venus99 11.11.06, 14:22 z czego się śmiejecie? taka jest Polska w znacznej części. przypomnijcie sobie Jurgiela i słuzbową taksówkę. ktoś udzielił Kononowiczowi poparcia.forsa na wybory nie spadła z nieba. to wszystko jest bardzo smutne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: bronię Kononowicza 11.11.06, 15:44 to ciekawe... to roznica znaczen... bronic przed czyms...? bronic przed kims...? osobiscie bardziej obawiam sie czegos, niz kogos... venus99 napisał: > przed kim. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekd obrona 2 IP: *.toya.net.pl 11.11.06, 18:19 Myślę, że to nie Kononowicz powinien wstydzić się tego jaki jest. Zwykle bywa tak, że człowiek ciemny/prostacki nie zdaje sobie sprawy ze swej ciemnoty/prostactwa. Po prostu bezrefleksyjnie akceptuje siebie takim jakim jest. Wstydzić powinni się ci, którzy wystawili go jako kandydata w wyborach. Bo to chyba wygląda tak, że jakaś partia, grupa, komitet udziela swojego poparcia najbardziej błyskotliwemu, najświatlejszemu, najpracowitszemu i w ogóle NAJ... spośród siebie. Jeśli członkowie komitetu "Podlasie XXI wieku" z całego swego grona to właśnie Kononowicza uznali za najbardziej godnego sprawowania urzędu Prezydenta miasta, to ja bardzo chciałbym dowiedzieć się co to za ludzie. Wyobrażam sobie, że komitet "Podlasie XXI wieku" muszą tworzyć analfabeci i ludzie tak prości, że aż prymitywni. Bo wśród nich pan Kononowicz rzeczywiście może reprezentować szczyt obycia i intelektualnego wyrafinowania. No naprawdę, nie widzę innej możliwości. Szkoda, że Białystok, o którym na co dzień raczej cicho w mediach, nagle w TV i internecie wyskakuje z czymś tak żenującym. Naprawdę szkoda. tomekd Pozdrowienia z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spectre Re: obrona 2 IP: *.104.udn.pl 11.11.06, 19:10 Gość portalu: tomekd napisał > Wstydzić powinni się ci, którzy wystawili go jako kandydata w wyborach. oj chyba jednak się nie wstydzą ? taka reklama komitetu na całą okolice, kraj,nawet świat ??? Ile trzeba utopić kasy by w standardowy sposob mieć taką ogladalnośc ? Ludzie mają ubaw i moze ,,dla jaj,, zagłosują na K.K. - a potem mają otwarte drzwi do urzedu i stanowisk - bardzo orginalny plan trzeba przyznać ? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona czerwone hieny - zostawcie biednego człowieka 11.11.06, 19:14 Nie macie za grosz przyzwoitości. Znęcacie się nad lekko upośledzonym człowiekiem. Ośmieszacie siebie i Białystok. Myślicie, że prości uczciwi ludzie są na tyle głupi, że dadzą się zmanipulować komuchom i rozbijecie głosy prawicy? Ile jeszcze swych propagandowych wątków o nim założycie? Myślę, że już jutro wyborcy wam "podziękują". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlasiuk XXI wiku ni cholery, cza iść na wybory! Nr 4 !!! IP: *.aster.pl 11.11.06, 19:52 ni kłamtuchy, ni cholera was weźmie! Kandydat Na Prezydenta do Miasta Białystok nic i tego nie jest w tymżeż artykule zacytowan i nic i wszystko a W.Sz.P. Kon onowicz Krzysztof to niby spod ogona? wypadł był sroce, czy jak? Jak tak można kumuchy i solidaruchy! Podlasie XXXI wiku dla wszystkich uczuciwych i wieszoncych! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: obrona 2 11.11.06, 19:13 To chyba raczej niezwykle cyniczni gracze polityczni. Do tego łamiący wszelkie reguły i wykorzystujący człowieka ułomnego. Ostatnia rzecz, jaką miałbym ochote zrobić to zagłosować na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: obrona 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:46 Gość portalu: tomekd napisał(a): > Jeśli członkowie komitetu "Podlasie XXI wieku" z całego swego grona to właśnie > Kononowicza uznali za najbardziej godnego sprawowania urzędu Prezydenta miasta, > to ja bardzo chciałbym dowiedzieć się co to za ludzie. To faszyści związani z Leszkiem Bublem, wśród których pierwsze skrzypce gra niejaki Czeczetkowicz, były szef Młodzieży Wszechpolskiej na Podlasiu. Też się zastanawiam, czemu wystawili na pośmiewisko tego biednego Kononowicza. To młodzi ludzie z pewnym doświadczeniem w polityce, którzy na pewno wiedzą, co robią. Być może nawet przewidzieli, iż wyborcy będą na niego głosować "dla jaj". Zdaniem niektórych Czeczetkowicz chciał się w ten sposób odegrać na swoich byłych kolegach z MW i pokazać, że jego kandydat zyska więcej głosów niż LPR-owiec. Jak na razie z sondaży (tych poważnych, nie internetowych) wynika, że mu się to udało. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Racja 11.11.06, 19:17 Faszystowskie, prawicowe mendy, przestańcie żerować na biednym człowieku. Ile jeszcze wątków założycie o nim??? Tak was bawi, że jest choć jeden od was głupszy??? P.S. Mój post jest polemiką z wypowiedzią innych forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlasiuk XXI wiku Adam to prawica? żarty? IP: *.aster.pl 11.11.06, 20:06 tylko Nr 4 GŁOSUJ. Kononowicz Krzysztof, lat 43. Wspomina o Adamie... Wystarczy się wsłuchać.. www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM www.youtube.com/watch?v=EjnBVyZ0ic8&NR www.youtube.com/watch?v=3TjlCRFpd30&NR Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Racja 11.11.06, 20:06 To esbecka TVN promuje faszystów, jeżeli go lansuje! Na tym forum też lewica zakłada setki wątków o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlasiuk XXI wiku pogadaj na lewica.pl o Adamie IP: *.aster.pl 11.11.06, 20:14 Czeczetkowicz chyba jest ci bliski... teraz juz jestem tego pewien Zenek vel Romek Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Racja 11.11.06, 22:04 A po czym poznałeś, kto zakłada te wątki. Masz jakieś dowody????????????????????????????? Bo jeżeli nie to będzie kolejny dowód na to, że jesteś zaślepionym z nienawiści frustratem o zerowej orientacji w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
radamant To jest święte prawo demokracji, że 11.11.06, 20:27 startować może każdy i każdy też może wygrać. Jeżeli w najwyższych władzach państwowych są ludzie bez wykształcenia, do niedawna chadzający w podobnych sweterkach jak Kononowicz ( vide Lepper, Beger, Hojarska i inni )to dlaczego w B-stoku nie może być "preziem" K.K ??? Szkoda tylko,że ten prosty i jak mniemam uczciwy jeszcze człowiek jest i będzie manipulowany przez bliżej nieokreślone kreatury wykorzystujące jego "ułomność". Mnie K.K. raczej rozrzewnia niż śmieszy i współczuję mu "przyjaciół", którzy go wystawili. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: bronię Kononowicza IP: *.bsk.vectranet.pl 11.11.06, 20:44 przypominam wszystkim aktywistom z PO i SLD, a także innym lewakom , że ten człowiek tylko startuje. Z czego robicie aferę? Czerpiecie z tego przyjemność? Czyż nie na tym polega demokracja, że każdy ma prawo startować? Tu wychodzi dopiero pycha, fałsz, ignorancja i nietolerancja wszelkiej maści obecnej opozycji. Pomimo, że mam innego kandydata, to wolałbym aby ten gośc został wybrany na prezydenta B-stoku, aniżeli ktoś z PO lub SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: bronię Kononowicza 11.11.06, 22:08 O cześć Duchu Zenona, używasz dwóch nicków, nieładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: bronię Kononowicza 11.11.06, 22:23 Dobrze wiesz, że nikt ze zwolenników prawicy na tym forum nie używa wielu nicków. Poza tym znam niektórych założycieli wątków o Kononowiczu i ich poglądy, choćby - Na Pochybel. Czy mógłbyś mi zacytować wypowiedż, którą napisałem pod innym nickiem, OSZCZERCO? UDOWODNIĘ, że KŁMMIESZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Re: bronię Kononowicza IP: *.stnet.pl 12.11.06, 05:20 widze ze wcieło dalsza czesc watku, wiec pewnie admin roztacza parasol ochronny nad teoriami DUCHA ZENONA. Ale do rzeczy...wielki prawicowiec albo 'dyrektor skanseny" jak sam twierdzi to przeciez jeden z bogatszych wielonickowców: ZENON SMIGLO, DUCH ZENONA, PAROWA ALEXA, TIDI.... no cóz mnie tez pewnie nazwie "oszczercą"...cóz za przewrotnośc.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: bronię Kononowicza 12.11.06, 13:32 Przecież max to Ty, dowodów nie potrzebuję. Wystarczy, ze forumowicze to wiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak u nas w Warszawie to nie do pomyslenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:06 zeby ktos taki startowal na wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś