Dodaj do ulubionych

Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacja

IP: *.client.duna.pl 14.04.07, 21:41
przenoszę wątek z Hyde Parku, bo tam się nic nie dzieje;)
witam:)
poniewaz poprzedni watek o tym tytule troszkę się przeterminował, np. są tam
namiary na fryzjerów którzy już nie pracują w podanym miejscu, można go
uaktualnić.
proponuję od razu podawać namiar (imię rzeczonego mistrza, telefon i adres
zakładu) i ceny za różne usługi (z wyszczególnieniem konkretnie za co ile się
płaci). no i oczywiscie uzasadnienie, opis dokonań itd:)
od jakiegoś czasu szukam dobrego fryzjera, który mnie zetnie raz a dobrze, a
wpadam na takich co mi wmawiają że moje włosy się trudno układają. może
szukam swiętego grala i nikt mi nie pomoże dojść do ładu z włosami, ale może
znajdę tego jedynego ;)?
Obserwuj wątek
    • Gość: dominisia47 Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.euro-net.pl 15.04.07, 09:05
      Witam
      polecam panią Magdę na ul.Pułaskiego 65 tel.0857452002
      strzyżenie z prostowaniem 30 zł
      balejaż do 100 zł tyle płace
      tez długo szukałam aż w końcu trafiłam
      pozdrawiam
      • Gość: dominisia47 Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.euro-net.pl 29.04.07, 23:48
        witam ponownie
        to prawda ze do p.Magdy ciezko sie dostac ale to dobrze swiadczy
        a zmienniczka nie mruk tylko jak trafisz na zly dzien to poczujesz sie wrogiem
        u niej na fotelu
        p.Madzia miluska i strasznie zapracowana pozdr
    • Gość: Ewa Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.koba.pl 15.04.07, 11:51
      tu jest cała lista najlepszych patałachów
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=53278268
    • Gość: k Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.client.duna.pl 16.04.07, 13:54
      up
    • Gość: Monika Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.umwp-podlasie.pl 16.04.07, 15:46
      polecam salon Enigma na Legionowej w budynku rynku siennego
      tanio nie jest ale przynajmniej dobrze i fachowo
      tel. 85/ 746 40 52
    • Gość: kropka Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.client.duna.pl 23.04.07, 18:28
      no co tu tak cicho? nie wierze, ze nikt nie chodzi do fryzjera. a moze nie ma u
      nas dobrych, godnych polecenia?
    • melania.po2 Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj 28.04.07, 15:45
      tez polecam Magde z Pulaskiego 65, tylko ze zawsze zajeta.A ta jej zmienniczka
      ponoc jeszcze lepsza ale straszny mruk.
      • Gość: madzia Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.euro-net.pl 29.04.07, 13:45
        ludziska, omijajcie salom Eva na Waszyngtona, no chyba że chcecie za 40zł mieć
        wielotygodniową depresję z powodu byle jakiego strzyżenia
        • Gość: czarnula Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.euro-net.pl 03.05.07, 16:20
          Polecam p.Madzia na ul.Pułaskiego 65
          czasami trzeba długo czeka ale warto
          nr tel. do salonu 0857452002
          ja sama osobiście przyjeżdżam z drugiego końca miasta ,ale warto
    • ellllla tylko Przemek! 30.04.07, 22:47
      Tylko i wyłącznie pan Przemek z ulicy Wesołej (salon Idea)
      Może salon jest bez ekstra wodotrysków ale ręka Przemka... genialna. Chodzę od
      pięciu lat regularnie i nigdy nie zdarzyła się wpadka ze złym kolorem czy też
      złą fryzurą.
      • Gość: olo Re: Spadajcie z tymi... IP: *.elpos.net 30.04.07, 22:57
        ...kryptoreklamami grubymi nicmi szytymi.Kto jest dobry to kazdy wie.Lepiej
        opisac partaczy!
        • ellllla więc... 30.04.07, 22:59
          To załóż wątek o partaczach. Tam się dowiesz których fryzjerów omijać ale nie
          wyczytasz gdzie warto pójść. No i co ważne... nikt nie każe czytać akurat tego
          wątku.
      • Gość: kate Re: tylko Przemek! IP: *.client.duna.pl 01.05.07, 09:38
        Witam!
        Mam pytanie.Czy do tego Przemka to trzeba się umawiać wcześniej i ile kosztuje
        tam ścięcie włosów?
        • Gość: Dareczek Re: tylko Przemek! IP: *.elpos.net 01.05.07, 10:41
          Przemek dobrze loda robi drugiemu Przemkowi.:-)
          • Gość: Seweryn Re: tylko Przemek! IP: *.koba.pl 01.05.07, 12:04
            Czy to ten Przemek - znany białostocki homoseksualista ?????
            Słyszałem właśnie że fryzjerem jest .
    • Gość: Ewa Kameleon na Białówny IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.05.07, 20:44
      Przechodźcie z daleka od tego pseudosalonu. Fryzjerki, które kiedyś sie starały, teraz olewają swoich stałych klientów. Jedna z nich powiedziała mi, ze mam za długą grzywkę, by można byłoby ją ściąć na krótko, druga pofarbowała mojej siostrze włosy na rudy zamiast na brąz i wmawiała, że to rudy nie jest, a jeśli jest to tylko w sztucznym świetle. Po czym z mamrotaniem i krzywymi spojrzeniami koleżanek po fachu pofarbowała jej włosy raz jeszcze z efektem odrostu i przypadkowego balejażu. Drogo i niestety już nieprofesjonalnie. Nie polecam!
      • Gość: b. Re: Kameleon na Białówny IP: *.koba.pl 12.01.08, 12:24
        PODPISUJĘ sie dwoma rękami pod tą opinią.
        • Gość: k Re: Kameleon na Białówny IP: *.euro-net.pl 12.01.08, 17:48
          I ja też. Moja córka klika razy wyglądała, jak idiotka. Młode to
          jescze, koleżanki namówiły - ale, na Boga, chyba ktoś dorosły ją
          strzygł. Nie chodzi mi a ekstrawagancje, ale o brak podstawowego
          warsztatu i wyczucia stylu.
          A w ogóle - czyj to jest zakład?
    • Gość: kate Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.client.duna.pl 06.05.07, 12:15
      Może ktoś mógłby mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera w okolicach wiejskiej?
      Nie musi być dokładnie wiejska,byle nie za daleko i nie za drogo.
      Z góry dzięki.
      • Gość: czarnula Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.euro-net.pl 08.05.07, 17:23
        niedaleko wiejskiej jest p.Madzia na ul.Pułaskiego 65
        właśnie od niej wróciłam i wyglądam...hm inaczej ale nie sądziłam że taka duza
        zmiana dobrze mi zrobi--EXTRRRA
        • stasimona Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj 08.05.07, 18:13
          Właśnie dziś wróciłam od fryzjera. Jestem zadowolona,mam fajnie zrobiony
          balejaż.Brąz z platynowym blondem. Tam pracują na farbach Szwarckopa, nie wiem
          jak to się pisze.,,Fabryka marzeń" na Św. Rocha 12lok.3. Zapłaciłam 120zl-włosy
          półdługie dość gęste, na całość. Także wydaje mi się, że niezbyt drogo.
          • Gość: kate Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.client.duna.pl 13.05.07, 13:25
            Wolałabym jakiegoś fryzjera bliżej Pb.
            Jeden zakład jest na pogodnej,drugi na zachodniej(od strony Pb).Co o nich
            myślicie?Był tam ktoś?
            • Gość: kierowca Re: Najlepszy fryzjer w Białymstoku - aktualizacj IP: *.elpos.net 22.08.07, 23:46
              Ja bylem i nie polecam zadnego !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka