Dodaj do ulubionych

Studenci to smieciarze i brudasy

IP: *.bsk.vectranet.pl 26.06.07, 22:49
Kiedyś z akademika przy ul.zwierzynieckiej były wyrzucane meble, krzesła
itp.Tym razem z bloku nr 6 przy ul. zwierzynieckiej wyrzucono ogromną stertę
kartek.Ciekawe kto to posprząta?Co na to policja?Czy nałozy mandat?A moze tak
wolno?Moze w koncu ktoś sie zainteresuje tymi smieciarzami i
brudasami ,ktorzy zamiast sie uczyc tylko kursuja do żaka po piwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.adsl.szeptel.net.pl 27.06.07, 00:31
      A w Grajewie i Radomiu mieszkają Scyzoryki. Wiadomo, że na Kaszubach i pod Łomżą studnie zamykają na kłódki, w Suwałkach mają jedno skrzyżowanie ze światłami, Cyganie, przepraszam Romowie to złodzieje, Ruski to głupki, a w Ameryce biją Murzynów. Najlepsi są mieszkańcy Białegostoku z dziada-pradziada, ale potomków tych rdzennych szukać trzeba w starych chałupkach na Skorupach, Wygodzie, Dziesięcinach, Ogrodniczkach.Niektórzy sądzą, że ich wiejsko-plebejskie kompleksy zatrą polbruki i kolorowe bloki. Dlatego fundamenty wagi trzeba zasypać, a resztki Bojar i Młynowej wyburzyć. My mieszkańcy Białegostoku jesteśmy najlepsi w całej Polsce.
      • Gość: studencik Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.cnb.com.pl 27.06.07, 00:36
        E tam, ja myśle, że notatki wyrzucili, a Jan, jak widać, bardzo się nudzi, więc
        mógłby je sobie wziąć i sprzedawać na allegro. Dorobiłby i miałby na
        nowe "ynteligentne" książki, no i oczywiście na opłatę internetu, aby mógł
        pisać takie brednie.

• brunoo Re: Studenci to smieciarze i brudasy 27.06.07, 03:35
          Prawdę mówiąc, nie ma co psów wieszać na "biednych" studentach. Gdzie nie
          spojrzysz jest tak samo. Czystości (i wogóle kultury życia w społeczenstwie)
          uczy się od dziecka, a ostatnimi laty rodzice są tak bardzo zaabsorbowani
          gonitwą za kasą, że nie mają czasu na wychowywanie swoich latorośli. A szkoła ?
          Szkoda klawiatury.
          • Gość: studentka PB Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: 82.139.176.* 27.06.07, 13:56
            jak widać nie studiujący tutaj mało się orientują w tych sprawach. co roku każdy
            student po obronie pracy magisterskiej wyrzuca wszystkie papiery przez okno. to
            jest znak, że się obronił! taki zwyczaj.
            • Gość: azp11 Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.elpos.net 28.06.07, 19:30
              Czy ten zwyczaj obejmuje również sprzątanie po sobie wyrzuconych papierów?
            • Gość: Gucio Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:27
              Gość portalu: studentka PB napisał(a):
              co roku każdy student po obronie pracy magisterskiej wyrzuca wszystkie papiery przez okno.

Jak to dobrze dowiedzieć się u żródła. A ja myślałem ,że pracę magisterską broni się na koniec studiów. A tu co roku :)))
              Pewnie mają teraz przed nazwiskiem mgr mgr mgr mgr mgr inż.
              Swoją drogę to i tak te studenty to kulturalne ludzie. 500 osób w akademiku , a tylko tyle śmieci .

• Gość: studentka PB Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: 82.139.176.* 29.06.07, 09:42
                ten sam student nie broni się tysiące razy. nie bądź głupi!
                • Gość: Gucio Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:56
                  > ten sam student nie broni się tysiące razy. nie bądź głupi!

Z twojej wypowiedzi wynika, że minimum 5.
                  • Gość: studentka PB Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: 82.139.176.* 29.06.07, 12:02
                    z mojej wypowiedzi nie wynika ze 5 lecz ze 25 razy a moze i 100!
                    • Gość: Gucio Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:19

> z mojej wypowiedzi nie wynika ze 5 lecz ze 25 razy a moze i 100!

Niski ten poziom na PB skoro nie wiesz co to minimum. W zasadzie to jeszcze materiał ze szkoły średniej.
                      Pewnie giertychowa amnstia cię objęła ???
                      • Gość: studentka PB Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: 82.139.176.* 29.06.07, 13:50
                        wybacz ale jak ja zdawalam mature to giertych nie mial wtedy nic do powiedzenia.
                        a za tydzien ja się bronie :D wiem ze zazdroscisz, bo pewnie w liceum jeszcze
                        jestes i boisz sie tej giertychowskiej matury !
                        • Gość: Gucio Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:03
                          > a za tydzien ja się bronie :D wiem ze zazdroscisz, bo pewnie w liceum jeszcze
                          > jestes i boisz sie tej giertychowskiej matury !

Tak sie skłąda,że za kilka dni będą miał okrągłe 20 lat od obrony pracy magisterskiej na PB. No i za moich czasów rzucało się tylko pomidorami w przejeżdzające milicyjne "Suki". Ale to było w "stanie wojennym".

Powodzenie życzę :))
    • Gość: wyrzucona notatka aktywista PiSu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 01:59
      Kolejna akcja przeciw wykształciuchom. Nie zbrzydło wam jeszcze niedouki?
      • Gość: jdbad Re: aktywista PiSu? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.06.07, 06:18
        Ja tam nie wiem czy to aktywista PiSu, ale ma rację. Ogólnie rzecz biorąc nasze
        miasto jest pełne brudasów i to bez wzgędu na wykształcenie.
        • Gość: okonamaroko Re: aktywista PiSu? IP: *.elpos.net 30.06.07, 15:48
          Zgadzam się, że dużo jest brudasów w Białymstoku. W mojej okolicy jacyś śmierdziele brudzą ostatnio ściany swastykami i krzyżami c(w)eltyckimi
          • Gość: jdbad Re: Nareszcie ktoś inny zauważa brud:) IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 30.06.07, 16:40
            A już myślałam, że nienormalna jestem.
      • Gość: jdbad Brudas to brudas IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.06.07, 18:17
        Jak to mówią: Stuknij w stół, a nożyce się odezwą.

Gość portalu: wyrzucona notatka napisał(a):

> Kolejna akcja przeciw wykształciuchom. Nie zbrzydło wam jeszcze niedouki?
    • nekroskop88 Re: Studenci to smieciarze i brudasy 27.06.07, 07:55
      > wyrzucono ogromną stertę
      > kartek.

To nie jest pierwszy raz. Morze białych kartek przy akademikach to widok dość
      częsty. A sprzątają je m.in. portierzy.
      • bad_habit Re: Studenci to smieciarze i brudasy 27.06.07, 11:53

> To nie jest pierwszy raz. Morze białych kartek przy akademikach to widok dość
        > częsty. A sprzątają je m.in. portierzy.
        >
        >
        żeby to były tylko kartki...Ostre narzędzia jakiś czas temu też były wyrzucane
        przez okna:-o
    • Gość: MARTM! Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.06.07, 10:50
      Gość portalu: Jan napisał(a):

> Kiedyś z akademika przy ul.zwierzynieckiej były wyrzucane meble, krzesła
      > itp.Tym razem z bloku nr 6 przy ul. zwierzynieckiej wyrzucono ogromną stertę
      > kartek.Ciekawe kto to posprząta?Co na to policja?Czy nałozy mandat?A moze tak
      > wolno?Moze w koncu ktoś sie zainteresuje tymi smieciarzami i
      > brudasami ,ktorzy zamiast sie uczyc tylko kursuja do żaka po piwo.

dystansu trochę, dystansu, staruszku
    • Gość: miłosz Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 01:59
      rozpieprzyć Alfę Betę Deltę Gammę to siedlisko zła i rozpusty tak jak World
      Treid Center w Nowym Jorku
      • Gość: proofreader Re: Studenci to smieciarze i brudasy IP: *.dsl.bell.ca 01.07.07, 15:08
        Ja tylko w kwestii merytorycznej, pisze się: World Trade Center.
    • Gość: Stanisław Jacy studenci tacy prezydenci. IP: *.pools.arcor-ip.net 28.06.07, 20:41
      Potem nawet i praca doktorska nie pomoże bo jak wyjeżdża na zachód to ani me
      ani be ani kukuryku;)
      Temperament za to to i owszem; mieszkałem trochę w domach studentów we Francji
      i w Niemczech i jedyna nacja rozpoznawalna wieczorami to Polacy - głośne
      imprezy i łacina kuchenna na całe osiedle.
    • Gość: hrabia bo to były piraty... IP: *.chilan.net 29.06.07, 15:26
      przecież za każdą kartkę ksero wg majestatu prawa IVRP można na 5 lat do
      więzienia wsadzić, nawet jak to będzie podręcznik dostępny w 2 egz na 100 osób
      w bibliotece
      Patrz sprawa byłego lidera "S" i jego małżonki prowadzącej punkt ksero w
      Bydgoszczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka