Gość: polak IP: 83.2.100.* 09.11.06, 20:19 Taki polski "prezydent" dobże swiadczy ob "tutejszym" społeczeństwie - nacjonalnym i ciemno-katolickim. Europa i świat wszystko widzi i rechocze z pszków na całe garło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poliak Re: Kononowicz parodia liaska IP: 83.2.100.* 09.11.06, 21:09 Polski kanon - Kononowicz klierykalno-faszystowski nacjonalista, prezydent Podlasia dla "Polaków" z zlikwidowanym "wszystkim". )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kononowicz parodia liaska IP: 83.2.100.* 09.11.06, 23:54 Konon-owicz- jekieś lićwinskie prozwiszcze z białoruską końcówką -owicz. Typowe dla pogranicza litewsko-rusińskiego. A że taki z niego "prawdziwy Polak" - to nasliedztwo polonizacji Palenke w XIX i XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkk Re: Kononowicz parodia liaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:23 > Konon-owicz- jekieś lićwinskie prozwiszcze z białoruską końcówką -owicz. Typowe > > dla pogranicza litewsko-rusińskiego. A że taki z niego "prawdziwy Polak" - to > nasliedztwo polonizacji Palenke w XIX i XX wieku. A ty nie słyszał śje? Toż tatuś za Warszawe walczył śje. A ty mu łachmyto polskości odmawiasz? Jak powiedział: Łachmactwa wiecej w mieście Białegostoku nie bedzie. Architekty będą zimową porą ulice projektować - pewnie przy światłach kaganków ale nic to. Wiosną i tak sie wybuduji. Jaki on jest taki jest ale swój chłop i portki dobrze nosi. Na moje to dla Białegostoka kandydat idealny. Ja mam w Szczecinie Jurczyka i dobrze mi z nim. Też prezydent z ambicjami. Skocznie w mieście chciał budować a ze nie wyszło. Nie jemu jednemu. Żaden niemiec ni pędziziemi szczecińskiej nie dostanie śje. Taki to ten Jurczyk. Granice pozamykał prawie a wasz chce otwierać. Nasz poleciał do St Lujis i kazał pozdrowić Regana i życzyć mu zdrowia. Pan Krzysio to przy naszym demokracie człowiek niemal światowy. Apeluję o popieranie Pana Krzysia bo program zaiście ma fantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Radomia Re: Kononowicz parodia liaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:52 Co to za szopka z tym kandydatem? Jakies jaja czy co? To jest poważnie jeden z kandydatów u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
korostararuro Re: To kandydat zielonych 10.11.06, 10:04 kolega z lawki Koronkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
calama To nie żart? 10.11.06, 10:26 Po obejrzeniu tego: www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM myślałam,ze to ktoś sobie jaja robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Kononowicz parodia liaska 10.11.06, 10:33 Pierwszo młotku ktośgo musi wybrać i ten pan jeszcze nie jest prezydentem. A kandydować moze każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kononowicz parodia liaska 10.11.06, 10:43 Gość portalu: polak napisał(a): > Taki polski "prezydent" dobże swiadczy O tobie dobrze nie świadczy uogólnianie i dobże przez "ż". Odpowiedz Link Zgłoś