Gość: rujawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:47 skoro zarejestrowano pod tą nazwą partię to dlaczego nie zarejestrować komitetu? Nasz Nocnik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carlos Re: Problem z "PSL" w nazwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 02:35 bo glupi jestes i sie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BD Problem z "PSL" w nazwie IP: *.biazet.pl 05.04.07, 09:29 Niestety w artykule pojawiła się nieprawdziwa opinia jakoby wybór p. Tołwińskiego na wicemarszałka był jednym z powodów rozwiązania sejmiku. Przeczą temu fakty - ostatecznie został zgłoszony i przypadkowo wybrany na wicemarszałka p. Olbryś i jak widać nie zlikwidowało to kryzysu w sejmiku i nie zapobiegło jego rozwiązaniu. Powodem jedynym rozwiązania sejmiku było dążenie PO do uzyskania w nim najważniejszej pozycji albo przez przejęcie części radnych albo przez nowe wybory i zepchnięcie PiS do roli marginalnej, najlepiej do roli opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru... Re: Problem z "PSL" w nazwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:53 Ale ja głupi jestem?!... Bo myślałem że powodem rozwiązania było dążenie PIS do do uzyskania najważniejszej pozycji... Coś się poplątało BzDe..., co???... Odpowiedz Link Zgłoś