Dodaj do ulubionych

Z końca świata

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:43
W sprawie kin możemy podziękować raczej znanemu komuchowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gont Re: Z końca świata IP: *.bsk.vectranet.pl 18.01.07, 10:52
      Ot bieda, usr_ła się bieda i płacze, a Warszawa to takie Eldorado?
      • Gość: Ana Re: Z końca świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:41
        Cała prawda trzeźwym okiem. Chociaż nienawidzę Warszawy, Białystok niby miasto
        a jak zapyziała wioska.
    • Gość: buka Re: Z końca świata IP: *.chello.pl 18.01.07, 16:26
      A ja przez lata uwielbialam Bialystok, i wybaczalam nie tylko brak sklepow, kin
      czy wszechobecne przepychanki. I dopiero gdy wyjechalam zrozumialam jak to mnie
      meczylo, po ostatniej wizycie jestem pewna ze juz tam nie wroce. To miasto
      przytlacza i niszczy. Kocham to co pamietam z jeszcze niedalekiej przeszlosci,
      ale to co dzieje sie tam teraz mnie odrzuca. I wbrew pozorom to wcale nie brak
      sklepow (dla chcacego nic trudnego), kin (bilety zawsze mozna kupic z
      wyprzedzeniem)czy uboga oferta kulturalna sa winne. To (wybaczcie Ci nieliczni)
      ludzie mnie odrzucaja.Wszedzie widze zawisc, pyskowki, przepychanki,
      prostactwo, narzekanie. Nawet na forach ludzie z Bialego kloca sie o wszystko,
      nie ma normalnej rozmowy, wymiany opini.A najbardziej mnie boli, ze Ci ktorzy
      chca cos zmienic sa sciagani przez ten kolektyw na samo dno, rezygnuja i
      wyjezdzaja. Moze sie myle ale mam wrazenie, ze tam kazdy sukces traktuje sie
      jak atak, i odpowiada agresja. Moim zdaniem, wladza ma tu niewiele do rzeczy,
      ludzie na stanowiskach sie zmieniaja ale `idee` zostaja te same. Kochani
      pomozmy sobie sami, mysle ze troche dystansu do siebie zrobiloby wiele dobrego.
      Nie atakujcie a sluchajcie ze zrozumieniem - tego dzis wszystkim zycze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka