Dodaj do ulubionych

Zimno sie zrobilo...

03.05.03, 17:51
...znowu.
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzyk Re: Zimno sie zrobilo... IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 03.05.03, 17:56
      annabl napisała:

> ...znowu.

Ale podobno tylko do poniedzialku. Jutro ma byc +18 wiec nie jest to takie
      znowu zimno.
      • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 03.05.03, 18:02
        Wiem, wiem, tylko przemarzlam wczoraj i dzis, pod miastem troszke chlodniej,
        tym bardziej ze nie wizielam swetra, brr
        • Gość: rowerzyk Re: Zimno sie zrobilo... IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 03.05.03, 22:06
          annabl napisała:

> Wiem, wiem, tylko przemarzlam wczoraj i dzis, pod miastem troszke chlodniej,
          > tym bardziej ze nie wizielam swetra, brr

W takim razie gorrrraco :) pozdrawiam
          • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 03.05.03, 22:44
            Dzieki, dzieki;)
    • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 26.05.03, 16:57
      ja tylko tak skromnie dodam, ze... b a r d z o c h c e a b y b y l o c h
      l o o o o o d n i e e e e j . . . . . .
    • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 09:57
      u ,mnie tez zrobilo sie zimno. Jest tylko 25 stopni. Wczoraj padalo a dzisiaj
      nadal niebo jest zachmurzone. Wyciagnelem dlugie spodnie i koszule z dlugim
      rekawem. Jest tylko 25 stopni. Trudno zniresxc takie zimno....
      Pozdr
      • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 12:26
        to doceniam poczucie humoru...
        w taki chłód...
      • poziomk Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 15:05
        Ja juz marzne .... od tego wentylatora. DAJCIE FARELKE !!!! ;-)
    • janiolka Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 15:20
      a ja wlasnie widze sloneczko na listkach za oknem :)
      • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 15:23
        A to sie pochwale dzis bylam przy fontannie i mnie dzieciak pochlapał
        nananan :))))))) i sie troche chłodniej zrobiło ;))))))))
        • janiolka Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 15:48
          piora probowaly ci wyrosnac?
          • Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 27.05.03, 16:23
            piorka.. mila rzecz.. troszke do latania.. jak te, takie ten tego zwierzatka,
            ktore no.. y..
            ...lataja?

i jak tu nie zazdroscic ptakom
            • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 17:59
              a w taki upał pióra to tez nie za dobrze ...
              • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 28.05.03, 09:43
                a ja wczoraj sie przeziebilem i mam katar. Wszystko przez te ochlodzenie.....
                Na szczescie dzisiaj temperatura juz jest woeksza niz 28 stopni, a moze bedzie
                lepiej....
                A sam sie smailem z wlochow ktorzy przy20 stopniach nosili kurtki.... teraz
                pewnie tez bym nosil....
                Pozdr
                • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 11:43
                  U nas też ochłodzenie 23 stopnie wcieniu wczoraj było 30...
                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 29.05.03, 09:48
                    tu od kilku dni temperatuira wynosi okolo 25 stopni. Przeprosilem sie z
                    dlugimi spodniami.....
                    Pozdr
                    • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 10:51
                      nie wiem czemu jakoś jeszcze dziwi mnie trochę widok chopaków latajacych po
                      mieście w krótkich kalesonkach , fajnie to wygląda , a jak krótkie galoty
                      nosiłeś?????!!!! :)))))))))
                      • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 30.05.03, 10:03
                        jestem bezpruderyjny (na plaze chodze w topless nigdy w bikini) ale wszystko
                        ma swoje granice tym vardziej ze niestety mam krzywe nogi i w bardzo mini
                        spodenkach nie wygladaja zbyt atrakcyjnie... tak ze nosilem powyzej kolan....
                        Pozdr
                        • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 14:31
                          prosze prosze powyżej kolan to nieźle !!!!!! toples tez mi nowina kazdy toples
                          chodzi !!!!!!!!!!
                          • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 01.06.03, 18:09
                            Kazdy? Ty tez? Chetnie bym Cie na plazy ujrzal.....
                            Z mojej wiedzy o plazy w Ostii wynika ze 49,8% osob opala sie w topless a 49,2%
                            wybiera bikini.... mniej wiecej....
                            Pozdr
                            • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:31
                              no widzisz , więc toplesowcy stanowią wiekszość nie licząc facetów, topless u
                              facetów powinno równać sie bez gatek , wtedy bedzie sprawiedliwie...
                              • Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 01.06.03, 23:04
                                zgadzam sie z przedmowca, przejdzmy od slow do czynow
                                • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:40
                                  a kto bedzie pierwszy z naszych chopców sie topless opalał ????!!!!!!!!!
                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 18:43
                                    po poerwsze topless jest bez góry a majteczki są na dole o ile dobrze
                                    nkojarzę..... a po drugie gdzie poanie wasza estetyka.... wyobrazacie sobie 40
                                    latków z brzuchem jak kaszalot opalających się nago. Przeceież wtedy trzeba by
                                    uciekać aby nie stracić zwroku...
                                    Pozdr
                                    • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:45
                                      A wyobraź sobie aleksie panie okolo 80 opalające sie toples i cio ???
                                      • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 18:46
                                        może na plaży powinno się nie wpuszczać osoby nie spełniajace kryteriów... albo
                                        takie panie powinny być karane mandatami za psusie wrazen estetycznych
                                        Pozdr
                                        • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:48
                                          A to kogo byś wpuścił ???
                                          • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 18:49
                                            Ciebie
                                            • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 21:24
                                              no, Margot, teraz Twa bezcenna riposta:))))))))...?
                                              • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 12:21
                                                łojeju !!!!!!!!! Jaki mnię zaszczyt kopnął powiem ci w tajemnicy ze annabl tez
                                                sie do tego nadaje :)))))) A skąd wiesz drogi aleksie ze nie klamie i nie
                                                jestem 80 - letnią babulka ????!!!! i jescze jedno jak ty pozbedziesz sie gatek
                                                to i ja przybęde topless :)))))))))))
                                                • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 03.06.03, 16:44
                                                  wiesz droga Malosiu ryzyku, w końcu zycie polega na ryzyku.... ale wiesz jak
                                                  naturyzm to pełna gebą, jak Adam i Ewa... I co Ty na to.....
                                                  Pozdr
                                              • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 03.06.03, 16:45
                                                annabl napisała:

> no, Margot, teraz Twa bezcenna riposta:))))))))...?

Alex: Annabl jeśli chcesz się pt=rzyłaczyć to miejsca dla Ciebie nie
                                                zabraknie.... :)
                                                Pozdr
                                                • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 20:25
                                                  no dobra jak adam i ewa powrót do korzeni :)))))))))))))0
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 04.06.03, 17:22
                                                    dobra. :) Jestem za.... Gdzie i kiedy?
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:06
                                                    już raz chcialam cie w metrze oblać ale cie nie było więc nie wim dzie ????!!!!
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 10:39
                                                    w metrze na golasa?
                                                    Może wybierzemy bardziej imtymne miejsce nad woda, co Ty na to?
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:45
                                                    Ibiza ????????? od razu byśmy do jakiegoś fajnego klubiku wskoczyli :))))))
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 18:46
                                                    Ibiza, to nie jest zły pomysł. zawsze tez mozna pojechać na Capri, Ostii,
                                                    Chalkidykę....
                                                    Co preferujesz?
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 05.06.03, 20:13
                                                    alex.4 napisał:

> Ibiza, to nie jest zły pomysł. zawsze tez mozna pojechać na Capri, Ostii,
                                                    > Chalkidykę....
                                                    > Co preferujesz?

Panderoza w Janowie Podlaskim!!!
                                                  • Gość: aand Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 20:14
                                                    :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:)))))))))
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 20:37
                                                    Gość portalu: aand napisał(a):

> :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:)))))))))

Alex: a ja w nie temacie.... czy ktos moze podać mi pomocna dłoń i
                                                    wytłumaczyc...
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* 06.06.03, 16:23
                                                    Gość portalu: aand napisał(a):

> :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:)))))))))

Alez drogi Andrzeju, tu zaiste nie ma nic do smiechu, to jest arcypowazna
                                                    sprawa. Moze zreszta chcesz sie przekonac? Ja tam wykonuje swoje stale numery,
                                                    latwo mnie poznac, mam ognistorude wlosy do ziemi i wampirzy makijaz. Zapraszam
                                                    Cie codziennie po 23.30. Wez ze soba jakichs forumowiczow. Moze byc naprawde
                                                    sympatycznie.

