Dodaj do ulubionych

7 Pokus - 10 przykrości

IP: *.csk.pl 11.03.07, 16:33
Zdecydowaliśmy się wspólnie ze znajomymi odwiedzić białostocką restaurację 7
Pokus .
Jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z tak arogancką i nieuprzejmą obsługą .
Czy był to przypadek , czy ktoś z forumowiczów ma także równie złe
doswiadczenia z tą restauracją .
Z drugiej strony jeśli odwiedzi się ich stronę internetową www.7pokus.pl
wszystko staje się jasne :-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:12
      A co się dokładnie stało? Ja też tam miałem niemiłe przygody, chętnie posłucham.
    • Gość: bialostoczek Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:49
      Ten "przybytek" od dawna cieszy sie bardzo zla renoma w miescie . Ja omijam go
      z daleka .
      • Gość: fan Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.koba.pl 11.03.07, 23:09
        Ja tam byłem kilka razy i oprócz cen było ok. Teraz zwrócę uwagę, tylko na co??? Może to podpucha konkurencji?
        • Gość: idzikczortu Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.dyn.optonline.net 12.03.07, 02:43
          Ja tam kiedys bylem, ale skoro nie moglem sie wowczas dowiedziec u kelnerow
          ktore to sa owe pokusy (a jest ich ponoc az siedem), to dzis nawet i glosu na
          ten temat zabrac nie moge.
          • Gość: majka Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.cnb.com.pl 12.03.07, 08:36
            Ja z osobiscie jestem bardzo zadowolona z tej restauracji kilka razy bylam tam
            na wiekszych uroczystościach i na małych obiadkach nie mam nic do zarzucenia i
            jedzenie tez maja bardzo smazcne!!;)
            • Gość: gero Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:20
              to wy chyba nie byliscie jeszcze w Blue Pub obok Centralu, kultura obsługi
              podobnie beznadziejna jak w tych 7 pokusach
              • Gość: bialostoczek Re: 7 Pokus - 10 przykrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:54
                Nie bylem nigdy we wspomnianym przez Ciebie pubie .
                Jednak nigdy mi sie poza 7 pokusami nie zdarzylo , aby kelnerki stojace za
                barem (w tym pierwszym glownym pomieszczeniu) w tak chamski sposob wyrazaly sie
                o gosciach restauracji (chodzilo o pewna kobiete , ktora poprosila o inne
                krzeslo , poniewaz te na ktorym siedziala w tym bocznym pomieszczeniu z
                kominkiem , bylo troche rozklekotane) . Stojac przy barze , przypadkowo
                uslyszalem komentarze kelnerek , kiedy zwrocilem tym paniom uwage , zostalem
                tylko "zeskanowany" od gory do dolu wzrokiem i w tej chwili wiedzialem juz , ze
                na pewno ktos mi napluje w kuchni do talerza :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka