Dodaj do ulubionych

fajne miejsca w okolicy bialego....na sex

21.01.07, 13:58
Witam wszystkich
Mam nadzieje ze nikogo nie zdeprawuje mój post, moze to niezbyt dobre miejsce
ale mysle ze sporo osób z naszego miasta szuka takich miejsc, wiec czekam na
wpisy, moze cos ciekawego sie znajdzie
pozdrawiam MS
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 21.01.07, 14:04
      tory do Czeremchy, ale trzeba uważać, bo czasami jeżdżą pociągi
      • Gość: gosc Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.stnet.pl 21.01.07, 14:22
        kiedys w lecie wybrałem sie z przygodnie poznana panienka do takiego lasku po
        lewej jakies 8 km za fastami. Było byczo i przez trzy godziny nikt nie zkłocał
        spokoju
        • mercurysable1 Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 21.01.07, 14:24
          ja mam mile wspomnienia z naszej tzw górki milosci na pietraszach, ale niestety
          zagrodzili wjazd i nic z milych wyskoków :(
          • Gość: Jola Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.koba.pl 21.01.07, 15:11
            Lasek na krywlanach - można nieźle pobaraszkować :)
            • Gość: dziewczyna Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: 82.139.176.* 21.01.07, 16:47
              fajnie było uprawiać sex na stadionie na łąweczkach oraz w Zwierzyńcu na ławce:D
              • mercurysable1 Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 21.01.07, 17:34
                hmm robi sie ciekawie kto nastepny???
                • Gość: sbs Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.icm.edu.pl 21.01.07, 20:15
                  Lasek przy wylocie z Bialego na Juchnowiec.
            • Gość: mpogus Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.elpos.net 21.01.07, 21:45
              To może Ciebie kiedyś widzialam... nie wiem czy lasek przy krywlanach jest dobry
              , ale z pewnością uczęszczany :)
    • www.zieloni-bialystok.w.pl watek dla bezdomnych i zdradzajacych :) 21.01.07, 17:34
      wątek dla bezdomnych i zdradzajacych ?

uprawianie seksu w miejscach publicznych a wiec wszedzie gdzie ktos was moze
      zobaczyc jest karalne

wjazd samochodem do lasu i na teren prywatny jest karalny
      • mercurysable1 Re: watek dla bezdomnych i zdradzajacych :) 21.01.07, 17:36
        to akurat interesuje tylko zielonych ludzików :P
      • Gość: x Re: watek dla bezdomnych i zdradzajacych :) IP: *.elpos.net 21.01.07, 17:46
        zielony jest niemozliwy .najpierw umoralnial klientow agencji , a teraz
        umoralnia ludzi ktorym sytuacja domowa np;obecnosc rodzicow nie pozwala na
        zaspokajanie swoich potrzeb w domu .
        a teraz na temat:
        najlepiej jezeli chlopiec lub dziewczyna ma samochod trzeba go zaparkowac w
        ustronnym miejscu np w lesie czy nawet na parkingu supermarketu po zamknieciu
        sklepu .a jak nie ma auta to trudno trzeba kombinowac inaczej przykladowo wybrac
        wiezowiec wjechac na jedno z ostatnich pieter znalezc takie miejsce zeby nikt
        was nie widzial przez wizjery i uprawiac seks .do seksu klatkowego najlepsza
        jest pozycja od tylu na stojaco.a najlepiej jest latem wystarczy wyjechac kilka
        kilometrow za miasto i pojsc w zborze.
      • Gość: gosc Re: watek dla bezdomnych i zdradzajacych :) IP: *.stnet.pl 21.01.07, 20:13
        znowu ten nawiedzony "zielony-smieciarz".
        Skad sie tacy biorą...?
    • stefan.bialystok Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 21.01.07, 17:57
      Lepiej w miejscu, gdzie nikt nie zauważy. Ja to lubię w domu. Z żoną...
      • Gość: Darek Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.koba.pl 21.01.07, 19:58
        Ja też lubię z żoną , ale........najlepiej cudzą :)
        Pierwszorzędne rąbanko zazwyczaj odbywa się w aucie
        przy garażach na Przytorowej (oczywiście po zmroku)
        • mercurysable1 Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 21.01.07, 20:36
          ja tez lubie z zona, ale czasmi mamy ochote na cos szlonego, cos innego, cale
          zycie w czterech sciana hmm nudno sie moze zrobic, wiec czasmi fajnie gdzies
          wyskoczyc poszalec, przy okazji odrobina adrenalinki, moze przy okazji kogos
          spotkamy , to calkiem fajne
          • joxi5 motele? 22.01.07, 09:56
            :) zwlaszcza jak w domu dzieci ;)

To moze jakis hotel/motel? Sama chetnie bym poczytala, gdzie u nas mozna
            wynajac pokoj nie tylko na cała dobe na ciekawą randke z mężem :)
        • Gość: jatoja Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:19
          dokladnie hyhy. z cudzą żona bezpiecznie- przynajmniej sie nie zakocha ;)
    • Gość: MARTM! Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.01.07, 10:26
      góra śmieciucha /śmieciówa (różnie piszą i mówią)
      pod wieczór fajne miejsce na robienie zdjeć i piknik, no a w nocy wiadomo

images2.fotosik.pl/176/5f6158197963ce68.jpg
      images3.fotosik.pl/176/26fe0ac2484021bc.jpg
      images4.fotosik.pl/140/2841253fcb74ec2d.jpg
      img201.imageshack.us/img201/4894/z4dd8.jpg
      img201.imageshack.us/img201/210/z2dv5.jpg
      • Gość: Wąski Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.koba.pl 23.01.07, 23:32
        A gdzie ta góra jest ??
        • Gość: gringo Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 09:26
          Górka ta jest przy drodze na Sowlany. Dobre sa tam miejsca nie na samej górze
          ale na dole w jałowcach .
          • mercurysable1 Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 30.01.07, 17:38
            zna ktos jeszce jakies ciekawe miejsca??
            • mercurysable1 Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex 19.02.07, 08:40
              up
              • Gość: Dzieci_z_Bullerbyn Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 08:51
                Wczoraj w telewizorze widziałyśmy takie namioty zawieszane na drzewach.
                Myślimy, że to niezłe rozwiązanie dla szukających kontaktu z naturą i
                zapewniających trochę intymności nawet w miejscach nie do końca odosobnionych.
                Firma która je reklamowała nazywa się chyba zielonypis.
    • Gość: romantyk Re: fajne miejsca w okolicy bialego....na sex IP: 80.51.228.* 19.02.07, 08:48
      Wczoraj widzialem jeden samochod w lasku przed Hryniewiczami.

A przedwczoraj sam bylem na Fastach ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka