nutopia 12.01.07, 11:45 zewsi jest the best!!!!!!!!!!!!! jeśli już mowa o obsesjach:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: no co??? 12.01.07, 11:48 Zaskoczyłaś mnie kompletnie!!! Ale, szczerze muszę przyznać, nie sposób się z Tobą nie zgodzić! <Na boku> To tak jak się umawialiśmy? Sto złotych teraz i sto złotych za tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co??? 12.01.07, 11:55 zewsi napisał: > Zaskoczyłaś mnie kompletnie!!! > Ale, szczerze muszę przyznać, nie sposób się z Tobą nie zgodzić! > > <Na boku> > To tak jak się umawialiśmy? Sto złotych teraz i sto złotych za tydzień? ależ proszę! taki szczery gest zawsze cieszy <na boku> uważasz, że jak mówiłam stówa to miałam na myśli polską walutę??? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no co??? 12.01.07, 12:00 nutopia napisała: > <na boku> > uważasz, że jak mówiłam stówa to miałam na myśli polską walutę??? Oczywiście że nie! <na boku> A mogą być forinty? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co??? 12.01.07, 12:08 zewsi napisał: > nutopia napisała: > > > <na boku> > > uważasz, że jak mówiłam stówa to miałam na myśli polską walutę??? > > Oczywiście że nie! > > <na boku> > A mogą być forinty? <półszeptem> myślę zewsi, ze Siara będzie Ci musial parę rzeczy przetłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no co??? 12.01.07, 12:13 Tylko nie Siara! Tylko nie Siara!!! Wolę Wąskiego! <na drugim boku> Albo Rysię. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co??? 12.01.07, 12:19 zewsi napisał: > Tylko nie Siara! Tylko nie Siara!!! > Wolę Wąskiego! > > <na drugim boku> > Albo Rysię. <na jeszcze innym boku> Grucha albo Ryś z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głutopia Re: no co??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:30 co za wątek! typowy dla Nutopii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutopia Re: no co??? IP: *.csk.pl 12.01.07, 12:32 oho! pierwszy zazdrosny cóż o tobie nikt tak nie napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: no co??? 12.01.07, 12:34 I dla reszty pięknych i inteligentnych dziewczyn. Cóż ja zrobię, że tak mnie odbierają? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co??? 12.01.07, 12:36 zewsi napisał: > I dla reszty pięknych i inteligentnych dziewczyn. > Cóż ja zrobię, że tak mnie odbierają? napisze to raz jeszcze zewsi jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: no co??? 12.01.07, 12:34 ten wątek jest mądrzejszy, nie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=55388256 Odpowiedz Link Zgłoś