(a napisalam to ze smiertelna powaga)
                                                    Anna
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 17:27
                                                    Gość portalu: annabl napisał(a):

> Gość portalu: aand napisał(a):
                                                    >
                                                    > > :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:))))))))
                                                    > )
                                                    >
                                                    >
                                                    > Alez drogi Andrzeju, tu zaiste nie ma nic do smiechu, to jest arcypowazna
                                                    > sprawa. Moze zreszta chcesz sie przekonac? Ja tam wykonuje swoje stale
                                                    numery,
                                                    > latwo mnie poznac, mam ognistorude wlosy do ziemi i wampirzy makijaz.
                                                    Zapraszam
                                                    >
                                                    > Cie codziennie po 23.30. Wez ze soba jakichs forumowiczow. Moze byc naprawde
                                                    > sympatycznie.
                                                    >
                                                    > (a napisalam to ze smiertelna powaga)
                                                    > Anna

Alex: Gdzie, kiedy jak.... i dlaczego ja nic nie wiem..... Zamieniam sie cały w
                                                    słuch i czekam na uchylenie rĄbka tajemnicy....
                                                    Pozdr
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 20:36
                                                    Gość portalu: annabl napisał(a):

> alex.4 napisał:
                                                    >
                                                    > > Ibiza, to nie jest zły pomysł. zawsze tez mozna pojechać na Capri, Ostii,
                                                    > > Chalkidykę....
                                                    > > Co preferujesz?
                                                    >
                                                    >
                                                    > Panderoza w Janowie Podlaskim!!!
                                                    Alex: Uppsss nie wiem co to jest.....
                                                    Pozdxr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:38
                                                    No nie zartuj nie wisz co to panderoza , w janowie????!!!!!! kazdy szanujący
                                                    sie podlasianin powinien wiedziec , to taki klubik , co tam grają takie fajowe
                                                    zepoły disko zwane polo , ja to tylko z daleka widzialam ale moze ktoś tam
                                                    był , A tak pozza tym to jednak wyłamię sie i powiem ze wolę Ibizę :))))
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 21:40
                                                    nie znam się na disco polo nigdy nie zgłebiałem tego gatunku muzyki, co jest
                                                    oczywiście tylko kmoja wina. Przyznaje sie do olbrzymiej niewiedzy w tym
                                                    zakresie
                                                    Pozdr
    • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 21:40
      ok. moge z Toba lecieć, płynać albo jerchać na Ibizę.... :) Opłaca sie...
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 09:28
        OCHHHHHHHHH na prawdę możesz????!!!!!!!! no to świetnie , ale ty sponsorujesz a
        ipowim jeszcze ze preferuje samolot :)))))))))
        • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 10:45
          A myślałaz że nie mogę?????????? :)
          Pozdr
          • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 14:46
            a tak na margineasie znowwu zrobiło się zimno....
            Pozdr
            • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:51
              Wcale nie jest zimno !!!!!! jest dobrze :))) a o co chodziło z tym że nie
              możesz , tzn możesz zczy nie możesz sponsorować ??? to bede wiedziala czy sie
              pakować zaczynąc!!!!!!
              • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 14:54
                w tym roku jeszcze troche po Europie bedę jeżdził, choć w inne rejony raczejh
                na północ.... może zaczniemy nie od Ibizy? Ibiza bedzie na później, a zaczniemy
                od polski?
                Pozdr
                • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:57
                  Ja to ci powim zaczne od londonu i skoncze na londonie ...a dzie ty jeszcze
                  bedziesz?????
                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 14:59
                    To jeszcze nie jest pewne ale prawdopodobnie pojade na miesiąc do belgii i na
                    troche do Szwajcarii choć te drugie jest troche mniej prawdopodobne, ale może
                    wyjdzie
                    Pozdr
                    • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 15:02
                      Achhhhh tak , a ja bede zgłebiać wiedzę o londońskich klubach i sklepach ,
                      oczywiście jak już wyjdę spracy i bede jeszcze zywa :)
                      • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 15:05
                        a ja bedę siedsział w bibliotekach a poza tym zwiedzał. Choc akurat w Belgii
                        raczej bedę ogladał miejsca mniej odwiedzane. Zastanawiam się aby z Brukselli
                        pojechać na 2 dni do Paryża.
                        Londyn tez jest fajny.
                        Pozdr
                        • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:15
                          a co ty tak po tych bibliotekach przesiadujesz , mól książkowy z ciebie widzę
                          • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 22:16
                            czasami trzeba. W zyciu na wszystko trzeba znaleść czas. I plażę nudystó i
                            biblioteke...
                            Pozdr
                            • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 19:45
                              A nie lepiej nabrać ksiązek na plażę ???
                              • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 07.06.03, 19:47
                                jak nie chca ich z biblioteki wypozyczyć? Albo jak ksiazka jest w formie
                                mikrofiszy? Gdyby wdszystko było takie proste....
                                Pozdr
                                • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:31
                                  to można sobie wziąć lampę opalającą do biblioteki a na ścianie nalepić
                                  fototapete z gołą babą:) ( gołym facetem)
                                  • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 08.06.03, 15:09
                                    ja głosuję na faceta
                                    • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 15:23
                                      ja tez bylabym za facetem, tylko tak całkowicie gołym :)))))))
                                      • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 08.06.03, 17:50
                                        O ile rozebrana kobieta jest ideałem piekna to rozebrany facet wedle mnie budzi
                                        politowanie.... zupełnie nie rozumiem jak mozna się ogladać za fecetami.
                                        Szczeże móiąc nigdy nie rozumiałem dlaczego wszystkie kobiety nie są lesbijkami
                                        (przy czym że tak nie jest to wcale nie jest złe... :))))
                                        Pozdr
                                        Głosuje za kobietą, a może nie jedną....
                                        • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 08:30
                                          a mi zrobilo sie zimno... (wracajac do tematu)
                                          i nadal glosuje na ... faceta (nie lubie tego slowa), to moze w koncu zrobi sie
                                          cieplej

alex.4 napisał:
                                          > Głosuje za kobietą, a może nie jedną....
                                          • awee Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 10:05
                                            annabl napisała:

> a mi zrobilo sie zimno... (wracajac do tematu) i nadal glosuje na ... faceta
                                            (nie lubie tego slowa), to moze w koncu zrobi sie cieplej

Jak nie słowo "facet" to zawsze można zamiennie: chłop, jegomość, osobnik, typ,
                                            gość, chłopak, mężczyzna, dżentelmen, postać rodzaju męskiego ;)
                                            • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 15:26
                                              awee napisała:

> Jak nie słowo "facet" to zawsze można zamiennie: chłop, jegomość, osobnik,
                                              typ,
                                              >
                                              > gość, chłopak, mężczyzna, dżentelmen, postać rodzaju męskiego ;)
                                              moze byc jeszcze: ten, ktory nie dzwoni, ten, ktory nie pisze, ten, ktory sam
                                              nie wie czego chce
                                              ;)
                                              • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 16:11
                                                to moze zamiast tego co nie dzwoni lepiej ten co dzwoni, zamist tego co nie wie
                                                co che, to ten co wie co che.... i tak dalej?
                                                Pozdr
                                                • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 20:36
                                                  A moze po prostu samiec ???!!!! okreslenie samiec mój ostatni ideał to facet z
                                                  nowej reklamy peugeota , to jest dopiero gosc wie czego chce , wystukał se
                                                  nawet fajoski samochodzik i teraz na niego laski lecą , i ja tez :)))))))))))
                                                  pozytywny smiec to takze strażak sam co zrobi wszystko za dwóch i wogle mozna
                                                  by tak wymieniać , ale czuję ze odbiegam od tematu...
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 14:33
                                                    Pociagaja cię strażacy w brykach? A czy starażak może mieć taką fajna
                                                    ekologiczną brykę, na dwa koniki ? :))))
                                                    Pozdr
                                                • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 22:18
                                                  alex.4 napisał:
                                                  > to moze zamiast tego co nie dzwoni lepiej ten co dzwoni, zamist tego co nie
                                                  wie
                                                  >
                                                  > co che, to ten co wie co che.... i tak dalej?
                                                  > Pozdr

pewnie, że lepiej
                                                  ;)
                                                  pozdr.
                                                  ps. i nie pytam gdzie można znależć. na razie nie wiem.:(
                                                  • awee Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 09:00

alex.4 napisał:
                                                    > to moze zamiast tego co nie dzwoni lepiej ten co dzwoni, zamist tego co ni e
                                                    > wie co che, to ten co wie co che.... i tak dalej?
                                                    > Pozdr

annabl napisała:

> pewnie, że lepiej
                                                    > ;)
                                                    > pozdr.
                                                    > ps. i nie pytam gdzie można znależć. na razie nie wiem.:(

...a jak sie taki znajdzie, to broń boże nie wieszać na żadnych fototapetach,
                                                    tylko dać go szybciutko do sklonowania ;)))))))
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 14:35
                                                    zawsze temu co nie chce dzwonic mozna pokazać że powinien bardziej się
                                                    starać... choc nie chcę tu coś móić bo nie chce Ci źle poradzić....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 23.06.03, 18:58
                                                    alex.4 napisał:

> zawsze temu co nie chce dzwonic mozna pokazać że powinien bardziej się
                                                    > starać... choc nie chcę tu coś móić bo nie chce Ci źle poradzić....
                                                    > Pozdr

bylo minelo
                                                    pozdr.
                                                    :)
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 19:56
                                                    a potem czasami człowiekowi żal że było mineło....
                                                    facet zawsze najbardziej uświadamia sobie ile znaczyła dla niego dziewczyna gdy
                                                    się z nią roztanie. Raz zakochałem sie w dziewczynie którą rzuciłem.... ale ona
                                                    juz nie.... :)
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 19:57
                                                    ja mam dzis dobrego humora więc powiem ci anablo ze taki idealny to ci powie :
                                                    i want to be your lcky star :)))))
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 19:58
                                                    Gość portalu: malosi napisał(a):

> ja mam dzis dobrego humora więc powiem ci anablo ze taki idealny to ci
                                                    powie :
                                                    > i want to be your lcky star :)))))
                                                    Alex: Co znaczy icky?
                                                  • Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 23.06.03, 20:06
                                                    lucky
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 20:07
                                                    ale tam jest icky... :)
                                                    Czepiam się, wiem.... ale taki już mój urok...
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 20:09
                                                    ło matko zjadlam u ze szczescia :)))))
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 20:10
                                                    oj jak bedziesz zjadać ze szczęścia możesz szybko przytyć... :)))))))
                                                    Pozdr
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 24.06.03, 15:52
                                                    a dzisiaj to sie zrobiło zimno, jakby zblizała sie jesień... :((((
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 17:05
                                                    Jest gorzej bo jest raz zimno a raz ciepło i ja już ise zamotalam !!!!!!
                                                  • annabl Re: Zimno sie zrobilo... 24.06.03, 18:55
                                                    zima idzie, słyszałam...
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:00
                                                    ciekawe jak bedzie w londonie ????!!!!! moze tam juz sniegu nawaliło hhyyyyyyyy
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 11:17
                                                    nie tak ostro. Londyn to mniejsza szerokosc geograficzna
                                                    niz Bialy. Do tego to klimat kontynentalny nie jest, a
                                                    morski.... wiec raczej napadalo....
                                                    A slyszalas o tych studentach z Olsztyna
                                                    pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 20:09
                                                    nieeeeee a cóż tam studenty z olsztyna zrobili ????!!!!!
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 20:12
                                                    mieli pracować się i uczyć się. Ale pracy nie mieli, wiec są deporotowani do
                                                    Polski
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:46
                                                    a tam mnie tam najwyżej deportują spod jakiego klubiku , wycienczona i w
                                                    gazecie bedzie artykuł , na jedzenie nie mialy ale do klubiku poszly , oto
                                                    przestroga dla młodocianych polskich obywateli !!!!!
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 22:49
                                                    ale beda pisali w gazetach. Tylko musisz zabrac rozne
                                                    kobiece kosmetyki, aby przyyszykowac sie do zdjecia jak
                                                    bede cie deportowac....
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:54
                                                    jak mnie beda robic te zdjecie to ja bede juz nieprzytomna , wygłodniała bede
                                                    sie walała dzies pod klubikiem w londonie , a co do kosmetyków to nie ma obaw ,
                                                    3/4 bagazu , to śminki balsamy i inne tusze dożęsowe
                                                  • alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 22:56
                                                    ach te kobiety.... no wiesz, ale jak beda Cie wynosic
                                                    nieprzytomna to mozesz oskarzyc ich o molestowanie...
                                                    jakies odszkodowsanie dostac, ktore potem przechulasz w
                                                    Bialym z milymi osobami....:)
                                                    Pozdr
                                                  • Gość: annabl tra ta ta ta IP: *.student.pw.edu.pl 26.06.03, 09:54
                                                    straszysz malosi jakimis deportacjami, a po co?
                                                    najwazniejsze, ze probuje i jedzie

ja tak na marginesie zalozylam sobie ze nie wybiore sie do U.S.A. dopoki mnie
                                                    nie zaprosza, i dlatego teraz zyje sobie spokojnie:)))))))
                                                  • alex.4 Re: tra ta ta ta 26.06.03, 15:25
                                                    I bardzo dobrze że nie ejdziesz, Polska byłaby biedniejsza o Twoje piekno....
                                                    Pozdr
                                                  • annabl Re: tra ta ta ta 27.06.03, 00:07
                                                    :)
                                                    jak miło, że ktoś mi prawi takie komplementy, aż nie wiem co odpowiedzieć:))
                                                    nastrój mi się zdecydowanie poprawił
                                                    :))

• alex.4 Re: tra ta ta ta 27.06.03, 09:12
                                                    Jest mi miuło, że jest Ci miło.... o to chodziło aby polepszyć Ci humor...
                                                    Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka