Dodaj do ulubionych

rozrywka w Łapach

11.03.07, 22:59
Grupa zapaleńców postanowiła walczyć z nudą w naszym mieście. Być moze dzieki
nim już nie długo w Łapach będzie więcej koncertów.

więcej
www.serwislapski.boo.pl/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=41
zapraszamy do dyskusji. Sprawa jest dość poważna, bo tego w Łapach po prostu
nie ma
Obserwuj wątek
    • ukar3 Re: rozrywka w Łapach 12.03.07, 09:35
      żygać mi sie chce jak to czytam
    • miejscowy7 Re: rozrywka w Łapach 12.03.07, 09:41
      Czego jak czego, ale dyskusji mamy w Łapach aż za wiele. Walka z nudą przy
      pomocy dyskusji spowoduje, że będzie jeszcze nudniej.

A tak z innej beczki; chyba próbujesz małpować J.W. Burmistrza w tworzeniu
      wszelkich grup dyskusyjnych. Gadki z tego co niemiara, ale pożytku zero.

Ps. Twoja stronka jest niezła - polecam.
      • bodziool Re: rozrywka w Łapach 12.03.07, 20:09
        Tu nie chodzi o dyskusję tylko o znalezienie wszystkich chętnych do pomocy przy
        organizacji rónych imprez. Poprostu jeżeli chcemy isę rozerwać to właczamy
        muzykę albo trzeba jechać do Brańska na dyskoteke. Nie wszysscy to lubią. Mamy
        już 5 osób. Potrzeba niestety jeszcze 10. To nic nie kosztuje. Macie pomysły?
        piszcie!
        • pablo.el Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 00:55
          a co to? dom kultury przestał działać ? a może przestał wypełniać obowiązki ?
          może ktoś to jeszcze pamięta , kilka lat temu ( pewnie z 10 ) w WDK Uhowo były organizowane świetne imprezy , że wspomnę : Alosza Awdiejew , Elżbieta Adamiak,
          Maseli, Torres ( taaa ten Jose Torres) i ktoś tam jeszcze - niezły band jazzowy
          niezliczone wieczorki poetyckie itp. miał nawet umówiony koncert
          Kalibra 44, nie wyszło - K44 wybrał juwenalia w Białymstoku - ( "juwenalia w białymstoku - był maj 1997 roku"- te słowa znalazły się w jednej z ich piosenek heeee a mogło być w Uhowie ) - Organizował to jeden człowiek - Dariusz Gumowski ( wtedy kierownik WDK Uhowo) . Przykro mi to stwierdzić ,ale chyba za bardzo się starał , bo szybko go odwołano i powierzono mu zaszczytną rolę bodajże instruktora w Miejskim Domu Kultury w Łapach . Od tego czasu w gminie zapanowała NUDA - WDK Uhowo znikł z kulturalnej mapy Podlasia wraz z całą gminą.( ostały się tylko cykliczne imprezy , których nazw nawet nie wymienię)
          Naprawdę jestem pełen podziwu dla p. Gumowskiego - sam znajdywał sponsorów , sam dogadywał się z agencjami koncertowymi, sam zajmował się dekoracją
          (naprawdę świetne, odpowiedznie do klimatu dekoracje) Dziś takie imprezy są w sferze marzeń... dalekich marzeń
          Słyszałem , że będzie wybierany nowy dyrektor MDK w Łapach - nie wiem , czy p.Gumowski jest jednym z kandydatów- ale wiem jedno , jeśli nie ma go wsród nich - nie ma co liczyć na jakąkolwiek rozrywkę firmowaną przez MDK w Łapach . Może pozostaje nadzieja w tych 15 osobach ( dlaczego akurat w 15? - co to za różnica 5 czy 10 ? ) może... wątpię
          • daawid1 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 01:19
            wszystko jest wyjaśnione na: www.serwislapski.pl
            • miejscowy7 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 09:47
              daawid1 napisał:

> wszystko jest wyjaśnione na: www.serwislapski.pl

Tu padło pytanie, a Ty odsyłasz pytającego po odpowiedź jak jakiegoś gówniarza.
              Oj nieładnie...
              • daawid1 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 11:06
                Nie uważam, iż zrobiłbym coś złego. W pierwszym poście podany został link do
                strony, na której toczy się dyskusja na ten temat. Wobec tego wszelkiego rodzaju
                wątpliwości, pytania można kierować tam. Na forum serwisu jest już dużo
                informacji na ten temat, więc wystarczy tylko kliknąć link... i już.
                • miejscowy7 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 13:41
                  Więc po co wogóle tu piszesz, skoro wszystko jest tam, a nie tu?
                  Wystarczy kliknąć...
                  • daawid1 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 13:45
                    Po to, że niektóre osoby odwiedzają te forum, a nie odwiedzają tego na serwisie.
                    • miejscowy7 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 14:13
                      Dawno proponowałem, abyśmy wymienili wzajemnie linki.
                      Bez reakcji z Waszej strony...
                      • miejscowy7 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 14:34
                        Ps. Oto mój list do bodziool z dn. 2006-11-27 09:51

Może zamieśćmy wzajemnie linki do naszych forów? Niech ludziska
                        mają łatwiej. :)
                        Pozdrawiam.
                        miejscowy7
                        • ukar3 Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 14:49
                          Pewnie zaraz dostaniesz linka z odpowiedzią na twojego maila:
                          www.serwislapski...
                        • bodziool Re: rozrywka w Łapach 13.03.07, 20:27
                          Przepraszam miejscowy. Nie czytam maili z gazeta.pl Nie wiedziałem że dostałem
                          jakąkolwiek wiadomość.
                          Jak to mówią angielscy dyplomaci: Why not :] gdzieś wrzucę link

do ukara:
                          www.serwislapski.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka