Gość: jula IP: 212.2.100.* 01.06.07, 12:07 Może ktoś zna dobrego kręgarza w Białymstoku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: kręgarz IP: *.acn.waw.pl 07.09.07, 12:11 Karol (Karlisto ) Peterson - bardzo polecam, wiele osób z mojej rodziny i znajomych bylo u niego ja także bardzo pomógł . Moja mama miała duże problemy z chodzeniem z powodu zwyrodnienia kręgosłupa - pomógł natychmiast. 1) Siedziba w Białymstoku Ul. Św.Rocha 14A Lokal 51/II piętro/ D.H. WENSU Telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Przeczytaj koniecznie zanim pójdziesz IP: *.chilan.net 07.09.07, 12:19 nie byłem osobiście, ale znam osobę co była u dwóch róznych na bóle pleców i jedyne co z tego wyszło to ubyło jej 500PLN u jednego i 700PLN u "lepszego" uważajcie! kręgarstwo jest szalenie niebezpieczne, te zabiegi mogą wpakować was na wózek inwalidzki! nie idzcie do ludzi bez rekomendacji, nie sprawdzonych, to uwaga do tych co jeszcze sami mogą chodzić, bo jak ktoś jeździ na wózku to wiele mu zaszkodzić nie można Odpowiedz Link Zgłoś