Gość: gramka5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:42 Proszę o opinię na temat wróżek w Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: wróżki w Białymstoku IP: *.euro-net.pl 04.02.07, 18:04 wyrażam opinie negatywną...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: wróżki w Białymstoku IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.02.07, 18:11 wrozki maja fajne cycuszki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hizdegarda Re: wróżki w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:21 Najlepszą wróżką jestem ja, Za 5 dych przepowiem ci przyszłość. A jak nie zapłacisz to spotka cie nieszczęscie. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Re: wróżki w Białymstoku 04.02.07, 20:50 Gość portalu: Hizdegarda napisał(a): > Najlepszą wróżką jestem ja, Za 5 dych przepowiem ci przyszłość. A jak nie > zapłacisz to spotka cie nieszczęscie. Tak? - Okey. Jak zalogujesz sie i znajdziesz mnie, itd. ... ... to - cos mi na-rysujesz-kreslisz. Bez slow. Dostaniesz krocie "piatek", ale dopiero po tygodniu, jak sie sprawdzi. (Szansa zostac "etatowka")A jak nie, to spadasz. PS. Oferta tylko dla utalentowanych i obdarzonych. Sa tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wróżki w Białymstoku IP: *.elpos.net 04.02.07, 21:58 Tylko Alicja Chrzanowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: wróżki w Białymstoku IP: *.koba.pl 04.02.07, 22:07 ile bierze i gdzie przyjmuje ?? i jeszcze najważniejsze - czy jej przepowiednie się sprawdzają ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: wróżki w Białymstoku IP: *.elpos.net 04.02.07, 22:30 Dowiedz sie w studium astrologicznym na Antoniuku.Ona wybiera sobie "klientow" to nie jest byle kto,moze Cie nie przyjac bo uzna ze nie ma takiej potrzeby.Moja kolezanka dzwonila do niej i rozmawiala z nia a ona w ten tekst:Ty nie potrzebujesz mojej porady ale ta osoba co siedzi kolo Ciebie i owszem...normalnie szok,i ja mimo ,ze nie myslalam o tym poszlam do niej :-) Wrozy z tarota,jest pewnego rodzaju ajsnowidzem,uznanym i publikowany,Mnie wszytsko sie sprawdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kylly Re: wróżki w Białymstoku 05.02.07, 11:32 Dowiedz sie w studium astrologicznym na Antoniuku.Ona wybiera sobie "klientow" > to nie jest byle kto,moze Cie nie przyjac bo uzna ze nie ma takiej > potrzeby.Moja kolezanka dzwonila do niej i rozmawiala z nia a ona w ten > tekst:Ty nie potrzebujesz mojej porady ale ta osoba co siedzi kolo Ciebie i > owszem...normalnie szok,i ja mimo ,ze nie myslalam o tym poszlam do niej :-) > Wrozy z tarota,jest pewnego rodzaju ajsnowidzem,uznanym i publikowany,Mnie > wszytsko sie sprawdzilo. hehehehe :) normalniefaktycznie szok...wróżka która przez telefon stawia...i wybiera....szok szok szok...asiu idź się leczyć - znam dobrego doktora który sam "nie wybiera" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASia Re: wróżki w Białymstoku IP: *.elpos.net 05.02.07, 14:14 Wiesz co kylly,sam idz sie leczyc.Nie jestem naiwna nastolatka a kobieta po 50,myslisz ze dla mnie to bylo zrozumiale?Nie nie rozumiem tego do dzis i nie umiem tego pojac,kolezanka zadnym slowem nie zdradzila sie ze ktos kolo niej siedzi,niemniej uslyszala taki tekst i rzecy potoczyly sie jak Ci opisalam.Do tej pory nigdy u wrozki nie bylam ,nie chodzilam i nie wierzylam w jasnowidztwo.Moze wrozka a jasnowidz to tez cos innego.Wszak ludzie maja rozne dary,czasami dla nas niepojete.Opisalam tylko jak bylo.A ta pani doradza policji (jakbys nie wiedzal) Astropsychologia jest oficjalnie uznana dziedzina nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gramka5 Re: wróżki w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:13 Czy może ktoś był u pni Isztal? proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Re: wróżki w Białymstoku 05.02.07, 17:58 Do licha Dziewczyny! dacie w koncu jakis konkretny namiar, czy nie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Alicja Chrzanowska IP: *.elpos.net 05.02.07, 19:30 Alla Alicja Chrzanowska aa_chrzanowska@poczta.onet.pl 085 65 36 729 Odpowiedz Link Zgłoś
kylly Re: Alicja Chrzanowska 05.02.07, 21:29 łoł :)) hehe w Rosji sprzedaja karty takie jak telefoniczne do automatow, na poprawe nastroju, na szczescie, zeby zdrowie bylo, ochrone przed rakiem, praktycznie na wszystko cena 16 uslownycj jedynic za sztuke (uslownyje jedzynice to taka jednostka miary kapusty, firma sprzeajaca sama ustala jej kurs, bywa ze jest to srednia miedzy kursami dolara i "jewro" albo jest to kurs "jewro").Jak kros chce poprawic sobie nastroj to dajcie znaj, moge ewentualnie kilka sztuk dostarczyc wyjdzie sporo taniej niż u Ałły :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Re: Alicja Chrzanowska 06.02.07, 23:02 Gość portalu: Asia napisał(a): > Alla Alicja Chrzanowska > aa_chrzanowska@poczta.onet.pl > > 085 65 36 729 Dzieki Asia, sprobuje "zapukac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Alicja Chrzanowska IP: *.csk.pl 09.02.07, 09:31 I co udało się zapukać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarka Re: Alicja Chrzanowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 00:20 Ile u Pani Alicjii kosztuje wizyta?? Odpowiedz Link Zgłoś
ironia.kacap Re: wróżki w Białymstoku 12.04.07, 14:23 cynik.a napisał: > Do licha Dziewczyny! dacie w koncu jakis konkretny namiar, czy nie?!! ja i tylko ja bez fałszywej skromności musisz spróbować i się przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: wróżki w Białymstoku IP: *.eranet.pl 09.02.07, 23:13 Gość portalu: ASia napisał(a): > (jakbys nie wiedzal) Astropsychologia jest oficjalnie uznana dziedzina nauki. to mnie zainteresowało. Przez kogo - poza astropsychologami? Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl najperw sprawdz :) fanatyzm to głupota :) 08.02.07, 02:36 najperw to sprawdz czy działa czy nie:) fanatyzm to głupota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quasi_modo Re: najperw sprawdz :) fanatyzm to głupota :) IP: *.euro-net.pl 12.04.07, 14:56 Konia - Jerzego ktoś jeszcze pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.... czy sprawdziłeś kasę... IP: 80.54.13.* 15.04.07, 14:27 portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...od płacących ci w 2006? kiedy się z niej rozliczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: wróżki w Białymstoku IP: *.man.bialystok.pl 20.06.07, 09:03 Ile ta przyjemnośc kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ironia.kacap Re: wróżki w Białymstoku 12.04.07, 14:20 jestem bardzo utalentowany, sprawdż mnie, na razie za darmo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominisia47 Re: wróżki w Białymstoku IP: *.euro-net.pl 15.04.07, 13:45 witam pani Renatka na Bema wszystko mi sie sprawdza i koleżankom rownież p.Renata przyjmuje po wczesniejszym umowieniu telefonicznym jutro wstawie numer bo gdzies mi zgubil sie koszt wrozby to 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: wróżki w Białymstoku IP: 82.139.176.* 03.06.07, 16:08 to gdzie ten nr tele do tej wróżki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróż amator Re: wróżki w Białymstoku IP: *.elpos.net 16.06.07, 23:25 Ja ci poworoze..za chwile bedzie burza Odpowiedz Link Zgłoś
ninakolb Re: wróżki w Białymstoku 10.10.18, 15:47 Ja polecam p. Agnieszkę tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka28.28 Re: wróżki w Białymstoku 11.10.18, 15:41 jak ci zalezy na tym zeby to bylo oko w oko to szczerze nie wiem, sprawdzalam i są to mlode wrozki wiec wiesz;-) mozesz sobie zerknąć online masz wiekszy wybor, ja ci moge polecic z tych co znam ktore mi wrozyly wrozka elleni, wrozka kalinowska, wrozka vitalissa, wrozka ewa ale patrz na wroclaw, fortuna tylko chyba juz nie wrozy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
matan Re: wróżki w Białymstoku 04.12.18, 21:14 Witam a Vitalista nun Ewa jeszcze wroza? Staralam sie skontaktowac i niestety bezskutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wikutiku Re: wróżki w Białymstoku 22.03.19, 23:57 elleni to oszustka i naciagaczka - trzymajcie sie od niej z daleka - bierze kase za nic a pozniej telefon do niej sie urywa Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1960 Re: wróżki w Białymstoku 22.10.19, 19:39 polecam sesje telefoniczne z panią Agnieszką. Rozmowa z nią to lekarstwo dla duszy. Wszystko się sprawdza i wszystko co widzi w kartach jest prawdą a nie zadaje pytan. Sesje z nią to najbardziej wartościowe rozmowy jakie miałem w życiu a młody nie jestem. Mądra i doświadczona kobieta. Nie tylko kładzie karty ale radzi, widzi źródło problemów no i podaje rozwiązania. Bardzo pomocna i ciepła. Dużo zmieniła w moim życiu bo pokazała jakie błędy popełniałem. Tel do niej 500 273 383 Odpowiedz Link Zgłoś
adam-australia Re: wróżki w Białymstoku 12.09.25, 11:58 Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś