Gość: maniek IP: *.chello.pl 07.05.03, 10:25 www.swojaki.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akir Re: stronka 07.05.03, 11:09 No cóż zaproś nas na swoją stronę za pół roku, bo narazie widać że to początki, dobrze o tobie świadczy że robisz to w pajączku , a nie w wordzie, jest szansa że będą z ciebie ludzie :-) chociaż nie ma to jak czysty HTML i JAva script, zawsze daje ci największe możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 07.05.03, 20:13 akir napisał: > No cóż zaproś nas na swoją stronę za pół roku, bo narazie widać że to początki, > > dobrze o tobie świadczy że robisz to w pajączku , a nie w wordzie, jest szansa > że będą z ciebie ludzie :-) chociaż nie ma to jak czysty HTML i JAva script, > zawsze daje ci największe możliwości. A PHP? A Flash? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 21:05 ja tam sie mecze w netscapie i jak na razie wszystko mi sie rozpieprza uhhhhhgrr!!! ale stronka szara nieładna , czy to nie ma innych kolorków hę??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 07.05.03, 21:24 Gość portalu: malosi napisał(a): > ja tam sie mecze w netscapie i jak na razie wszystko mi sie rozpieprza > uhhhhhgrr!!! ale stronka szara nieładna , czy to nie ma innych kolorków > hę??????????????? Są. Ale są również lepsze programy do robienia strony. Polecam ezHTML. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:11 twa mondrosc wilku coraz bardziej mnię wzrusza , ale zebym to ja htmla znała łoooooooo!!!to wtedy bym mogła stwierdzić : jestem mondra hhhhaaaaa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 08.05.03, 16:56 Gość portalu: malosi napisał(a): > twa mondrosc wilku coraz bardziej mnię wzrusza , ale zebym to ja htmla znała > łoooooooo!!!to wtedy bym mogła stwierdzić : jestem mondra hhhhaaaaa:)))))) EzHTML = Edytor Znaczników HTML - jest to bardzo sympatyczny program do robienia stron www, z którym poradzą sobie nawet osoby nie znające HTML-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:56 tzn takie jak ja :) świetnie a skąd mam ja go wziąśc jeszcze powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 08.05.03, 23:02 Gość portalu: malosi napisał(a): > tzn takie jak ja :) świetnie a skąd mam ja go wziąśc jeszcze powiedz Uwaga! to będzie odkrywcze: z..... INTERNETU!!!!!!!! :))))) A poważnie, ot choćby stąd: ftp://212.75.96.170/programy/internetowe/edytorystron/ezhtml/pp-ezhtml-2.0-alef-setup.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:29 łaaaaaaaaaaaaaaaaaał... po prostu nie wiem co powiedzieć , dzięęęęęęęękuje wilku Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 09.05.03, 14:33 Gość portalu: malosi napisał(a): > po prostu nie wiem co powiedzieć Wystarczy mi Twój uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 10:19 alez proszę bardzo choc cięzko bedzie bom troche skacowana ale sie usmiecham baaaaaaaaaaardzo szczerze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 10.05.03, 19:37 Gość portalu: malosi napisał(a): > alez proszę bardzo choc cięzko bedzie bom troche skacowana ale sie usmiecham > baaaaaaaaaaardzo > szczerze :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ))))))))))))))))))))))))))))) Dzięki! Teraz mogę powiedzieć, żem w pełni usatysfakcjonowany. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:44 a to fajnie jak bedziesz zadowolony to chociaz biednych owieczek łapać nie bedziesz i biedne beda mogły spokojnie nareszcie na ulice wyjsc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 10.05.03, 23:08 Gość portalu: malosi napisał(a): > a to fajnie jak bedziesz zadowolony to chociaz biednych owieczek łapać nie > bedziesz i biedne beda mogły spokojnie nareszcie na ulice wyjsc :) Dlaczego zaraz biednych? Wolę te bogatsze (wewnętrznie;). :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 19:00 dobra dobra , to jak wyjdzie taka owieczka w koli z brylantów to wtedy pozerasz taaak , a jak w jakim stargnym dresiku to juz nie???od dzis nie nosze bizuterii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 11.05.03, 20:00 Gość portalu: malosi napisał(a): > dobra dobra , to jak wyjdzie taka owieczka w koli z brylantów to wtedy pozerasz > > taaak , a jak w jakim stargnym dresiku to juz nie???od dzis nie nosze > bizuterii!!!! Pisałem o wnętrzu!!!!! Wygląd się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 22:43 to jak poznasz czy to bogata owieczka czy nie???i tak bede w dresiku chodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: stronka 11.05.03, 23:16 Gość portalu: malosi napisał(a): > to jak poznasz czy to bogata owieczka czy nie???i tak bede w dresiku chodzic! W dresiku powiadasz... A pisałem już, że najlepiej smakują usportowione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 16:22 dresik nie musi wcale oznaczac usportowienia :) w dniu dzisiejszym dresik oznacza przynaleznośc do pewnej elity społecznej :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś