maruda.r 23.03.09, 07:15 Idiotyzm Kamińskiego i jego sfory nieudaczników może być interesującym materiałem na scenariusz czegoś w rodzaju "Różowej pantery". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1sz-truten Re: CBA wkręca 23.03.09, 07:45 kto pracuje w cba ? przecierz ci z Londynskiej ulicy i prku z nad Tamizy jeszcze nie wrocili ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Banda amatorow..... 23.03.09, 08:07 bawia sie Jamesa Bonda za publiczne pieniadze a bardziej by pasowali do nowego odcinka "Kiepskich".... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kamiński i CBA namawiają do popełniania przestępst 23.03.09, 13:39 przestępstw. To jest, zdaje się, karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Kamiński i CBA namawiają do popełniania przes 23.03.09, 21:43 Jest postęp - zapominają dowodów osobistych - czyżby już dowiedzieli się, że nie mają prawa fałszować dokumentów tożsamości? Odpowiedz Link Zgłoś
przecinek_cambridge "Ja jestem pro, ja jestem pro, ja jestem pro... 24.03.09, 21:04 ...wokator" Piosenka taka kiedyś była ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
mwiercik CBA wkręca 23.03.09, 09:19 Tak jest jak niedouczone kacze reformatołki biorą się za naprawę panstwa.Mieliśmy dobrze działającą policję od spraw gospodarczych!!! przyszły reformatołki kacze i zrobiły se CBA.Przyjęto "młodych dynamicznych"ele ideowych -kompletnie niedoświadczonych gliniarzy.Z braku własnych wyników podkradali owoce ciężkiej pracy normalnych gliniarzy.Jak tych zabrakło z powodu "reformy"-trzeba było coś wyprodukować ,bo muszą być EFEKTY!!!I tak będzie dopóki ktoś mądry nie rozpieprzy te towarzystwo wzajemnej adoracji.To co robi CBA jest chore. W państwie,gdzie jest kupe struktur policyjnych-robienie takiego CBA jest niczym innym jak tworzeniem typowej dla dyktatury policji politycznej.Tylko dziś nikt nie jest w stanie to ROZPIRZYĆ!!!Bo donaldek myśli se-a nóż przydadzą mi się-czerwoni natomiast są zbyt ciency ,by podskoczyć .Kamiński z resztą powinni iść pod S Ą D !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zik.zik Re: CBA wkręca 24.03.09, 11:07 Racja. Precz z Kaczorami i Donaldem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Rada dla następnych biznesmenów. 23.03.09, 09:25 Nic tak nie pomaga w interesach jak wspólne zdjęcia na wesołej popijawie. A jak kontrahenci się wzbraniają natychmiast dzwonić na Policję, że to oszuści. Jak się mimo wszystko uda - zdjęcia opublikować na internecie. Jednorazowy agent który natychmiast będzie palony przez prowokowanych to jest to. Obrzydzić neoUBekom życie tak by nikt porządny im nie chciał ręki podać. Odpowiedz Link Zgłoś
jannow1 Niewiniątka... 23.03.09, 10:04 Chcieli podpisać umowę z p. Adamkiem już po tym, gdy litewska Spółka wyraźnie stwierdziła, że nie zna p. Adamka i nie prowadzi interesów w Polsce? Hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski CBA wkręca 23.03.09, 10:21 Ano óż, kretynów mamy w Polsce dostatek. Zwłaszcza w kaczolubnym CBA. W laczej centrali także - a jakże!! Odpowiedz Link Zgłoś
zedrjan Re: CBA wkręca 23.03.09, 10:52 Bardzo dobry scenariusz na komedię kryminalną. Kiedyś był głównym bohaterem Jurek Kiler , a teraz będzie CBA. Radzę się szybko decydować producentom filmowym,aby nikt im nie skradł tego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_dreptak CBA wkręca 23.03.09, 10:48 zaraz, zaraz, skoro jest umowa wstępna to albo to całe ABC będzie musiało kupić spółkę razem z działką albo pożegna się z zadatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Ogłoszenia drobne: Zaliczkę z CBA przyjmę! 23.03.09, 17:51 jan_dreptak napisał: > zaraz, zaraz, skoro jest umowa wstępna to albo to całe ABC będzie > musiało kupić spółkę razem z działką albo pożegna się z zadatkiem ******************************* Dokładnie tak. W sumie to całkiem dobry pomysł na biznes. Zadenuncjuję szwagra, który weźmie zadatek do CBA. Nawet jeżeli CymBAły wpiszą zaliczka, to i tak będzie to 0% kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Re: Ogłoszenia drobne: Zaliczkę z CBA przyjmę! 23.03.09, 19:20 maruda.r.. wbrew pozorom...oni naprawde płacą ! Tylko potem....zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop CBA wkręca 23.03.09, 12:01 Prowokatorom z CBA, którzy już występowali we wszystkich trzech sprawach - należałoby wytoczyć proces o namawianie do popełnienia przestępstwa, a w wyroku oprócz ksry pozbawienia wolności powinien znaleźć się dożywotni zakaz pracy w służbach specjalnych oraz we wszystkich organach resortu sprawiedliwości oraz MSWiA>.A przede wszystkim szef CBA powinien być natychmiast zdymisjonowany i postawiony przed Trybunałem Stanu. Jeśli stanie się inaczej - slogany, że żyjemy w państwie prawa - będą tylko sloganami i to kłamliwymi! Odpowiedz Link Zgłoś
mwiercik1 CBA wkręca 23.03.09, 12:48 A najlepsze jest to,że te palanty posiały 100000zł. NASZEJ KASY i teraz szukają kozła ofiarnego,coby za ich głupotę ktoś zapłacił.Jak takie debile nie staną przed sądem to dalej będą takie kombinacje i nic się nie zmieni.I to jest CHORE Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet CBA wkręca 23.03.09, 14:34 Wygląda na to, że CBA z braku sukcesów postanowiła je tworzyć. W ten sposób każdego można wrobić, albo raczej każdego małego biznesmena, który zwietrzył interes. Dużych biznesmenów w ten sposób skauci z CBA nie wrobią bo ci mają cwanych prawników i najpierw sprawdzą z kim mają do czynienia. Nachodzi refleksja, że korupcja w RP nie jest taka ogromna, skoro trzeba ją wywoływać sztucznie. Jakoś dziwnie CBA nie trafiło dotąd na korupcję w ustawionych przetargach na dużo wyższe kwoty. Widocznie są kiepscy. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 GWno dezinformuje 23.03.09, 18:19 Dezinformacje Gazety Wyborczej pl.indymedia.org/pl/2006/03/19643.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Abbę15 należy czytać na opak. 23.03.09, 18:21 Jak pisze o kłamstwie, chodzi o prawdę. Jak pisze że ktoś pobił, prawdopodobnie był pobitym. Jak pisze że coś jest czarne, należy się spodziewać bieli. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Chłopaki z CBA kręcą ostro...na trupa. 23.03.09, 19:18 Forsa mocna i nie do wykrycia... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 abba15 , tępy młocie... 23.03.09, 19:21 tylko to ,że jesteś kretynem, pozwala że żyjesz.... Odpowiedz Link Zgłoś