Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:10 co sadzicie o przedszkolu nr 73 na gajowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matka trojki dziec Re: przedszkole 73 IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.01.07, 17:46 Jesli twoje dziecko jest cichutkie, nie sprawia klopotow i szybko sie uczy to spoko , a jeszcze jesli trafisz na pania Beatke to bedziesz miec szczescie ale jesli choc troche panie powinny wlozyc wysilku w prace z dzieckiem to lepiej nie moja corka byla taka co "gdzie postawisz tam stoi" to wszystko bylo ok. ale jak z synem trzeba miec oczy dookola glowy to zaczely sie problemy tak ze jak tylko pojawila sie okazja(otworzono tam odzial pieciolatkow a pani dyr. poszla mi na reke i przyjela mlodszego rowniez choc mial 4,5roku) to poslalam moich dwoch synkow do spolecz.podst.nr3 przy kalinowej bodajrze za 250zl mc. za dwoch gdzie w cenie czesnego jest duzo zajec takich za ktore w przedszkolu bedzie trzeba placic juz nie mowiac,ze panie poczawszy od pani dyrektor po wozna sa poprostu kochane i jak tylko jest jakis problem od razu jest pomoc nawet moja corka chodzi do tego gim.i naprawde jestem zachwycona i choc tak naprawde w sumie koszt za wszystkie dzieci to nie jest malo to jednak WARTO!!!!!!!!!!!!!!!! a w porownaniu z tym przdszkolem to wole zacisnac troche pasa ale zeby moje dzieci byly szczesliwe i nie musialy chodzic do tego przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś