Dodaj do ulubionych

Radny Jacek Łapiński protestuje!! :)))

26.02.07, 16:46
Złożył nawet skargę do wojewody, że ten niby niesłusznie Sejmik rozwiązał
czym środków do życia Go pozbawił.
A przecież Radny Jacek Łapiński chciałby dalej pobierać diety, delegacje,
zwroty kosztów, nic jednocześnie nie robiąc. Tak, jak przez kilka ostatnich
miesięcy.
Bezczelność...

Ps. Komentarz z gazety wyborczej nt. "protestu" Radnego Jacka
Łapińskiego: "To żałosna próba uniknięcia wyborów przez tych, którzy tych
wyborów się boją".
Obserwuj wątek
    • grek12 Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 26.02.07, 17:44
      MOZE BURMI CZEPEK ZALATWI MU CIEPLA POSADKE
      • miejscowy7 Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 26.02.07, 20:04
        grek12 napisał:

> MOZE BURMI CZEPEK ZALATWI MU CIEPLA POSADKE

Na pewno załatwi mu posadkę za nasze pieniądze.
      • jankizuluziom Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 27.02.07, 16:35
        chodzą plotki że jak do sejmiku sie nie dostanie Czepek wsadzi go na Sekretarza
        do Gminy
    • annamaria121 Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 26.02.07, 22:45
      Mam pytanie...czego wy chcecie od tego Jacka?...Ani on lepszy , ani gorszy od
      wiekszosci pozostalych, a moze nawet jednak lepszy, bo przynajmniej czysty,
      ogolony ,zawsze przyzwoicie ubrany, no i w glowie ma poukladane jak trzeba. A z
      waszych postow bije taka zawisc, ze hej...A co do skargi, to mial racje, jakby
      ten nowe wybory mialy wylonic lepszych, powiedz mi sposrod kogo?.../ci naprawde
      dobrzy juz dawno sa na emigracji,/ nie tylko zewnetrznej./ Ze Jacek chce
      pobierac diety?...A ty bys nie chcial, he..he..he...filantrop sie znalazl...
      • zachir Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 27.02.07, 19:43
        annamaria121 napisała:

> Mam pytanie...czego wy chcecie od tego Jacka?...Ani on lepszy , ani gorszy od
        > wiekszosci pozostalych, a moze nawet jednak lepszy, bo przynajmniej czysty,
        > ogolony ,zawsze przyzwoicie ubrany, no i w glowie ma poukladane jak trzeba. A
        z
        >
        > waszych postow bije taka zawisc, ze hej...A co do skargi, to mial racje,
        jakby
        > ten nowe wybory mialy wylonic lepszych, powiedz mi sposrod kogo?.../ci
        naprawde
        >
        > dobrzy juz dawno sa na emigracji,/ nie tylko zewnetrznej./ Ze Jacek chce
        > pobierac diety?...A ty bys nie chcial, he..he..he...filantrop sie znala

Bo taka już natura naszych łapiaków: tylko zazdroscić potrafia, plotkować i
        narzekać lub mędrkować na forum w necie tak najłatwiej i najprościej i jeszcze
        do tego NO NAME
        A co sami robili - zapewne NIC
        Sam się nie wybrał !!! skoro go wybraliśmy to teraz walczy o swoje bo ma dotego
        prawo. Diety - taka jego praca i za to ma taką a nie inna zapłatę przewidzianą
        ustawowo
        Kupa zawiści, cwaniactwa i szyderskich uwag - a szkoda
    • lexington1 Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 27.02.07, 07:44
      Ja tam do niego nic nie mam, byle by sie do wladzy nie pchal.
    • bubchen Re: Radny Jacek Łapiński protestuje!! :))) 27.02.07, 20:43
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070226/AKTUALNOSCI/70226008/-1/aktualnosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka