IP: *.chello.pl 07.05.03, 10:25
www.swojaki.republika.pl
Obserwuj wątek
    • akir Re: stronka 07.05.03, 11:09
      No cóż zaproś nas na swoją stronę za pół roku, bo narazie widać że to początki,
      dobrze o tobie świadczy że robisz to w pajączku , a nie w wordzie, jest szansa
      że będą z ciebie ludzie :-) chociaż nie ma to jak czysty HTML i JAva script,
      zawsze daje ci największe możliwości.
      • wolny_wilk Re: stronka 07.05.03, 20:13
        akir napisał:

> No cóż zaproś nas na swoją stronę za pół roku, bo narazie widać że to
        początki,
        >
        > dobrze o tobie świadczy że robisz to w pajączku , a nie w wordzie, jest
        szansa
        > że będą z ciebie ludzie :-) chociaż nie ma to jak czysty HTML i JAva script,
        > zawsze daje ci największe możliwości.

A PHP?
        A Flash?
        • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 21:05
          ja tam sie mecze w netscapie i jak na razie wszystko mi sie rozpieprza
          uhhhhhgrr!!! ale stronka szara nieładna , czy to nie ma innych kolorków
          hę???????????????
          • wolny_wilk Re: stronka 07.05.03, 21:24
            Gość portalu: malosi napisał(a):

> ja tam sie mecze w netscapie i jak na razie wszystko mi sie rozpieprza
            > uhhhhhgrr!!! ale stronka szara nieładna , czy to nie ma innych kolorków
            > hę???????????????

Są.
            Ale są również lepsze programy do robienia strony.
            Polecam ezHTML.
            • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 23:11
              twa mondrosc wilku coraz bardziej mnię wzrusza , ale zebym to ja htmla znała
              łoooooooo!!!to wtedy bym mogła stwierdzić : jestem mondra hhhhaaaaa:))))))
              • wolny_wilk Re: stronka 08.05.03, 16:56

> twa mondrosc wilku coraz bardziej mnię wzrusza , ale zebym to ja htmla znała
                > łoooooooo!!!to wtedy bym mogła stwierdzić : jestem mondra hhhhaaaaa:))))))

EzHTML = Edytor Znaczników HTML - jest to bardzo sympatyczny program do
                robienia stron www, z którym poradzą sobie nawet osoby nie znające HTML-a.
                • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 21:56
                  tzn takie jak ja :) świetnie a skąd mam ja go wziąśc jeszcze powiedz
                  • wolny_wilk Re: stronka 08.05.03, 23:02

> tzn takie jak ja :) świetnie a skąd mam ja go wziąśc jeszcze powiedz

Uwaga! to będzie odkrywcze:
                    z..... INTERNETU!!!!!!!! :)))))
                    A poważnie, ot choćby stąd:
                    ftp://212.75.96.170/programy/internetowe/edytorystron/ezhtml/pp-ezhtml-2.0-alef-setup.exe
                    • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:29
                      łaaaaaaaaaaaaaaaaaał... po prostu nie wiem co powiedzieć , dzięęęęęęęękuje wilku
                      • wolny_wilk Re: stronka 09.05.03, 14:33

> po prostu nie wiem co powiedzieć

Wystarczy mi Twój uśmiech.
                        • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 10:19
                          alez proszę bardzo choc cięzko bedzie bom troche skacowana ale sie usmiecham
                          baaaaaaaaaaardzo
                          szczerze :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          )))))))))))))))
                          • wolny_wilk Re: stronka 10.05.03, 19:37

> alez proszę bardzo choc cięzko bedzie bom troche skacowana ale sie usmiecham
                            > baaaaaaaaaaardzo
                            > szczerze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            > )))))))))))))))))))))))))))))

Dzięki! Teraz mogę powiedzieć, żem w pełni usatysfakcjonowany. :D
                            • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 22:44
                              a to fajnie jak bedziesz zadowolony to chociaz biednych owieczek łapać nie
                              bedziesz i biedne beda mogły spokojnie nareszcie na ulice wyjsc :)
                              • wolny_wilk Re: stronka 10.05.03, 23:08

> a to fajnie jak bedziesz zadowolony to chociaz biednych owieczek łapać nie
                                > bedziesz i biedne beda mogły spokojnie nareszcie na ulice wyjsc :)

Dlaczego zaraz biednych?
                                Wolę te bogatsze

(wewnętrznie;). :))
                                • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 19:00
                                  dobra dobra , to jak wyjdzie taka owieczka w koli z brylantów to wtedy pozerasz
                                  taaak , a jak w jakim stargnym dresiku to juz nie???od dzis nie nosze
                                  bizuterii!!!!
                                  • wolny_wilk Re: stronka 11.05.03, 20:00

> dobra dobra , to jak wyjdzie taka owieczka w koli z brylantów to wtedy
                                    pozerasz
                                    >
                                    > taaak , a jak w jakim stargnym dresiku to juz nie???od dzis nie nosze
                                    > bizuterii!!!!

Pisałem o wnętrzu!!!!! Wygląd się nie liczy.
                                    • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 22:43
                                      to jak poznasz czy to bogata owieczka czy nie???i tak bede w dresiku chodzic!
                                      • wolny_wilk Re: stronka 11.05.03, 23:16

> to jak poznasz czy to bogata owieczka czy nie???i tak bede w dresiku chodzic!

W dresiku powiadasz...
                                        A pisałem już, że najlepiej smakują usportowione?
                                        • Gość: malosi Re: stronka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 16:22
                                          dresik nie musi wcale oznaczac usportowienia :) w dniu dzisiejszym dresik
                                          oznacza przynaleznośc do pewnej elity społecznej :))))))))
    • Gość: ppp Re: stronka IP: *.dami / 192.168.1.* 10.05.03, 10:21
      ppp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka