Dodaj do ulubionych

SZUKAM KOBIETY DO KINA

IP: 212.33.71.* 17.06.03, 13:03
Moze jakas kobieta ma ochote przejsc sie do kina??
Obserwuj wątek
    • Gość: sarna Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 16:23
      czy obmacujesz po ciemku ? czekam na odp.
    • Gość: 123 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: 195.245.213.* 17.06.03, 16:26
      ale chcesz iść do kina czy na film?
      • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 16:37
        Przecież nick powiedział że do kina, a nie na film.... :)
        • Gość: 123 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: 195.245.213.* 17.06.03, 16:46
          W takim razie do którego kina? Wszystkie trzy kina w B. różnią się między
          sobą: nie wszędzie są oparcia, nie wszystkie mają zagłówki i nie wszędzie jest
          sprzedawany popcorn i cola... :-))
          • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 16:59
            trzeba się spytać nicka... a swoją drogą to mógłby choć określić na jakiego
            rodzaju kino chce się on wybrać.... Chyba że ważniejsza jest ciemność i .... ta
            dziewczyna obok (gdy Filip II chciał zgwałcić dziewczynę, ona miał mu
            odpowiedzieć, że po ciemku wszystkie kobiety są takie same) :)
            Pozdr
    • Gość: Arnold Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 17:12
      Ja osiemnastoletnia długonoga blondynka z niebieskimi oczami bardzo bym
      chciała obejrzeć jakiś film w kinie w ostatnim rzędzie.
      • Gość: dina Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 20:13
        Nick rzucil oferte tu tyle chetnych a on sam nie odpisuje. Nick a ile ty masz
        lat?
    • Gość: annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.student.pw.edu.pl 17.06.03, 17:17
      ja byłam dziś na "Piano bar"
      ale w stolicy a do Białegostoku zupełnie nie wiem kiedy przyjadę

za to jak przyjadę to bardzo chętnie pójdę do kina z kimś kto kupi mi bilet,
      coca-colę i usiądzie ze mną bliżej niż 10 rząd, bo inaczej nic nie zobaczę

:))pozdr. Ania
      • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 17:30
        Oj Aniu myslę, że dzięki ostatniemu postowi to spowodujesz zablokowanie się
        Twojej skrzynki pocztowej od natłolu propozycji :)
        Pozdr
        • annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 17:34
          hmm:)))
          mam zaległosci w chodzeniu do kina
          pozdr.Ania
          • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 18.06.03, 16:37
            Aniu, masz aaległości, ale aż takie? :)
            Pozdr
            • annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 21.06.03, 10:42
              oj, nie wiem, jak duże są te zaległości ale są, że tak powiem, dopiero dwa dni
              temu zasiadłam w dziesiątym rzędzie kina P aby wraz ze swoim bratem spokojnie
              obejrzeć film M2
              :)))))))
              ps. i "Piano Bar" polecam, taki spokojny i romantyczny, jak znalazł dla trochę
              zmęczonych ludzi:))))))
              • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 21.06.03, 14:13
                I jakie wrażenia z M2?
                Widzę, że Lelouch podobał Ci się? Recenzja w gazecie nie jest zbyt
                przekonywujaca.....
                Takiego zapuxnienia specjanlie to nie masz.... ja na M2, też byłem dopiero nie
                dawno...
                Pozdr
                • annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 21.06.03, 18:13
                  "Gdybym latał jak Superman; walczył jak Bruce Lee, Van Dame i Segal w jednym;
                  gestem dłoni powstrzymywał kule lecz miłości bym nie miał, byłbym nikim. Taka
                  refleksja mi się nasunęła po obejrzeniu kolejnego Matrix’a". - cytat ze
                  strony "Filmu", i myslę, że coś w tym jest:)))))

a Lelouch... piszą, że to thriller, ja uważam, że opowieść o tym jak krok po
                  kroku cos tam się dzieje co w sumie daje bardzo relaksujący film, mi było na
                  nim przyjemnie:)))))))
                  pozdr. Ania
                  • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 22.06.03, 18:50
                    Lelouch lubił mieszać gatunki, to był jego znak rozpoznawczy....
                    A M2? No włąsnie. Neo wybrał uratowanie Trynity i zniszcenie Zionu... gdyby
                    zrobił odwrotnie byłby bohaterem romantycznym.... ale on wybrał interes swój
                    niz ludzkości..... chyba, że się okaże że włąsnie na tym polega pokonanie
                    Matrixa. Poprzedni wybrańcy zawsze próbowali wybrać ludzkość...
                    Pozdr
                    • annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 22.06.03, 22:40
                      muszę przyznać, że momentami pękałam ze śmiechu na matriksie, i to chyba
                      bardziej niż na titaniku, najśmieszniejsza scena to Neo-quasi-Superman i Neo-
                      obrotowiec, wirująco-bijący agentów Smithów
                      :))
                      • alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 28.06.03, 20:32
                        Co do drugiej sceny nie mozna się z Toba nie zgodzic. Ja ostatnio byłem na
                        czasie religii. Film bardzo poetycki, rewelacyjna muzyka, po wyjsciu z kina
                        zrobiło mi się bardzo dziwnie. Rodzina, która chce zrobić pieniadze na tragedii
                        swojej siostry/matki. Straszne. I film rozgrywa się w Rzymie więć widziałem
                        miejcsca w których byłem niedawno....
                        Pozdr
                        • annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 03.07.03, 15:27
                          czek jor mejl łen ju rid it
    • korni Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 04.07.03, 20:28
      a mwzczyzny nie zabierzesz ??????
      buuuuuuuuu
      • Gość: Ja z Bojar Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.cs.bialystok.pl 04.07.03, 22:18
        A ja wypiłbym piwo , najpierw, potem (być może) drugie i trzecie - na dobry
        początek -a potem jeszcze zapytałbym Cię: wolisz kino czy ze mną reality show.
        Ale do lodówki sam zajrzę bo chyba prosi o odmrożenie ( swojska z "Opałka",
        salceson ozorkowy z Sokołowa, pomidory z kiosku przy Waszyngtona,łopatka
        przyprawiona ziołami do grilLA z hall przy Bema). Więcej nie powiem,bo się boję
        zajrzeć,ale odmrożę, co się da (zjeść). Zjesz ze mną kolację? Jeśli się
        wstydzisz , tak jak ja.Właśnie wóciłem z występu The U.S. Army Europe Chorus
        w "Węgierce" i nadal wstyd mi gryzie oczy: Ci wieśniacy rządzący miastem nawet
        wiązanki kwiatów polnych ( z Zielonych Płuc Polski) nie podali sympatycznym
        chórzystom z USA. Oto moja frustracja... A byli o.k. przez cały swój
        spektakl.Bo to było to, co nazywa się ś p i e w e m, t a ń c e m, s pe k ta k l
        e m. I byli mili dla tej grupki widzów,jakby występowali w Spodku (katowickim)
        _nie w tej mieścinie koło Kuźnicy Białostockiej. Uff!!!
      • Gość: madziara Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.tkb.net.pl 08.07.03, 22:13
        korni korni mezczyzny?!?!?hehehe no co ty wuyraznie powiedzial ze szyuka
        kobiety:)
    • Gość: madziara Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.tkb.net.pl 08.07.03, 22:10
      a co fundujesz?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka