awee 15.03.07, 09:24 moglibyście kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CARO Re: Hematolog w Białymstoku IP: *.elpos.net 16.03.07, 15:47 jedyny jest w przychodni PSk ale sa kilkumiesieczne kolejki chyba ze masz na skierowaniu napisane PILNE Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Hematolog w Białymstoku 20.03.07, 01:39 Hm, sęk w tym, że szukam alternatywy szkoda, że nie ma a może jednak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
emcia28 Re: Hematolog w Białymstoku 20.03.07, 22:15 Dr Krupiński. Pracuje w PSK, prywatnie przyjmuje na Sienkiewicza, w rzemieślniku, w którym jest Centrum Stomatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Hematolog w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 21.03.07, 15:29 tylko jest czasami jest pod wplywem alkoholu co wyraznie sie wyczuwa:( bylam jego pacjentka na Sienkiewicza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Hematolog w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 26.03.07, 14:13 Leczyłam sie u dr Krupińskiego. Polecam. Madro,grzecznie, fachowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Hematolog w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 24.03.07, 20:49 Wczroaj tez bylam pacjentka tego dr. Tyklo juz mnie nie przyjal i innych pacjentow rowniez ( z puszka w reku czyba "degowego mocnego" ) że nie jest w stanie.Przyznal sie ze przezywal wystep malyszego , a nas chorych ........chyba nie....Zaufałam przyjaciolce ale coz , szkoda ze nie wezwalam policji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nt Re: Hematolog w Białymstoku IP: 213.76.153.* 25.03.07, 14:03 Polecam dr n. med. Andrzeja Płonowskiego. Jest specjalistą chorób wewnętrznych, transfuzjologii i hematologii. Pracuje w "Gigancie". Prywatny gabinet w "LEKMED" na Ogrodowej 19 lokal 3. Telefon do rejestracji: 7327515. Odpowiedz Link Zgłoś
rosti Re: Hematolog w Białymstoku 27.03.07, 08:07 Ja mam wątpliwości co do dr Płonowskigo. Kazał odstawić mi leki po 13 latach ich przyjmowania. Skończyło się to zapaleniem żył głębokich. Odpowiedz Link Zgłoś