Gość: Jacek IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 15:16 Dlaczego wy się ludziska do nas tak przyczepili ??? Trochę to dziwne , ale jednocześnie dobre . Reklamę na robicie :::))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? 31.01.07, 15:54 ja myślę, że to dobra forma sprawdzenia poziomu usług fryzjerskich przed przybyciem do salonu...a dla fryzjerów, możliwość sprawdzenia opinii klientów i szansa na zastanowienie się i wprowadzenie ewentualnych zmian w dotychczasowo proponowanych usługach...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Marian Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.koba.pl 31.01.07, 18:10 ponieważ lubimy fryzjerów , bo każdy fryzjer to gej Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? 31.01.07, 18:38 nie kazdy facet fryzjer to gej, ale większosc facetów-fryzjerów jest lepszych od kobiet pracujących w tym samaym zawodzie, choć to nie jest reguła;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.koba.pl 31.01.07, 22:40 Ja znam paru facetów fryzjerów i prawie wszyscy to kochający inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.elpos.net 01.02.07, 20:28 - Towarzyszu dowódco - pyta raz Pietka Czapajewa - czy wypilibyście litr wódki? - A jakże! - A wiadro? - Oczywiście! - A Jezioro Bajkał pełne wódki? - Nie! - Dlaczego, towarzyszu dowódco? - Nie starczyłoby ogórków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyczny Alf Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.koba.pl 01.02.07, 23:41 Dobre Olo - jesteś piękny i cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.elpos.net 01.02.07, 23:45 A ja tkai nieuczesany dzisiaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik Fryzjerek Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 13:26 Każdy fryzjer na tym forum jest mile widziany Zapraszamy was Częściej wpadajcie Zatęsknilismy sie ostatnio za wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer nie gej Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.elpos.net 03.02.07, 14:48 Dzieki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.02.07, 17:30 a po co tu przylazł fryzjer i pyta ::::::::::))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś