Dodaj do ulubionych

Pisanie komentarzy na forum - problem techniczny

03.06.03, 14:04
Loguję się, zaczynam pisać jakiś komentarz, robię przerwę w pisaniu, kończę
pisać komentarz, wysyłam, i co ??? Ano system mówi mi, żebym się zalogował
powtórnie. Loguję się powtórnie i przecieram oczy ze zdumienia - wszystko co
napisałem diabli wzięli !!!
Miałem już parę takich przypadków i mocno się przy tej okazji wkurzałem. Czy
Wam też coś takiego się przytrafiło i czy można coś na to poradzić ?
Obserwuj wątek
    • nxa Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 03.06.03, 14:22
      A i owszem. Z menu edycja lub paska narzędzi zrób "wstecz". Skopiuj napisany
      tekst {ctrl C} i dopiero wtedy się zaloguj. Wklejasz tekst i sprawa z głowy.
      Tak mi się dzieje, gdy jest duży tłok na łączach.
      • kolczugin Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 03.06.03, 14:30
        nxa napisał:
        > A i owszem. Z menu edycja lub paska narzędzi zrób "wstecz". Skopiuj napisany
        > tekst {ctrl C} i dopiero wtedy się zaloguj. Wklejasz tekst i sprawa z głowy.
        > Tak mi się dzieje, gdy jest duży tłok na łączach.

Próbowałem, ale niestety bezskutecznie - jak robię "wstecz" to nic już nie ma -
        czysty formularz, ewentualnie cytat komentowanego wątku !
        • nxa Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 03.06.03, 14:33
          To wyjątkowo wrednie. Nie wiem jak Ci pomóc.
    • Gość: rowerzyk Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 03.06.03, 15:26
      kolczugin napisał:

> Loguję się, zaczynam pisać jakiś komentarz,

Znam to i wiele przykrosci mnie z tego powodu spotkalo. Skarzylem sie na
      forum, napisalem skarge do adminow gazety. Odpowiedz byla, ale tylko z automatu
      i na zasadze ze moje wnioski zostana wnikiwie rozpatrzone przez odpowiednie
      sluzby... czy jakos tak :)
      Pisanie jako zalogowany nadal jest uciazliwe.
      • poziomk Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 03.06.03, 15:32
        Ja tam nie widze problemu, zawsze sie loguje i zawsze wychodzi :)
        tylko jest problem z wchodzeniem na mail z forum , trzeba sie ponownielogować,
        w odwrotną stronę nie.
        • ralston Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 03.06.03, 15:36
          Od ponad roku piszę wyłącznie zalogowany i większych problemów nie
          doświadczam...
          • chatka_ Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 07.06.03, 18:04
            Jest na to sposob, odkrywalm przypadkiem, wystarczy czynnosc powtorzyc jeszcze
            raz: wrocic na strone Forum Bialystok, wejsc na watek, kliknac na wpis ktory
            chciales skomentowac, dalej "odpowiedz na list" i w okienku pojawi sie Twoja
            wypowiedz! :)), nie wiem jak to sie dzieje ale tam bedzie, zdarzylo mi sie tak
            pare razy :)
            • kolczugin Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 09.06.03, 11:14
              chatka_ napisała:
              >Jest na to sposob, odkrywalm przypadkiem, wystarczy czynnosc powtorzyc
              >jeszcze raz: wrocic na strone Forum Bialystok, wejsc na watek, kliknac na wpis
              >ktory chciales skomentowac, dalej "odpowiedz na list" i w okienku pojawi sie
              >Twoja wypowiedz! :)), nie wiem jak to sie dzieje ale tam bedzie, zdarzylo mi
              >sie tak pare razy :)

Wielkie dzięki!!! Właśnie o coś takiego mi chodziło - niekonwencjonalny sposób
              na nietypowy problem! Wypróbowałem i działa pięknie!
              Chatko, czy Ty oby czasem nie prowadzisz wyskładów na Wydziale Informatyki PB?
              :)))
              • chatka_ Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 09.06.03, 11:22
                a o ktory rok i jaki przedmiot pytasz ? ;)))
                • kolczugin Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 09.06.03, 11:33
                  chatka_ napisała:
                  > a o ktory rok i jaki przedmiot pytasz ? ;)))

Nie będę się ujawniał, bo pewnie byś mi balona za informatyczne dyletanctwo
                  postawiła :)))
                  • chatka_ Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 09.06.03, 11:51
                    kolczugin napisał:

> chatka_ napisała:
                    > > a o ktory rok i jaki przedmiot pytasz ? ;)))
                    >
                    > Nie będę się ujawniał, bo pewnie byś mi balona za informatyczne dyletanctwo
                    > postawiła :)))

a jak ...rok i grupa... to nie ucze! ;))))
                    • kolczugin Re: Pisanie komentarzy na forum - problem technic 09.06.03, 12:14
                      > > chatka_ napisała:
                      > > > a o ktory rok i jaki przedmiot pytasz ? ;)))
                      > >
                      > > Nie będę się ujawniał, bo pewnie byś mi balona za informatyczne dyletanctw
                      > o
                      > > postawiła :)))
                      >
                      > a jak ...rok i grupa... to nie ucze! ;))))

A na korepetycje będzie można się zapisać ?
                      ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka