palecbozy1 12.11.06, 21:45 No i co.Byly czerwone.Sa czerwone i pozostana czerwone.Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_kosynier Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 13.11.06, 01:25 Może się wstrzymajmy do rana. Choć jak piszę te słowa, znam już wyniki z 1/4 komisji i faktycznie wygląda na to... Jest i inna strona medalu. Ja mam poglądy lewicowe (zwłaszcza pod względem światopoglądowym), ale z suwalską lewicą (SLD), nie chcę mieć nic do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś
ryba368 Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 13.11.06, 09:15 hola hola nie tak szybko towarzysze, ale prawda jest taka, że w niedziele do kościółka na sume, a potem do urny i głosik najpierw na kwacha, a teraz niedaj bóg na pierwszego politruka stanu wojennego. BRAWOOOOOOOOOO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 13.11.06, 10:02 Mów za siebie. Ja do kościoła chodzę najwyżej na koncerty. No, w sierpniu byłem też na ślubie w Filipowie, ale drugi raz nie pójdę - co to za przyjemnośc słuchać głupiego kazania i "gejowskich" zaśpiewek? Odpowiedz Link Zgłoś
palecbozy1 Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 13.11.06, 14:18 ryba.Mój tata- PPS-owiec sprzed wojny swiecil sztandar PPs w kosciele.Nie mieszaj do tego Kosciola. Gajewski nie byl politrukiem tylko Prezydentem a to roznica.politrukiem POP PZPR swego czasu w I LO byl niejaki Matusiewicz. nie wiedziales Spisane zostaly czyny i rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 16.11.06, 18:09 Ryba bedziesz starym moherem to wtedy bedziesz zapier....niczał do Koscioła co dzień. Ja chodze i wcale się tego nie wstydzę, a co do gejowskich zaspiewek...ksiadz tez człowiek sa i głupi ludzie. Zależy na kogo trafisz..w jakim Kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 16.11.06, 18:53 Widać miałem pecha. Do ksiedza i organisty. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillacat Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 16.11.06, 21:05 Na kogoś musiało trafic;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_jacek_jacek Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 13.11.06, 13:52 Suwalska Kolesiowska Republika Ludowa Odpowiedz Link Zgłoś
g012 Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 14.11.06, 13:46 są może dostępne gdzieś dokładne wyniki wyborów? najlepiej dostępne w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.aloks Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 22.11.06, 20:17 niektóre wypowiedzi aż przerazają, a zdaje się, że mówią dorośli ludzie. Paranoją jest nie chodzene do Kościoła, bo organista brzydko śpiewa.. Jakiś nonsens. Choć lepsza taka wymówka niż żadna. co do strony może na pkw.gov.pl są . Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Czerwone Suwalki - victoria samorzadowa 22.11.06, 20:37 Może byś dokładnie czytała?! W moim przypadku nie ma mowy o żadnej wymówce, bo jestem agnostykiem. Po prostu raz byłem na ślubie w kościele i się mi nie spodobało - na drugi raz zostanę na zewnątrz. Tak więc pozostanę przy chodzeniu do kościoła jedynie z okazji koncertów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga64 Re: Spieprzają ale nie przeprosili 24.11.06, 13:32 Rozszyfrowanu skrót panującej partii Przeproście i Spieprzajcie wypełniony został proroczo,szkoda że nie przeprosili. Zdają mandaty. Dość podjudzania i dzielenia społecznośći na lepszych i gorszych. Te czasy już minęły i sny o potędze partyjnej zdają sie jedynie do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba368 Re: Spieprzają ale nie przeprosili 24.11.06, 17:44 Jasne za czerwonej ośmiornicy bylo lepiej woda od 13 cukier na kartki i wszechobecny ocet na półkach papier do twarzy reglamentowany och krótką pamięć macie towarzysze ze swoim politrukiem stanu wojennego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaga64 Re: Spieprzają ale nie przeprosili 24.11.06, 18:56 Niestety obecnej ośmiornicy w naszym mieście ucięto macki w wyborach i poza przeproszeniem za przeproszeniem nic nie zostało. Trzeba żyć. Pamięć wsteczna charakteryzuje tetryków zatem nie ma sensu siegać zbyt wcześniej za głęboko chyba że ktoś już ma ten stan daleko posunięty. Zawłaszczanie państwa i samorządów przez obecną grupę bardzo mocno trzymającą władzę posuwa się do przodu . Sądy i trybunały nasze, MSZ nasz, najważniejsze resorty nasze. Kałuże nasze. Niewiele zostało do zawłaszczenia. W naszym grajdołku niestety sie nie udaje a to za przyczyną nieudolnych wodzów którzy widzą tylko swój interes . Wymienić trzeba koniecznie naszych wodzów i wybrać młodych prężnych . Jarosławy na emeryturkę i Z i S. Z fotela ministerialnego emeryturka znaczna więc i krzywda niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś