waldek58 02.12.06, 16:19 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3762188.html Ico na to Giertych i Wierzejski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? IP: *.bsk.vectranet.pl 02.12.06, 16:32 Mam pytanie, czy znacie parę , ktora po aborcji własnego dziecka dałaby radę jeszcze żyć razem? Moim zdaniem jednak aborcja jest zła, w przewciwnym razie sumienie nie odzywałoby się u tych , które to zrobiły. Nie wierzę , że da się z tym później spokojnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek58 Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? 02.12.06, 16:46 Znam , i to nie jedną a kilka. Żyją w zgodzie do dziś. Aborcji dokanali jescze za komuny Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? 02.12.06, 18:28 da się na luziku. Znam laskę, po której trzy skrobanki spłynęły jak po kaczce. Uszy do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globula Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? IP: *.neto.pl 02.12.06, 20:01 Podobno Białoruś proponuje polkom pasy cnoty po atrakcyjnych cenach oraz tabletki zniechecające do ciupciania. A nasz Religa chciałby odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek proponuję pójść dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:07 Większość tutejszych forumowiczów moge wyskrobać nawet w obecnym stadium rozwoju. I to za darmo. Dla mnie czy to małe trzy miesięczne dziecko u matki w brzuchu czy dorosły skur..syn to właściwie obojętne. Tylko narzędzia inne. Mógłbym jednak waldka za pomoca pompy i piły motorowej trochę poskrobac. Od czego by tu zacząć? Może najpierw noga? Albo jaja? Mózgu raczej bym nie znalazł, ale szukać warto. Teraz w Belgii to nawet będą wprowadzać eutanazję dla dzieci nieuleczalnie chorych. A skoro ktoś jest nieuleczalnie chory na głowę to tez bym proponował. A tak swoją drogą, waldek ile dzieci wyskrobałeś w swoim życiu? A masz wogole dzieci? Może przyjade i zabijemy któreś żebyś mógł spróbować? Pokażę ci jak to się robi chcesz? Odetniemy mu rączki? Albo wyssamy mu żołądek przez pupę przy pomocy pompy? Ile ma latek? Widziałeś kiedyś oczka wyjęte dziecku? Ciekawe czy bedzie do tatusia mrugało? Chociaż to mało humanitarne. Ztrobię to sam a tobie pokaże tylko efekty. Oki? Też nie? To spalę je sam w kotłowni. Popatrz ile czasu bedziesz mial więcej jak pozbedziesz się swojego dzieciaka? Ile fajnych rzeczy na forum opiszesz. Miłego wieczoru życzę. A jakby co to się polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globula Re: proponuję pójść dalej IP: *.neto.pl 02.12.06, 20:13 Nie wiem po co atakujesz waldka. On tylko przytacza doniesienie agencyjne. Za to twoje makabryczne opisy swiadczą o kryminalnych upodobaniach. Radziłbym wyssać tobie resztki mózgowia aby nie poczynały sie w nich debilne mysli bo tutaj już niestety kondomik nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: proponuję pójść dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:16 Ja jestem kryminalistą. Mam na sumieniu pare istnień ludzkich. W hietrachi więziennej doszedłem tak daleko, że teraz moge klikać z toba na tym forum. Ja wiem jak to jest czuć krew na swoich rękach. A ty? Mądralo, chcesz spróbować? Ile razy zabiłaś? Policytujemy się? Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: proponuję pójść dalej 02.12.06, 20:36 od kiedycw.. liczy się hierarchi więziennej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: proponuję pójść dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:40 Takicw.. jak ty nie korzystałby z komputerka. Zapraszam pod celę na rozmowę krótką. Pewnie i tak kiedyś trafisz do więźnia. Takich chloptasiów bardzo lubią duzi chłopcy. Uczesz się ładnie dziewiąteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: proponuję pójść dalej 02.12.06, 20:42 Pewnie i tak kiedyś trafisz do więźnia. Takich chloptasiów bardzo lubią > > duzi chłopcy. Uczesz się ładnie dziewiąteczko. Chciałbyś co? Wreszcie daliby ci spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: proponuję pójść dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:43 To co, sprawdzisz jak to jest zabijać? A wybijanie zębów sprawia ci radość? Czy ty raczej jestes taki pacyfista? Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: proponuję pójść dalej 02.12.06, 20:50 chyba się za dużo spermy nałykałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama jestem w 14 tygodniu ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:13 Może uda ci się dotrzec do tego momentu filmu? www.silentscream.org/diary-flash.html Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? 02.12.06, 20:24 Nikt nie może zabronić kobiecie usunąć ciąży. Zrobi to - jak nie w Polsce, to za granicą. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek niech zrobi to sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:28 albo niech jej facet pomoże. Będzie taniej i nikt nie bedzie wiedział. Nie wiem dlaczego ja zabijając jakies odpady spolecznie zbedne musze ponosic za to karę, a jakas babeczka moze sobie zabijać w swietle prawa? nekro, może ty masz większe dośwoiadczenie od tych teoretyków zabijania invitro? Tak madrze żeś napisał. Jakie masz doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: niech zrobi to sama 02.12.06, 20:30 Waldek twa miłość nie zna granic. Proponuję, żebyś utrzymywał wszystkie dzieci, których nie chcieli rodzice. Zamiast je usuwać, będą oddawać je tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: niech zrobi to sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:32 Mam dożywocie nekro. Mnie państwo będzie utrzymywało do końca zycia. Ale ty mozesz trochę się postarać. Mnie zabijanie sprawiało przyjemność. I pewnie teraz też sprawi jak tylko będę miał okazję. A tobie? Lubisz zabijać? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: niech zrobi to sama 02.12.06, 20:36 Ja? Nie lubię zabijać. Ale - co innego zabić człowieka czy zwierzę, a co innego płód. I nie twoja sprawa co kobieta zrobi ze swoim ciałem. Może jak chce odciąć sobie nogę, może usunąć ciążę. Tyle. Nie ma co dyskutować. Ty masz inne poglądy, ja inne. I mam do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globula. Re: niech zrobi to sama IP: *.neto.pl 02.12.06, 20:49 walduś! A wytrzeźwiej chołopino. Rozejrzyj sie wokół i nie patrz na ciała kobit jak na lokalizację potencjalnych zygot. A nie chciałbyś przypadkiem zostac mamusią? Wprawdzie na razie nie jest to mozliwe ale sa kliniki, gdzie z ciebie zrobia dziwczynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tawariszcz.siergiej Re: niech zrobi to sama 02.12.06, 20:36 a ja mówił matkom nekroskopa i waldka58 żeby ich wyskrobały bo szeptucha mi powiedziała że z nich nic dobrego nie wyrośnie. nie posłuchały durne baby Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: niech zrobi to sama 02.12.06, 20:37 Twoja też nie posłuchała, do dzisiaj tego żałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: niech zrobi to sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:42 A odciąłeś kiedyś komuś nogę? Nekro, nie bądź skromny. Odciąłeś? Wiesz jak przyjemnie kiedy z otwartej tętnicy tryśnie krew na szyję? Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tawariszcz.siergiej Re: niech zrobi to sama 02.12.06, 20:50 urwij mu lepiej waldek jaja żeby sie nie rozmnożył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globula Re: niech zrobi to sama IP: *.neto.pl 02.12.06, 20:56 waldku kryminalisto! Internet jest piękna rzeczą do marzeń. Najprawdopodobniej jesteś 40-letnią dziewicą, która czas od czasu przeistacza się kogoś wymarzonego. Wyjdź dzis z domku kobito może akurat ktos ciebie na ostatki przelci? Uwierz mi: po tym ci przejdzie i wrócisz do normalnego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: niech zrobi to sama 03.12.06, 00:45 Cieszę się ,że dla Ciebie świat jest taki prosty. A wiesz, ze Amerykanie zabijają Irakijczyków w świetle prawa, a w Afryce z głodu umierają, może zamiast prąd marnować, wydaj to na bułeczki dla Nigerii. Ja jakoś nie mógłbym zmusić kobiety do urodzenia dziecka poczętego w wyniku gwałtu, lub w wyniku ciąży zagrażającej życiu. W każdym razie nie mógłbym jej spojrzeć w oczy, gdybym tego od niej wymagał. W innym wypadku wolałbym, żeby oddała dziecko do adopcji, jeżeli nie chce go wychowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? 02.12.06, 20:57 Szwedzi są wdzięczni Gomułce za to że za jego czasów Szwedki przyjeżdżały skrobać się do Polski. Ja proponuję niech wystawią sobie w Sztokholmie statuę wolności z twarzą Gomułki. Odpowiedz Link Zgłoś
tawariszcz.siergiej Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? 02.12.06, 22:19 stoić statuja ruka padniata a w miesta ch..ja wisiat granata Odpowiedz Link Zgłoś
mk.1 Re: Czy Szwedzi pomoga usunac dziadka 03.12.06, 00:29 Taki strasznie upierdliwy staruch. Wszyscy sa zdania, ze powinien juz zejsc z tego swiata... Skoro mozna usunac niechciane dziecko, dlaczego nie mozna usunac niechcianego starca? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilario Re: Szwedzi będą finansować aborcję dla Polek? 03.12.06, 00:39 - Podając pomocną dłoń poszczególnym polskim kobietom zwiększa się jednocześnie presję świata na reakcyjną Polskę - zaznacza dziennik "Expressen". Ten tekst to mnie rozwalił:) Odpowiedz Link Zgłoś