Dodaj do ulubionych

Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ???

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.01.07, 15:16
Dlaczego wy się ludziska do nas tak przyczepili ???
Trochę to dziwne , ale jednocześnie dobre .
Reklamę na robicie :::)))))))))
Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? 31.01.07, 15:54
      ja myślę, że to dobra forma sprawdzenia poziomu usług fryzjerskich przed przybyciem do salonu...a dla fryzjerów, możliwość sprawdzenia opinii klientów i szansa na zastanowienie się i wprowadzenie ewentualnych zmian w dotychczasowo proponowanych usługach...:-)
    • Gość: Piękny Marian Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.koba.pl 31.01.07, 18:10
      ponieważ lubimy fryzjerów , bo każdy fryzjer to gej
      • bad_habit Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? 31.01.07, 18:38
        nie kazdy facet fryzjer to gej, ale większosc facetów-fryzjerów jest lepszych od kobiet pracujących w tym samaym zawodzie, choć to nie jest reguła;D
        • Gość: Ania Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.koba.pl 31.01.07, 22:40
          Ja znam paru facetów fryzjerów i prawie wszyscy to kochający inaczej
          • Gość: olo Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.elpos.net 01.02.07, 20:28
            - Towarzyszu dowódco - pyta raz Pietka Czapajewa - czy wypilibyście litr wódki?
            - A jakże!
            - A wiadro?
            - Oczywiście!
            - A Jezioro Bajkał pełne wódki?
            - Nie! - Dlaczego, towarzyszu dowódco?
            - Nie starczyłoby ogórków!
            • Gość: Romantyczny Alf Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.koba.pl 01.02.07, 23:41
              Dobre
              Olo - jesteś piękny i cudowny
              • Gość: olo Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.elpos.net 01.02.07, 23:45
                A ja tkai nieuczesany dzisiaj....
    • Gość: Miłośnik Fryzjerek Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 13:26
      Każdy fryzjer na tym forum jest mile widziany
      Zapraszamy was
      Częściej wpadajcie
      Zatęsknilismy sie ostatnio za wami
      • Gość: fryzjer nie gej Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.elpos.net 03.02.07, 14:48
        Dzieki!!!!!
    • Gość: Henio Re: Przychodzi Fryzjer na Forum i pyta ??? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.02.07, 17:30
      a po co tu przylazł fryzjer i pyta ::::::::::)))))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka