Dodaj do ulubionych

Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach...!!

IP: *.chilan.net 05.06.07, 17:11
Wpisujmy tutaj rzeczywiste wynagrodzenia płac w firmach z naszego miasta i
nie tylko. Stawki godzinowe, wykształcenie i ogolnie jak to wyglada na
zakończenie miesiąca, itp. Czy rzeczywiście jest źle, czy może da sie u nas
godnie zarobić?

prawdopodobnie od czerwca w Mc Donald's od czerwca brutto 6zł. dla nowo
zatrudnionych.
Obserwuj wątek
    • anty.kreator Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 05.06.07, 18:58
      doradca Błękitnej Linii TP, po roku pracy 8,25 brutto/h, umowa 3/4 etatu.
      • kot_klakier Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 05.06.07, 19:04
        1318 zł netto miesięcznie - asystent na państwowej wyzszej uczelni
      • Gość: Przedstawiciel Han Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:30
        Jako przedstawiciel handlowy jednej z firm spozywczych mam tak na rękę łącznie
        z premią ponad 3 tys. a jak dobry m-c to i 3,5 tys. spokojnie. Do tego samochód
        służbowy i komórka, pracuję po 10 h dziennie w sezonie, a po to 6-7.
    • dyrektor_departamentu Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 05.06.07, 19:07
      skromnie , 75 tys. miesięcznie na łapę plus roczne nagrody od zysku ,
      do dyspozycji audi A6 , komfortowe mieszkanie , komórka i wydepilowana sekretarka

• Gość: JA Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.osiedle.net.pl 05.06.07, 23:51
        << nie powiem co za debil - ten wyżej, tylko idiota - bo to jeszcze niższy
        iloraz inteligencji niż debil...

- odp.: Biuro podróży - full etat 900 netto- mało
        -wykształc.- mgr
        • Gość: Arek Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 05.06.07, 23:59
          Jak gość pracuje w zarządzie jakiejś dużej firmy - to jest to całkiem realne.
          Ja osobiście znam ludzi , którzy podobnie zarabiają .
          Tak już jest w demokracji , że jeden ma miesięcznie 900 zł a drugi 300 tysiaków .
          • Gość: Denca Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.osiedle.net.pl 06.06.07, 01:25
            Branża metalowa - operator maszyny: staż pracy 3 lata
            wykształcenie zawodowe, -1200-1300 netto, jak nadgodziny- max. 1400

Kaszana jak nic!
          • Gość: leo Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.bsk.vectranet.pl 06.06.07, 10:41
            jest wolny rynek, nikt nikomu nie broni zarabiania 300 tys.
        • Gość: mala Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.08.07, 06:51
          A co to za biuro podrozy? jakos malo co palcą , ten full etat chyba
          od miesiaca?????
      • Gość: e tam Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 07.06.07, 23:16

Odpowiadasz na :

dyrektor_departamentu napisał:

> skromnie , 75 tys. miesięcznie na łapę plus roczne nagrody od zysku ,
        > do dyspozycji audi A6 , komfortowe mieszkanie , komórka i wydepilowana sekretar
        > ka

czlowieku teraz nawet sprzataczki sie depiluja a co dopiero sekretarki
    • ola7721 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 06.06.07, 07:59
      wykształcenie wyższe mgr , firma handlowa (budownictwo) - 1800 zł/netto.
      • Gość: ona2 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 193.201.167.* 06.06.07, 14:41
        1260 netto, pracowniku od 7 lat wykształcenie wyższe mgr
        • Gość: ona2 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 193.201.167.* 06.06.07, 14:43
          przepraszam coś nie tak: pracownik banku od 7 lat wykształcenie wyższe mgr do
          tego premia miesięczna średnio ok. 300 PLN
          • jdbad Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 06.06.07, 14:50
            Nauczyciel z 18 letnim stażem i wyższym wykształceniem,, podwójnym, 1400 zl na
            rękę.
            • skoropis Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 08.06.07, 13:59
              Jak to jest, że żona kumpla jest nauczycielką i zarabia od kumpla więcej. On
              zarabia 2000 na rękę. Podstawę tylko nauczyciele podają, czy jak?
              • zewsi Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 08.06.07, 14:05
                Moja dziewczyna jest nauczycielką.
                Ma stopień stażysty - najniżej w nauczycielskiej drabince.
                Za ostatni miesiąc dostała ze wszystkimi dodatkami 969 zł.
                Te ponad dwa tysiące nauczycielki to może z dwóch miejsc pracy?
                • Gość: up Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 16.06.07, 18:58
                • Gość: mar Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 82.139.157.* 05.08.07, 15:34
                  > Moja dziewczyna jest nauczycielką.
                  > Ma stopień stażysty - najniżej w nauczycielskiej drabince.
                  > Za ostatni miesiąc dostała ze wszystkimi dodatkami 969 zł.
                  > Te ponad dwa tysiące nauczycielki to może z dwóch miejsc pracy?

Sorry,ale ona przecież jest tylko stażystą :)
                  No i nie wiadomo gdzie uczy ,podstawowa ,średnia ....może na uczelni ;)
              • Gość: jdbad Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.06.07, 15:02
                Jak nie wierzysz, tom ożemy się spotkac i pokażę Ci ostatni, czerwcowy odcinek
                mojej wypłaty.
                • Gość: tez nauczyciel Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 08.06.07, 15:18
                  Jesli ma na reke ponad dwa tysiace to albo ciagnie dwa etaty albo jest
                  nauczycielka jezykow i dorabia w prywatnych firmach ,ewentualnie jest zastepća
                  lub dyrektorem i wtedy moze miec dodatek motywacyjny i funkcyjny.
                  • Gość: Rentier Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.csk.pl 27.08.07, 17:54
                    Renta wypadkowa II grupa po 35 latach pracy-1430.00 PLN.Czuć malizną.
            • Gość: up Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 23.07.07, 22:30
        • Gość: carmen Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 06.06.07, 16:13
          moja mam pielęgniarka (nie w Białymstoku a w mniejszej mieścinie na podalsiu) z
          25 letnim stażem zarabia w NZOZ 1700zł/mies.
      • Gość: maria/ksiegowa Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.range86-162.btcentralplus.com 28.02.08, 01:04
        pracuje w budwnictwie w ksegowosci 4500zl
    • Gość: eNedue Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.chilan.net 06.06.07, 20:43
      Key Company

stawka początkowa 5,60
      miesięcznie ok. 700-800.

Obecnie nawet potrzebują ludzi (brak wymagań wykształcenia), praca nie jest
      fizycznie cieżka.
      • Gość: przedszkolanka Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 07.06.07, 07:54
        Nauczycielka przedszkola,10 letni staż,mgr,1035zl na reke.
      • grat.nowy Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 28.07.07, 21:37
        pracowałem w key jakieś 5 lat temu i zarabiałem 1200 - 1400 netto.

pzdr
    • obstawa_prezydenta Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 07.06.07, 10:58
      18 000 miesięcznie netto (w tym dużo nadgodzin)
      ochrona VIPa
      • Gość: zwalniająca się Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.euro-net.pl 07.06.07, 19:01
        Pracuję u prywaciarza - 4 lata stażu, wykształcenie średnie, w księgowości+kadry
        i inne dodatkowe prace poza zakresem obowiązków (generalnie ciągnę 2 etaty),
        netto 1500 zł. Złożyłam wypowiedzenie.
    • Gość: handlowiec Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 07.06.07, 21:39
      4100 na rękę, nielimitowana komórka i benzyna (samochód służbowy średniej klasy
      do wykorzystania prywatnego), szkolenia (m.in. angielski w Irlandii), gratisy
      na święta ok. 800 zł
      • Gość: plastyk Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 08.06.07, 15:19
        Nuaczyciel kontraktowy,niecale 10 lat pracy,studia ,1000 zl na reke.
    • Gość: Absolwent Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.c3-0.tlg-ubr2.atw-tlg.pa.cable.rcn.com 13.06.07, 03:28
      Jak to przeczytałem to się załamałem ;-( a ja za pare dni wracam do
      Białegostoku i będę poszukiwać pracy. Strach w oczach chociaż jestem nastawiony
      na 1000 zł ale nie przez 10-20 lat jak opisuja niektórzy.
      Moja dziewczyna: nauczycielka angielskiego, dojazd do 2 szkół na wsi (niepełne
      etaty) ok 1000zl - pierwszy rok pracy.
    • trug Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 13.06.07, 09:08
      W większości są tu przedstawione zarobki dosyć niskie. Rozumiem, że jest to
      przegląd i nie jest to reprezentatywne dla regionu. Bo w końcu kogo stać na
      mieszkania, które "idą" jak woda? Zarówno nowe, których brak, jak i z rynku
      wtórnego.
      Z kolei, codzinnie są korki, można dostać szajby jeżdżąc po Białymstoku. W
      auchanie ludzie wyjeżdżają z wozkami wypchanymi po brzegi. W weekendy nie ma
      gdzie zaparkować.

Czynsz-400 zł,-
      Prąd-80 zł,-
      Tel./internet-200 zł,-
      Benzyna-300 zł,-
      Kino, piwo, wódeczka, lizaki, gazeta-350 zł,-
      Szmaty, skarpetki, majtki, waciki-200 zł,-

To ponad 1500 zł,-
      A gdzie żłobek, przedszkole, ofiara na tacę, itd?
      A gdzie rata kredytu na mieszkanie?

Mam wrażenie, że pieprzeycie z tymi zarobkami i tyle?
      • jdbad Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 13.06.07, 09:11
        Jak to dobrze, że wszystko wiesz.
        • Gość: mar Trochę wciskają kitu :) IP: 82.139.157.* 05.08.07, 15:46
          Byłem w paru większych miastach na zachodzie ,to tam do 15.00 to mało jest
          ludzi na ulicach ;)
      • Gość: bryk Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.man.bialystok.pl 14.06.07, 09:36
        a nie pomyślałeś że raty kredytu za mieszkanie dotyczą raczej małżeństw, więc
        zawsze po wykorzystaniu 1500zł męża na waciki i majtki, zostaje jeszcze 1000 zł
        żony na kredyt
      • Gość: mysz Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:29
        ...tyle tylko, że spójrz na to z innej strony...
        mnóstwo ludzi wyjezdża za granicę:) młodzi, ciotki, pociotki, ślą pieniążki dla
        tych co tutaj sobie żyją.
        mieszkania kupują też ci, którzy przyjeżdżają z zagranicy z dużym kapitałem, ci,
        którzy mają "grosze" biorą kredyty na 36 lub więcej lat albo mieszkają kątem u
        rodziny (jak teściowie lub rodzice umrą-mieszkanie jest ich)...
        a w Auchanie naucz się rozróżniać Rosjan, w dużej mierze te kosze należą również
        do niech...
        a co do dodatkowych kosztów-proszę bardzo- kombinujesz-masz (prace na drugi etat
        czy jak kto woli- w inny sposób).
        nie oszukujmy się, każdy musi jakoś żyć, mi też się zdarza robić zakupy w Auchan
        i też wyjeżdżać z pełnym koszem, nie wspominając o świętach polskiech, kiedy w
        marketach jest tłoczno i duszno od ludzisk. niestety, zyć trzeba. mozna
        ponarzekać, ale co to da?
        • elnio Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 17.08.07, 12:02
          sama nie pracuje :(, ale podam przyklad siostry. Ona pracuje w hurtowni na kasie, do tego musi pomagac w rozladowaniu towaru, posprzatac caly ten bajzel po... wstaje o 3rano ,o 4rano ma juz byc przed drzwiami jak ten pies mimo ze zawsze wlasciciel sie spoznia z jakies 30min...wraca do domu po 15..jak sie jej poszczesci!! i pomyslcie ze zarabia tylko 1100zl.
      • Gość: kol Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.07.07, 17:38
        Czynsz - 220 zł
        prąd - 35 zł
        tel/internet - 100 zł
        własne nogi ewentualnie autobus - 50 zł
        Kino, piwo, wódeczka, lizaki, gazeta - 200 zł
        Szmaty, skarpetki, majtki - 100 zł (do czego są waciki ? )
        reszta na jedzenie i jeszcze na czesne starcza
        • Gość: bambi7 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.csk.pl 09.04.08, 23:53
          i to jest bliższe prawdy - poza tym kogo za "minimalną krajową" stać
          na samochód? (ktoś wyżej policzył cenę benzyny 300zł)
          tak samo kino i inne przyjemności - nie więcej niż 100zł (a nie
          200zł)
          w B-stoku żyje się niestety skromnie.... i to widać
    • Gość: Bankowiec Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:31
      Menedżer jednego z oddziałów banku, niedużej placówki ok. 3600 netto + 300
      ryczałtu za samochód, komórka służbowa, notebook, karta Lux Med (darmowa opieka
      medyczna) i raz na kwartał jak wykonany plan to premia w wysokości miesięcznego
      wynagrodzenia; wykształcenie wyższe ekonomiczne (marketing i zarządzanie),
      liczne kursy i szkolenia.
      Pensja dyrektora oddziału dużego banku w naszym mieście to od ok. 10 tys.
      brutto. Początkujący pracownik banku asystent to na rękę tak 1200 zł, dobry
      doradca klienta z kilkuletnim stażem to podstawa minimum od 1800 zł + premie.
      Kierownik, menedżer niedużej placówki bankowej to od 2400-2500 netto w górę...

• Gość: Robie na budowie Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:19
        Wykończeniówka, wykształcenie średnie techniczne, praca po 10-12 h dziennie
        często w soboty; 3,5-4 tys. na rękę w zależności jak trudna robota. Czasem coś
        na boku wpadnie. Najlepiej płatne to wykończanie łazienek, glazura, terrakota,
        przebudowy. Ostatnia "fucha" to wykończenie domu pod Wawą; za dwa miechy pracy
        wyszło na głowę prawie 12 tys:)
        Parcujemy w kilkuosobowej grupie. Jest super. Teraz mam kilka dni wolnego a
        potem terminy mamy zajęte do wiosny.
        • Gość: plastyk Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 16.06.07, 12:05
          >>>Czynsz-400 zł,-
          Ja place czynsz 290 zl ( 3 pokoje na Broniewskiego)
          >Prąd-80 zł,-
          Prad -55 zl a komp prawie non stop chodzi

> Tel./internet-200 zł,-
          Internet 50 zl,telefon 50-taki abonament ale sie nagadam ile potrzebuje

>Benzyna-300 zł,-
          Nie mam samochodu,taniej wynosi mnie MPK wrazie czegor obie zrzutke z kolegami

>>>Kino, piwo, wódeczka, lizaki, gazeta-350 zł,-
          uuuu jesli tak szalejesz....

Szmaty, skarpetki, majtki, waciki-200 zł,-
          Co miesiac skarpety kupujesz?>

>>>>To ponad 1500 zł,-
          U mnie wychodzi taniej

>A gdzie żłobek, przedszkole, ofiara na tacę, itd?
          Za przedszkole ubozsi obywatele placa tylko 10 zl,nie slyszales?

>>>Mam wrażenie, że pieprzeycie z tymi zarobkami i tyle?
          Nie pieprze tylko sie dostosowuje :-)

• Gość: Yarco Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:11
            Jak 350 zł na rozrywkę to wg. Ciebie szaleństwo to współczuję...
            • Gość: kawelin Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 23.09.07, 06:59
              Znam takich co szaleją tylko na sylwestra. Z tym szaleniem to
              różnie. Nie mierz innych swoja miarą. Każdy ma inny sposób na wony
              czas i relax. Jedni muszą się zechlać i zażygać w drogim lokalu,
              innym wystarczy rowerek.
    • Gość: sth Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.iig.pl 16.06.07, 14:42
      ARiMR Biuro Powiatowe w Białymstoku

inspektor 1800 brutto

specjalista 2000 brutto

dla nowych pracowników.
      • Gość: driver Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.06.07, 19:31
        Kierowca w prywatnej firmie.Dzienne przebiegi ok 300 kilometrów.W obowiązki
        wchodzi transport gotówki za dostarczony towar(odpowiedzialnośc).1500 złotych
        na rękę.Pracuję do końca miesiąca.
        • Gość: nn Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 16.06.07, 23:19
          Dlaczego?
          • Gość: driver Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 212.2.101.* 16.06.07, 23:57
            Bo mam lepszą robotę jako kierowca,lepiej płatną + 1000 pln.
            • Gość: driver Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 212.2.101.* 17.06.07, 11:35
              Gość portalu: driver napisał(a):

> Bo mam lepszą robotę jako kierowca,lepiej płatną + 1000 pln.

- Jak się dowiedziałem dzisiaj to i lepsze auto będę miał.
              • Gość: bodzio Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 17.06.07, 12:05
                A te 1000 zl dodatkowo to za specjalne uslugi erotyczne ?
        • Gość: gosc Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 11:47
          I tak masz dobrze! Moj maz jezdzil w trase po Polsce od poniedzialku
          do soboty ....zarabial 1800zl. niedostawal diet i urlopu (a samochod
          zarabial 25000 miesiecznie) ...dobrze ze sie zwolnil! Tym
          pracodawcom to sie w glowie pier...nowobogaccy-dorobic sie na
          plecach pracownikow.Na koniec szef powiedzial ze dzieki niemu
          moglismy skladac przynajmniej na dodatek mieszkaniowy -pajac.
    • Gość: małooo Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.cnb.com.pl 06.07.07, 12:50
      6zl/h produkcja
    • Gość: kasjer Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 10.07.07, 23:41
      3/4 (30 godzin tygodniowo) etatu 1030 zł. brutto
      • Gość: Zuzka Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.bsk.vectranet.pl 11.07.07, 21:05
        mgr 1200-1600 zł netto , zalezy od premii. 3 lata, robota nudna i monotonna jak
        flaki z olejem w biurze. 3 lata zmitręzyłam ,
    • rosti Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 12.07.07, 08:38
      6 lat w budżetówce na stanowisku asystentki dyrektora - wykształcenie wyższe
      2100 brutto. Do tego kwartalne premie ok 1000 brutto, dofinansowanie do urlopu
      i czasami bony świąteczne. Zarobki jednym słowem marne, pocieszam się jednak
      tym że zakład pracy sfinansował mi studnia w 50 % które zapewne zawsze się w
      życiu przydadzą. Pozdrówka
      • Gość: gościu Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:54
        ..zawsze możesz dorobić jako szparka-sekretarka... wiesz, to zawsze podwyższysz
        swój budżet domowy :) o jakieś 2 tysiace:)
    • Gość: sprzedawca Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 14.07.07, 10:27
      Auchan 1400 brutto plus śmieszne dodatki ok 50 zł
      • Gość: vuko Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.eranet.pl 27.09.07, 14:49
        sorki nie wiesz przypadkiem ile zarabiają sprzedawcy w Leroy? Niedługo
        przeprowadzam się do białego i mam zamiar tam uderzać.
    • Gość: Konowal Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.cnb.com.pl 14.07.07, 14:42
      Rezydent na oddziale anestezjologii i intensywnej terapii: 1150 pln netto + 720 PLN za 4 dyzury po 16 godzin.
      To wszystko oczywiscie za miesiac.
      • Gość: Kolezanka Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 82.139.180.* 16.07.07, 09:15
        Sekretarka, uczelnia wyzsza 8 lat stażu, mgr, 1000 netto/m-c.Gdyby nie praca
        dodatkowa, byłoby NĘDZNIE.
        • Gość: troche Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.csk.pl 16.07.07, 10:34
          1,5 etatu w panstwowce, wyzsze, z jednego 1300 + z polowki 550, raz w roku spore
          dodatki - razem ok 1000.
          • Gość: 2005.ok1 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:22
            Gliniarz, 16 lat pracy, etat dość wysoki ale nie kierowniczy 2500 z kawałkiem
            netto plus raz w roku mundurówka i nagroda roczna, czasem jakieś premie jak
            np.teraz na Swięto Policji.
            • Gość: rezydent Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.07.07, 22:45
              lekarz rezydent 1754 zł brutto
              • Gość: zmęczony Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.07.07, 08:36
                5/h netto okres próbny, budowlanka
              • awruk69 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 18.07.07, 11:41
                co to znaczy rezydent?
                • Gość: Sklepikarz. Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.09.07, 16:39
                  To taki co jest i nic nie robi. Płacą mu za to, że jest. Nie
                  rozumiem ludzi, którzy chwalą sie dyplomem. Za dyplom się nia płaci.
                  Po co studiować jeżeli nie masz zamiaru "pracowć twórczo". Przez
                  tydzień uczyłem magistra jak wystawiać faktury i paragony. I nie
                  załapał. Słowo. Załamałem się. Przyjąłem dziewczynę po zawodówce.
                  • lawyer_pl Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 08.03.08, 08:36
                    Rozumiem, ze musisz jakos stlumic swoje kompleksy wzgledem lepiej
                    wykształconych, ale daruj sobie takie bzdury.
              • Gość: stazysta Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.osiedle.net.pl 18.07.07, 12:33
                lekarz stazysta 1000 zl netto + 6 dyzurow 16 godzinnych 50 zl kazdy
                Razem 1300 zl
                • Gość: bankowiec Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 21.07.07, 09:53
                  2500 brutto plus premie, srednio po 1500 brutto dodatkowo
                  mgr
                  staz pracy 3 lata
                  • Gość: to ja Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 21.07.07, 14:12
                    dzisiaj 5 zł na budowie to chyba dozorca w nocy dostaje. minimum to 8 zł, a przy dobrym pracowniku 10-15 to już norma.
                    • Gość: Kasia Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 22.07.07, 18:59
                      lektor j.o - 20 zł/lekcja 4-6 razy w tygodniu - miesięcznie 320-480 zł
                      • Gość: Karolina Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 23.07.07, 19:56
                        1ooo zl na reke,praca wlacznie z weekendami,ekspedientka w monopolowym,
      • Gość: Wolf. Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.09.07, 16:31
        Co to znaczy: rezydent? Chodzi o to, że tylko tam jesteś? To za co
        kasę bierzesz?
    • Gość: pielęgniarka Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:28
      14 lat stażu średnie 1200 netto +300 za noce i święta-państwowy szpital
    • Gość: hop Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 01:46
      doktorantka Akademii medycznej-1100zl netto-stypendium-oprocz tego praca w
      pelnym wymiarze na oddziale jako lekarz-umowa na zasadzie wolonatariatu-0 zl
      plus oboziwaek wykupienia samej sobie ubezpeiczenia jakby pacjent pozwal
      szpital....jakeis pyatania....i oczywiscie mam wille z basenem i mercedes....
      • Gość: kelnerka Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.osiedle.net.pl 26.07.07, 11:05
        kelnerka w pizzerni w bialymstoku 4zl w tygodniu, w weekendy 4,50 po 12 h na
        nogach brak napiwkow
    • boor4ever Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 26.07.07, 22:39
      Urząd Miejski, podinspektor z 11-letnim stażem, wykształcenie wyższe
      magisterskie + podyplomówka - 1900 brutto.
      • Gość: tango55 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.csk.pl 27.07.07, 11:17
        1000 zl, platne w dwoch ratach przy 12 godzinach pracy, codzienne, w weekendy do
        ostatniego goscia - jeden dzien w tygodniu wolny!To "pensja" na stanowisku:
        kucharz, pomocnik, kelner "good Food"przy ul. Kilinskiego.
        Brak umów = umowa zlecenie?, książeczek zdrowia, bhp i przestrzegania godzin
        pracy, właściciel, Artur Gajda, zwykle nieobecny. Kryminał!
    • Gość: doctor Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.07.07, 06:10
      operator kamery w Telewizji Białystok - 4000 - 7000 miesiecznie
      • Gość: fan Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 28.07.07, 19:30
        Gość portalu: doctor napisał(a):

> operator kamery w Telewizji Białystok - 4000 - 7000 miesiecznie

Sory, ale nie mogłem sie powstrzymać. Juz wiem dlaczego nie warto płacić abo za TV :)
        • Gość: ika Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.bsk.vectranet.pl 17.09.07, 20:51
          A "gwiazdy" w tvp dostają miesięcznie po 30-70 tys zł > tym bardziej nie warto.
    • Gość: YOGI102 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:36
      8,35 po 15 latach w PMB sa.
    • Gość: grafik Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 30.07.07, 23:41
      grafik w agencji interaktywnej
      2300netto + premia w sys. kwartalnym ( równowatrość 100% pensji )
      wykształcenie średnie, pierwsza praca
      • Gość: Terminator. Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.09.07, 16:43
        Grafik, jaki? Komputerowy?
      • Gość: roomburaq Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.koba.pl 07.03.08, 21:03
        grafik 2d,3d 2100 netto :(
    • Gość: Key Company Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 23:28
      Jeśli pracujesz solidnie i uczciwie możesz wyciągnąć ponad 2000 jako
      pracownik fizyczny. Ja tak mam i nie przepracowuje sie za bardzo.
      Wkurza tylko, że inni tylko kombinują a nie widzą tego i też
      zarabiają
    • Gość: Coachu Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.euro-net.pl 10.08.07, 08:21
      Nauczyciel-trener=szkola 1169 pln netto - klub( calkiem dobry :) )
      690 pln netto.
      Razem 1850 bez nadgodzin w szkole, w roku szkolnym bedzie ze 2000
      wiec nie ma bolu moim zdaniem.
      Czas pracy to 20 godzin/tyg w szkole a w klubie 10 godzin/tyg plus
      mecz w weekend.
      Pozdrawiam
      • Gość: Edmund Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.csk.pl 15.08.07, 17:50
        Płaca na produkcji dużego bialostockiego Przedsiębiorstwa majacego
        ogromne zyski i cieszacego się najwiekszym zainteresowaniem wynosi
        od 1000-1200zł netto,co starcza tylko na waciki.za taki zapie..ol.
    • Gość: Baloo Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:13
      Główny księgowy (duży podmiot sfery budżetowej)- łącznie wychodzi z
      dodatkami ok. 3.500-4.000 zł na rękę miesięcznie.

• jagiellonczyk1920 Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... 11.08.07, 10:12
        Doradca polityczny Marszalka województwa podlaskiego. Dzienny czas
        pracy nieokreślony. Pensja 7200 brutto + trzynastka + ryczalt m-
        czny na benzynę (lub kierowca) + telefon służbowy do 1000 z + różne
        umowy zlecenia. Jednak ciężko jest przeżyć do pierwszego. Zwłaszcza
        gdy żona nie pracuje ze względu na małe dziecko.
        • Gość: Reporter Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: 82.139.157.* 12.08.07, 11:59
          Dziennikarz na etacie w białostockim wydawnictwie pism konsumenckich i
          branżowych, praca 8-16. Niecałe 900 zł netto.
          • Gość: ciekawski Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 15.08.07, 12:52
            Nie zartujesz dziennikarzu?
          • Gość: Handlowiec. Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.09.07, 16:50
            Żartujesz. Przyjdź do mnie do roboty za 1500+premia. 2 komputery do
            dyspozycji( w tym laptop), 52 godziny tyg. A swoje artykuły możesz
            pisać w godzinach. Praca w sklepie.
        • Gość: Kenny Re: Zarobki w Białostockich przedsiębiorstwach... IP: *.elpos.net 14.09.07, 17:21
          Wyksztalcenie prawie wyzsze(w trakcie) na WsFiZ.
          Agent ds emerytur krocej mowiac podpisywanie i prowadzenie emerytur
          glownie mlodych osob.Bez godzin pracy czym wiecej tym wieksza
          premia. Zarobki brutto 1100 zl+ premia od kazdej umowy co daje razem
          1500-1800zl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka