiś bufon w gangu za 20 tys. co zmienia partie jak rękawiczki.
      • Gość: gość_z_lublina Re: Jak ja Wam zazdroszczę takiego kandydata!!! IP: *.chello.pl 09.11.06, 19:51
        LUBLIN też chce takiego kandydata;)
        • wampiryzm A jednak opłacało się dać fragment przemówienia 09.11.06, 20:00
          Jak wiadomo dzisiaj na Faktach na TVN pokazali fragmenty przemówienia Pana
          Kononowicza - jak widać jednak się opłacało, więcej ludzi go poznało dzięki
          temu. W każdym bądź razie nawet jeśli on śmieszy niektórych to i tak wiele osób
          odda na niego głos bo inni kandydaci jak wiadomo już nie będą tak samo
          atrakcyjni właśnie przez to co powiedział w przemówieniu Pan Krzysztof
          Kononowicz. Cwaniaki w garniturach chcą się dopchać na fotel prezydenta tylko po
          to aby sami na siebie zarobić nie myśląc nic o ludziach - a kto wie, może cud
          się stanie i będziemy mieli za Prezydenta Białegostoku Pana Krzysztofa
          Kononowicza, który gada rzetelnie i z sensem.

Pozdrawiam
          • wampiryzm Re: A jednak opłacało się dać fragment przemówien 09.11.06, 20:10
            Aha, jeszcze chciałem powiedzieć, że warto wejść na www.podlasie21.pl i ściągnąć
            stamdtąd filmiki jak Krzysztof Kononowicz wraz z innymi członkami z parti
            "Podlasie XXI wieku" wchodzą do Białostockiego oddziału TVP i biją się tam z
            ochroniarzem bo jak wiadomo TVP nie chce pokazywać zarówno Pana Krzysztofa
            Kononowicza jak i innych osób z partii "Podlasie XXI wieku".
            Niestety w naszym TVP siedzą ostre typy i nie pozwolą na wolność słowa jaką
            wygłasza Krzysztof Kononowicz i dlatego wszyscy dopiero o Panu Kononowiczu
            dowiedzieli się z internetu.
            • wampiryzm Re: A jednak opłacało się dać fragment przemówien 09.11.06, 20:18
              Pan Krzysztof Kononowicz jest już nawet na wikipedii !
              pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Kononowicz
              Niestety władze wikipedii zgłosiły ten artykuł do usunięcia co jest raczej
              bezsensu - w końcu Pan Kononowicz zasługuje na artykuł na wikipedii. Nie
              pozwólmy na to, żeby ten artykuł został usunięty !
        • Gość: wiejska baba Re: Jak ja Wam zazdroszczę takiego kandydata!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:40
          nie zazdrosc , bo połowa kandydatów w całej Polsce jest na tym samym poziomie ,
          pokazuja tylko twarze i nawet braków w uzebieniu nie pokaza bo nic nie móia i
          nawet sie nie usmiechna.....prostactwo do zdychu
    • Gość: Jazzy Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: 195.205.214.* 09.11.06, 20:22
      Wszystkich kandydatów można oglądać pod linkiem www.tv.jard.pl/index.php?
      idn=player&id=1&dzial=pelny_program_tvj

Warto i to ...przed wyborami...

A jeśli chodzi o TV JARD to jedyny uczciwy program z kandydatami na prezydenta
      Białego był właśnie u nich...
    • Gość: kris_dk Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.72.96.36.ip.tele2adsl.dk 09.11.06, 20:49
      POSMIEWISKO NA CALA POLSKE, NIE DZIWCIE SIE I NIE FRUSTRUJCIE, JAK LUDZIE NA
      BIALYSTOK MOWIA ``NAJWIEKSZA WIOCHA W KRAJU´´!
      • wampiryzm Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 09.11.06, 20:56
        Niech będzie i największa wiocha ale jakoś cała Polska o tym mówi a jeszcze się
        okaże, że Pan Krzysztof Kononowicz wygra wybory na prezydenta Białegostoku !

P.S. Na wikipedii nasz artykuł o Panu Kononowiczu jeszcze jakoś się trzyma !
        pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Kononowicz
    • Gość: wik Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: 82.146.246.* 09.11.06, 21:01
      Masz rację,jedyny uczciwy.Gdybym był z Białegostoku też bym na niego zagłosował,no ale modlił bym się żeby mój głos nie zdecydował o jego wyborze.
      • wampiryzm Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 09.11.06, 21:20
        A mnie denerwuje to, że wszędzie w sondażach Pan Krzysztof Kononowicz ma takie
        niskie poparcie - to oszustwo na pewno bo ludzie głosują tylko na tych molochów.
        Denerwowało mnie też to, że na jednej stronie W OGÓLE nie było wymienionego Pana
        Kononowicza. Ja rozumiem, że dla niektórych ten kandydat może wydawać się
        śmieszny ale raczej powinno się traktować go z szacunkiem i wymieniać jego
        nazwisko wśród innych kandydatów.

Pozdrawiam
        • wampiryzm www.kononowicz.prv.pl 09.11.06, 22:16
          www.kononowicz.prv.pl - strona z informacjami o Krzysztofie Kononowiczu!
          • Gość: Stanisław Re: www.kononowicz.prv.pl IP: *.pools.arcor-ip.net 09.11.06, 22:35
            Dobra i nie podbijaj już wątku bo dość podśmiechujek z człowieka.
            • wampiryzm Re: www.kononowicz.prv.pl 09.11.06, 23:46
              No i mówiłem, Pan Krzysztof Kononowicz to jest gość, nawet pokazali go w "Szkle
              kontaktowym" na TVN24.
              Po za tym wejdźcie na www.bstok.pl i zobaczcie wyniki sondy na jakiego
              Prezydenta chcą głosować Białostoczanie - oczywiście najwięcej głosów ma Pan
              Kononowicz.
              No cóż, może
              • Gość: Łomża Re: www.kononowicz.prv.pl IP: *.lomza.mm.pl 10.11.06, 01:29
                Łomża składa pokłony wobec śLEDZIOWA .Takiego kandydata nigdy nie
                przebijemy .Oddajemy wam Via Baltice i metro z kosmodromem
                Respect
                Kononowicz to prawie jak Conan
                Od dziś już nie jesteście zagłębiem Disco Polo. Jesteście Kużnią Talentów
                takich jak Konon. Wida już efekty tego że macie uniwerek .
                • setorika Re: www.kononowicz.prv.pl 10.11.06, 03:19
                  NIE KOPIE SIE LEżąCEGO!
    • Gość: Olsztyn Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:17
      Normalnie prawdziwy HIT. Ja gdybym miał możliwośc też bym zagłosował na Krzysia.
      Dlaczego - widać , że facet mówi od serca. Nieźle by było gdzybo po czterech
      latach okazało się , że był dobrym prezydentem. A co do spotu... numer 1 w Polsce.
      • Gość: Sky Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:03
        Ten gość jest kwintesencją słowa debil :)) co się dzieje z tym narodem . Może
        wystawimy w wyborach ludzi ze szkól specjalnych :))
      • marek_solon Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 13:13
        www.idznawybory.bialystok.pl/
        wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/kandydaciKomitetOkreg.html?okreg=206101-RDA/3&komitet=2c9f9e8c0dd75fa0010de412132e19d6

www.adamczeczetkowicz.republika.pl/

Też na początku bardzo mi się spodobał pan Kononowicz. Jednak okazuje się, że
        ten biedny czlowiek został wykorzystany przez ludzi takich jak pan
        Czeczetkowicz do promocji własnej partii. Poglądy pana Czeczetkowicza to między
        innymi:

"Dodatkowo promować będę eko-nacjonalizm, zdrowa żywność dla każdego rodaka,
        ponieważ Polak musi jeść zdrowo, a nie odpady genetycznie modyfikowane z
        Zachodu od międzynarodowej masonerii czy innego "dobroczyńcy"!"

"Odcięcie się raz na zawsze od spłacania długów zaciągniętych przez komunistów
        w latach 70-tych od "Banku Światowego"- lichwiarskich złodziei rodem z Izraela.
        Polska parokrotnie spłaciła swój dług, lecz naliczanie oprocentowania jest
        metodą wrogów na niszczenie naszej gospodarki. Czas nadszedł - dość płacenia
        haraczu!"

"STOP bezrobociu - wymysłowi "demokracji"
        Zlikwidowanie bezrobocia w Polsce poprzez wprowadzenie obowiązku pracy, a nie
        upokarzania narodu polskiego jałmużną, za którą człowiek nie wyżyje, a państwo
        polskie pogrąży"

"Sława Słowiańskim Narodom, Sława Polsce!
        Polityka zagraniczna musi prowadzić do silnej współpracy z narodami
        słowiańskimi. Tylko więzy krwi mogą nas wyzwolić i uczynić silnymi. Dbajmy o
        dobre, sąsiedzkie stosunki z wszystkimi narodami świata, lecz w pierwszej
        kolejności z narodami Słowiańskimi, które mają w sobie tą samą krew
        najczystszej rasy z białych narodów, rasy Słowiańskiej. Zgoda buduje niezgoda
        rujnuje.
        Obcym manipulacjom, chcącym skłócić Słowian powiedzmy NIE!!!"

NIESTETY , W TYM MOMENCIE DLA MNIE CZAR PRYSŁ

pilkazzaklawiatury.blox.pl
        • Gość: Че Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.bsk.vectranet.pl 10.11.06, 15:37
          No i co jest zlego w milosci do narodu w ktorym sie zyje? Dopoki nie przerasta
          to w szowinizm przejawiajacy sie wywyzszaniem siebie samego nad inne narody jest OK.
          Jak widac Bialystok LEWACTWEM SILNY.
          • duch_zenona Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 16:02
            Gość portalu: Че
            napisał(a):

> No i co jest zlego w milosci do narodu w ktorym sie zyje? Dopoki nie przerasta
            > to w szowinizm przejawiajacy sie wywyzszaniem siebie samego nad inne narody jes
            > t OK.
            > Jak widac Bialystok LEWACTWEM SILNY.
            -----------------------
            Tylko, że ja już zadzwoniłem do znajomych. To człowiek lekko upośledzony
            umysłowo i jego komitet to banda podejrzanych typów, którzy z patriotyzmem nie
            mają niczego wspólnego.

A więc kłamliwy komuchu ty mi tu Polską i patriotyzmem swego czerwonego
            parszywego pyska nie wycieraj!

Promujecie go na forum, bo w swym prymitywnym zakłamaniu sądzicie, że odbierze
            głosy prawicy.
    • alex.4 Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 13:35
      To nowy idol:)
      • wampiryzm Byłem dziś w siedzibie "Podlasie XXI wieku" !!!! 10.11.06, 17:49
        Poszedłem dzisiaj w kierunku siedziby partii "Podlasie XXI wieku", które mieści
        się w okolicy naszego białostockiego Zoo (adresu nie podam, żeby ktoś kawałów
        sobie nie robił).
        Na drzwiach wejściowych były plakaty partii "Podlasie XXI wieku" ale niestety w
        siedzibie już nikogo chyba nie było - w każdym bądź razie dzwoniłem domofonem i
        pukałem do drzwi - niestety nikt mi nie otworzył. Szkoda, bo chciałem
        porozmawiać z liderami tej partii. Podejrzewam, że cały ten szum w internecie
        niestety trochę odstraszył członków tej partii i dlatego byli niedostępni dla ludzi.
        • bystra2000 Re: Byłem dziś w siedzibie "Podlasie XXI wieku" 10.11.06, 18:11
          Polska umrze ze śmiechu jak On
          zostanie wybrany.
          gdybym mieszkała w B-ku,głosowałabym na KRZYSIA>
          • wampiryzm Re: Byłem dziś w siedzibie "Podlasie XXI wieku" 10.11.06, 19:09
            Aha, chciałbym jeszcze powiedzieć, że nie wiem dlaczego ale dzisiaj na TV Jard
            nie dali nowego programu i leci program jeszcze z wczoraj...?
            Ciekawe dlaczego ? Czyżby przerazili się tego, że fragmenty z przemówieniem
            Krzysztofa Kononowicza nagrane właśnie z TV Jard zostały opublikowane przezemnie
            w internecie i później na TVN i TVN24 ? Podejrzana sprawa trochę :)
    • Gość: opolanin Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:16
      kurde dajcie se spokój z tym gostkiem ,chcecie trzeciego blizniaka???Ratunku!!!
      • duch_zenona Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 19:31
        Gość portalu: opolanin napisał(a):

> kurde dajcie se spokój z tym gostkiem ,chcecie trzeciego blizniaka???Ratunku!!!
        -----------------------
        Z wykształcenia to on bliżej Kwacha niż Kaczyńskich.
    • Gość: wiejska baba Re: Krzysztof Kononowicz -jak on się uchował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:38
      ani sie smiac ani płakac.......
    • ewa777 Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 10.11.06, 19:39
      Ja też żałuję, ze nie mogę u Was głosować. Poparłabym pana Krzysztofa. Wreszcie
      ktoś normalny.
    • Gość: nick Białostoczanie, nie wiecie, kto za tym stoi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:04
      Mam nieodparte wrażenie, że cały ten szoł zorganizowała grupa młodych
      dowcipnisiów, którzy chcieli w ten sposób zwrócić uwagę na poziom polityki w
      Polsce. Trochę tylko głupio, że zrobili sobie jaja z prostego, naiwnego i mało
      rozgarniętego umysłowo człowieka. Nie wiecie, kim są ludzie kandydujący z listy
      "Podlasie XXI w.?"
      • Gość: Warszawiak Re: Białostoczanie, nie wiecie, kto za tym stoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:28
        Nie ludz sie - to nie dowcipnisie - tacy sa w Warszawie gdzie byl komitet
        gamoni i krasnoludkow ale w Bialymstoku wszystko bylo na serio.
    • Gość: AG Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: 83.14.37.* 16.11.06, 21:46
      To co piszecie przeraża mnie!!!!
      Jestem człowiekiem z wyższym wykształceniem i nie sądze aby tacy ludzie jak pan
      Kononowicz mogli zajmować jakiekolwiek odpowiedzialne stanowiska.
      Głupota ludzi którzy popierają tego kandydata jest przeogromna.
    • Gość: fizyczny Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:03
      żeby wszyscy mieli wyższe wykształcenie tak jak pan i pana poglądy to kto by
      pracował kto wybudowałby mieszkania ,drogi,sklepy,kto upiekłby
      chleb,wędliny-szyneczkę baleronik salcesonik pasztetową kaszaneczkę itd.wy
      ogromna większość z wyższym wykształceniem umiecie tylko krytykować,żeby
      zabraklo ludzi zwyklych roboli to byście wyginęli śmiercią naturalną bo wy nic
      nie umiecie
      • s.k.i.n Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet 17.11.06, 20:49
        a no więźniów do roboty się zagoni
    • Gość: pażdzioch Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:23
      i co zatkało kakao z wyższym wykształceniem jak na profesorka to długo myślisz
    • Gość: pażdzioch Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:47
      długo coś pan myślisz inteligencie
      zakichanyvideo.google.pl/videoplay?docid=-4407216316845267589&q=%C5%9Bwiat+wed%C5%82ug+kiepskich
    • Gość: zbyszek Re: Krzysztof Kononowicz - chyba najbardziej rzet IP: *.lom.vectranet.pl 20.11.06, 17:46
      Kononowicz z komosu się tu nie wziął,jest z Polski z naszego Podlasia.Ogladalem
      jego spotkanie z dwoma cwaniaczkami z tv,Najsztubem i Zakowskim.Pare razy
      probowali go wpuscic w maliny.Chłop sie nie dał i chwała mu za to.Jak by mial w
      urzedzie sprawnych naczelnikow wydziałow,gonił ich do roboty to calkiem mozliwe
      ze by dał sobie rade.
      Kiedys wszystcy smieli sie z Lepera ze burak etc.Dzis p.Andrzej potrafi sie
      zachowac na salonach a nawet wskoczyc do solarium.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka