Gość: jerzy IP: 212.33.64.* 08.12.06, 07:33 Kto pozoruje pośpiech? Tytuł nie jest adekwatny do treści notatki. Po raz kolejny GW manipuluje w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiadzprzeor Może "GW" niech się zajmie informacją a nie 08.12.06, 08:46 swoimi subiektywnymi komentarzami. Nawet dzieci w przedszkolu wiedza,że "GW" nigdy nie była nie jest i nie będzie obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.medek Re: Może "GW" niech się zajmie informacją a nie 08.12.06, 11:03 ksiadzprzeor napisał: > swoimi subiektywnymi komentarzami. Nawet dzieci w przedszkolu wiedza,że "GW" > nigdy nie była nie jest i nie będzie obiektywna. Bo nam nie jest wszystko jedno. Juz przedszkolaki to rozumieją :) A tak na poważnie - w którym to fragmencie komentowanego przez panów tekstu zawarte są jakieś komentarze? Pomijając tytuł oczywiście - ale jak inaczej okreslić zachowanie kogoś, kto publicznie wielokrotnie powtarza że budowa rozpocznie się w tym roku, wiedząc doskonale że z przyczyn proceduralnych jest to niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs A kto jest obiektywny? IP: 80.50.104.* 08.12.06, 11:19 Moze ty jestes? Kazdy z nas jest subiektywny w swych ocenach i opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Pośpiech pozorowany 08.12.06, 18:58 Ja z daleka obserwuje cały ten problem obwodnicy Augustowa i też mi się czasem wydaje że przeciwnicy tej budowy czasem trochę przesadzają. Bo trzeba pamietać iz by w środowisku mogł żyć czlowiek, to niestety musi sie w nie ingerować. Dlaczego ja nie czytam publikacji nawołującyh do znaczącego poszerzenia Bieszczadzkiego Parku Narodowego o tereny należące prawie wyłącznie do Lasów Państwowych ? Dlaczego nikt nie protestuje gdy w Bieszczadach w środku lasu trwa wyrąb dorodnych buków, a metr dalej niby chroni sie pierwotny las ? www.rdomin.com/ Odpowiedz Link Zgłoś