bad_habit 10.08.05, 14:12 w tej chwili słucham zespołu Ptaky,jest super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: muzyka 10.08.05, 14:13 a ja hm... Gwen Stefani "Cool" i "La torturę" hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 10.08.05, 14:15 nekroskop88 napisał: > a ja hm... Gwen Stefani "Cool" i "La torturę" hehehehehehe > > La tortura to prawdziwa tortura;p Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 10.08.05, 14:39 nekroskop88 napisał: > :P > jakoś się do niej przekonałem ;p > chyba że tak. > Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: A ja teraz Jem They 10.08.05, 17:32 The Cure Just Like Heaven ;) Wiem dzieci że to nie wasze klimaty ;)))) ale cóż gdybyście chcięli posłuchać chętnie wyślę na maila pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: A ja teraz Jem They 10.08.05, 17:33 A w poczekalni... Pearl Jam 'Soldier of love' cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: A ja teraz Jem They 10.08.05, 17:41 to ja poproszę,jeśli możesz!The cure to Ci od "Friday in love"?(nie wiem czy tytułu nie pokręciłam Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: A ja teraz Jem They 10.08.05, 18:42 pokręciłaś ;) Friday I'm in love. Ale nic to, Rob nawet by nie zauważył ;) Tyle ja E. Zaraz powinien dość mail ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: A ja teraz Jem They 10.08.05, 18:49 ela0508 napisała: > pokręciłaś ;) Friday I'm in love. Ale nic to, Rob nawet by nie zauważył ;) > Tyle ja > E. > Zaraz powinien dość mail ode mnie oki,dziekuję bardzo za fatygę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: A ja teraz Jem They 10.08.05, 18:52 już dostałam maila i odpowiedziałam!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: muzyka 10.08.05, 17:34 Pearl Jam-"Ten" uwielbiam ten nurt muzyczny początku lat 90tych heldbaum vel Petro Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 10.08.05, 17:43 heldbaum napisał: > Pearl Jam-"Ten" > uwielbiam ten nurt muzyczny początku lat 90tych > > heldbaum vel Petro a "Jeremy" też jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: muzyka 10.08.05, 18:45 "Jeremy" jest właśnie na tej płytce,("Ten"); kul kawałki z tej płytki moim zdaniem:"Oceans","Alive" a teraz Red Hot Chili Peppers,"By the Way"-też fajna muza heldbaum vel Petro Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 10.08.05, 18:48 heldbaum napisał: > "Jeremy" jest właśnie na tej płytce,("Ten"); kul kawałki z tej płytki moim > zdaniem:"Oceans","Alive" > a teraz Red Hot Chili Peppers,"By the Way"-też fajna muza > ja red hotów słucham na ich składance,under the bridge etc. > heldbaum vel Petro Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: muzyka 23.08.05, 17:10 Sobie słucham Róż Europy KOLOR Ale to ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: muzyka 23.08.05, 17:35 A wy? czegoś słuchacie? bo u mnie teraz Wilki i ja z Wilkami sobie śpiewam ;) Na szczęście moje i innych sama jestem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: muzyka 23.08.05, 17:37 ja słuchałem "God is a girl" Groove Coverage, ale juz wyłączyłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 23.08.05, 17:43 nekroskop88 napisał: > ja słuchałem "God is a girl" Groove Coverage, ale juz wyłączyłem :P > > a ja słucham mamy i radia zed;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 23.08.05, 17:43 nekroskop88 napisał: > ja słuchałem "God is a girl" Groove Coverage, ale juz wyłączyłem :P > > a tak na poważnie,to płyt IRY;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: muzyka 23.08.05, 17:58 Shakira "la torturra" ten refren jest taki... cholera wpadł mi do głowy i siedzi i siedzi i siedzi. Muszę go czymś wybić! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 23.08.05, 18:02 ela0508 napisała: > Shakira "la torturra" ten refren jest taki... cholera wpadł mi do głowy i > siedzi i siedzi i siedzi. > Muszę go czymś wybić! > jest fajny,nie wybijaj,może niedługo sam wyleci;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: muzyka 24.08.05, 21:05 ja właśnie probuje sciagnac mp3 Vanessy Mae, ale chyba nic z tego nie wyjdzie :/ na razie mam tylko Storm i Toccate :| Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 21:15 nekroskop88 napisał: > ja właśnie probuje sciagnac mp3 Vanessy Mae, ale chyba nic z tego nie > wyjdzie :/ na razie mam tylko Storm i Toccate :| > > a wiesz,że kiedyś miałam jej płytę?nawet ją lubiłam:) Ela przesłąła mi na maila fajniutką piosenkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: muzyka 24.08.05, 21:21 aha, wiem czytałem :) a V. Mae jest fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 21:25 nekroskop88 napisał: > aha, wiem czytałem :) > a V. Mae jest fajna :) > > co czytałeś???JA wole klasyczną muzykę klasyczną w wykonaniu wirtuozów z przeszłości!:P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 21:58 a,jasne,dopiero do mnie dotarło!Sorry,nie mogę się dziś skupić... > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 22:00 żeby odreagować ,wypiłam browka i nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: muzyka 24.08.05, 22:03 oho, to juz chyba tylko sen Ci pozostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 22:05 niestety...ale nie wiem,czy jutro będzie ok,to wielka niewiadoma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 22:19 nekroskop88 napisał: > no nic, ja już ide papapapa :) > > papappapapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Od jednego... 24.08.05, 22:39 Od jednego browara lepsze są tylko dwa browary ;-) a tak na pow. cóż cię smuci sąsiadeczko? jest piekny wieczór,idealny na spacer,od razu lepiej się można poczuć :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Od jednego... 24.08.05, 22:48 heldbaum napisał: > Od jednego browara lepsze są tylko dwa browary ;-) > a tak na pow. cóż cię smuci sąsiadeczko? > jest piekny wieczór,idealny na spacer,od razu lepiej się można poczuć :P hmm,za późno na spacer...jeśli to nie minie,chyba sie wkrótce wybiore na plac zabaw(co z tego,ze są tam jakieś ograniczenia wiekowe...) Czasami człowiek ma doła i nie można temu zaradzić,tylko to przeczekać,może coś się zmieni na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: Od jednego... 24.08.05, 22:53 Nigdy nie jest za póżno na spacer,no i na miłość,tak jak w"Spóżnieni kochankowie" -a teraz można się pobujać na placu,nikogo nie ma,właśnie wyjżałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Od jednego... 24.08.05, 22:56 podoba mi się to osiedle.Czasem wieczorami jest trochę głośno,ale nie ma co narzekać... Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: Od jednego... 24.08.05, 23:00 bad_habit napisała: > podoba mi się to osiedle.Czasem wieczorami jest trochę głośno,ale nie ma co nar > zekać... > ileż w tobie optymizmu > na marginesie zwróć uwagę na znicz obok jednej z klatek,może zainteresuje cię dlaczego tam ktoś go zapala Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Od jednego... 24.08.05, 23:02 jakiś wypadek?nie o wszystkim wiem,co się wydarzyło na osiedlu,a jeśli chodzi o mój optymizm-to tylko przykrywka,żeby nie myśleć o dole.Czasami to pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit fajna jest piosenka fundacji TVN-nie jesteś sam 24.08.05, 22:57 Ciągle mi chodzi po głowie choć być moze jest banalna... Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: a wiesz dlaczego?To pewnie smutne... 24.08.05, 23:08 ktoś skoczył i... ,kilku innych tylko próbowało,mówię o tym roku w 14b takie fajne osiedle Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a wiesz dlaczego?To pewnie smutne... 24.08.05, 23:12 ;( MAm nadzieję,że wszyscy zrozumieją,mieszkam tu od niedawna i nie zdążyłam się dowiedzieć,jak tu jest na prawdę...Skąd mogłam o tym wiedzieć? Smutne,w moim mieście dość często tego typu wypadki miały miejsce:((( Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: a wiesz dlaczego?To pewnie smutne... 24.08.05, 23:17 bad_habit napisała: > ;( > MAm nadzieję,że wszyscy zrozumieją,mieszkam tu od niedawna i nie zdążyłam się d > owiedzieć,jak tu jest na prawdę...Skąd mogłam o tym wiedzieć? > Smutne,w moim mieście dość często tego typu wypadki miały miejsce:((( > E tam smutne,w jednym takim wieżowcu mieszka ok.3tyś. ja nawet nie znam dobże wszystkich sąsiadów z klatki > smutne to jest jak matka porzuca swe nowo narodzone dziecko...tego nigdy nie zrozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a wiesz dlaczego?To pewnie smutne... 24.08.05, 23:21 moja sąsiadka tak zrobiła,tzn. urodziła dziecko i je sprzedała w szpitalu.Rok wcześniej urodziła bliźniaki,chciała je porzucić w szpitalu,jeden z chłopców urodził się z wadą słuchu.To jest chore! Szkoda tych maluchów,jaka je czeka przyszłość?i czy kiedyś się dowiedzą dlaczego matka je porzuciła?Niektórzy ludzie są znieczuleniaż wstyd nazywać ich ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: a wiesz dlaczego?To pewnie smutne... 24.08.05, 23:28 bad_habit napisała: > moja sąsiadka tak zrobiła,tzn. urodziła dziecko i je sprzedała w szpitalu.Rok w > cześniej urodziła bliźniaki,chciała je porzucić w szpitalu,jeden z chłopców uro > dził się z wadą słuchu.To jest chore! > Szkoda tych maluchów,jaka je czeka przyszłość?i czy kiedyś się dowiedzą dlaczeg > o matka je porzuciła?Niektórzy ludzie są znieczuleniaż wstyd nazywać ich ludźmi > ... > wiesz co,żona psa to przy takiej kobiecie zacna istota znam wiele takich przypadków,a to wcale nie czyni mnie szczęśliwszym > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: muzyka 24.08.05, 23:27 ok,zmykam!Wykorzystam ostatnią szansę na pozbycie się doła,idę spać!Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: muzyka 24.08.05, 23:43 Dobranoc,zawsze się zastanawiam dlaczego tak wcześnie zmykasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Ale to był przebuj 25.08.05, 13:41 Słucham "Wieża radości,wieża samotności" Sztywny Pal Azji ale to kawałek,aż łza się kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 25.08.05, 13:44 heldbaum napisał: > Słucham "Wieża radości,wieża samotności" Sztywny Pal Azji > ale to kawałek,aż łza się kręci... Mieszkam w wysokiej wieży...Mam parasol,który chroni mnie przed nocą...-to to?Fajne to jest.Czasem lubię słuchać radia Wawa,dzięki niemu można poznać wiele ciekawych polskich piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: Ale to był przebuj 25.08.05, 22:56 Tak to ten kawałek od metra czasu wstecz na trójkowej liście Niedżwieckiego był na pierwszym miejscu chyba ze trzy miesiące :P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 11:04 heldbaum napisał: > Tak to ten kawałek od metra czasu wstecz na trójkowej liście Niedżwieckiego był > na pierwszym miejscu chyba ze trzy miesiące :P nie dziwię się,bo jest świetny:) ja lubię "Rozmowę z..." Lady Pank:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 16:25 Czee !!! Jak tam Twoje doły??? Są czy ich ni ma??? miało się rymować ale jakoś mnie to nie wyszło ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:15 ela0508 napisała: > Czee !!! > Jak tam Twoje doły??? > Są czy ich ni ma??? > > > miało się rymować ale jakoś mnie to nie wyszło ;/ A,hej hej!Powolutku przechodzą,ale jest jeszcze jedna sprawa do załatwienia,tzn. wyjaśnienia i wtedy I hope bedzie jak kiedyś:)Teraz w radiu-Daniel Powter"Bad day" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:23 będzie dobrze ;) fun.drno.de/flash/Iloveyou.swf nie wiem czy to się otworzy... może... może się przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:26 ela0508 napisała: > będzie dobrze ;) > > fun.drno.de/flash/Iloveyou.swf > nie wiem czy to się otworzy... może... może się przyda ;) super jest!Dziękuję,na pewno się przyda.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:28 www2.b3ta.com/sorry/ to jest też przydatne Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:29 Bo gdyby to nie pasowało to mam coś jeszcze ;) www.weed.ru/temp/catglobus.swf Ale przy tym to ja za każdym razem odpadam ;) Nawet teraz łzy mi zalały klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:31 ela0508 napisała: > Bo gdyby to nie pasowało to mam coś jeszcze ;) > > > www.weed.ru/temp/catglobus.swf > Ale przy tym to ja za każdym razem odpadam ;) > > > Nawet teraz łzy mi zalały klawiaturę nie płacz!!!;((( Bo i mnie się udzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:32 a kiedyś ta kicia przestaje się śmiać???;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:37 Nie wiem czy jest jakiś koniec, ja wytrzymuję tak do 2 min. więcej nie mogę ;) Rozumiesz chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:42 ela0508 napisała: > Nie wiem czy jest jakiś koniec, ja wytrzymuję tak do 2 min. więcej nie mogę ;) > Rozumiesz chyba ;) tak,nie dziwię Ci się,ja tez poległam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:44 Najlepsze jest to że słysząc to 567 raz dalej... polegam(???) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:45 ela0508 napisała: > Najlepsze jest to że słysząc to 567 raz dalej... polegam(???) taaa,długo się nie wytrzyma!!To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:48 To może jakieś zawody, kto dłużej wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 17:54 ela0508 napisała: > To może jakieś zawody, kto dłużej wytrzyma? najlepiej,z samego rana,jak człowiek jest zły,niewyspany...To najszybciej na niego zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 18:01 skoro z samego rana to proponuję tak 15:30 co? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Ale to był przebuj 26.08.05, 18:04 ela0508 napisała: > skoro z samego rana to proponuję tak 15:30 co? ok,pasuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
steph85 MUSIC 28.08.05, 17:57 YOU'RE BEAUTIFUL-tej piosenki teraz słucham,jakiś młody facecik ją śpiewa,a na teledysku się rozbiera w deszczu... Cudeńko! Odpowiedz Link Zgłoś