Gość: nick IP: 212.33.71.* 17.06.03, 13:03 Moze jakas kobieta ma ochote przejsc sie do kina?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sarna Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 16:23 czy obmacujesz po ciemku ? czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: 195.245.213.* 17.06.03, 16:26 ale chcesz iść do kina czy na film? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 16:37 Przecież nick powiedział że do kina, a nie na film.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: 195.245.213.* 17.06.03, 16:46 W takim razie do którego kina? Wszystkie trzy kina w B. różnią się między sobą: nie wszędzie są oparcia, nie wszystkie mają zagłówki i nie wszędzie jest sprzedawany popcorn i cola... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 16:59 trzeba się spytać nicka... a swoją drogą to mógłby choć określić na jakiego rodzaju kino chce się on wybrać.... Chyba że ważniejsza jest ciemność i .... ta dziewczyna obok (gdy Filip II chciał zgwałcić dziewczynę, ona miał mu odpowiedzieć, że po ciemku wszystkie kobiety są takie same) :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 17:12 Ja osiemnastoletnia długonoga blondynka z niebieskimi oczami bardzo bym chciała obejrzeć jakiś film w kinie w ostatnim rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.03, 20:13 Nick rzucil oferte tu tyle chetnych a on sam nie odpisuje. Nick a ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.student.pw.edu.pl 17.06.03, 17:17 ja byłam dziś na "Piano bar" ale w stolicy a do Białegostoku zupełnie nie wiem kiedy przyjadę za to jak przyjadę to bardzo chętnie pójdę do kina z kimś kto kupi mi bilet, coca-colę i usiądzie ze mną bliżej niż 10 rząd, bo inaczej nic nie zobaczę :))pozdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 17:30 Oj Aniu myslę, że dzięki ostatniemu postowi to spowodujesz zablokowanie się Twojej skrzynki pocztowej od natłolu propozycji :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 17.06.03, 17:34 hmm:))) mam zaległosci w chodzeniu do kina pozdr.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 18.06.03, 16:37 Aniu, masz aaległości, ale aż takie? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 21.06.03, 10:42 oj, nie wiem, jak duże są te zaległości ale są, że tak powiem, dopiero dwa dni temu zasiadłam w dziesiątym rzędzie kina P aby wraz ze swoim bratem spokojnie obejrzeć film M2 :))))))) ps. i "Piano Bar" polecam, taki spokojny i romantyczny, jak znalazł dla trochę zmęczonych ludzi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 21.06.03, 14:13 I jakie wrażenia z M2? Widzę, że Lelouch podobał Ci się? Recenzja w gazecie nie jest zbyt przekonywujaca..... Takiego zapuxnienia specjanlie to nie masz.... ja na M2, też byłem dopiero nie dawno... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 21.06.03, 18:13 "Gdybym latał jak Superman; walczył jak Bruce Lee, Van Dame i Segal w jednym; gestem dłoni powstrzymywał kule lecz miłości bym nie miał, byłbym nikim. Taka refleksja mi się nasunęła po obejrzeniu kolejnego Matrix’a". - cytat ze strony "Filmu", i myslę, że coś w tym jest:))))) a Lelouch... piszą, że to thriller, ja uważam, że opowieść o tym jak krok po kroku cos tam się dzieje co w sumie daje bardzo relaksujący film, mi było na nim przyjemnie:))))))) pozdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 22.06.03, 18:50 Lelouch lubił mieszać gatunki, to był jego znak rozpoznawczy.... A M2? No włąsnie. Neo wybrał uratowanie Trynity i zniszcenie Zionu... gdyby zrobił odwrotnie byłby bohaterem romantycznym.... ale on wybrał interes swój niz ludzkości..... chyba, że się okaże że włąsnie na tym polega pokonanie Matrixa. Poprzedni wybrańcy zawsze próbowali wybrać ludzkość... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 22.06.03, 22:40 muszę przyznać, że momentami pękałam ze śmiechu na matriksie, i to chyba bardziej niż na titaniku, najśmieszniejsza scena to Neo-quasi-Superman i Neo- obrotowiec, wirująco-bijący agentów Smithów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 28.06.03, 20:32 Co do drugiej sceny nie mozna się z Toba nie zgodzic. Ja ostatnio byłem na czasie religii. Film bardzo poetycki, rewelacyjna muzyka, po wyjsciu z kina zrobiło mi się bardzo dziwnie. Rodzina, która chce zrobić pieniadze na tragedii swojej siostry/matki. Straszne. I film rozgrywa się w Rzymie więć widziałem miejcsca w których byłem niedawno.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA 04.07.03, 20:28 a mwzczyzny nie zabierzesz ?????? buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.cs.bialystok.pl 04.07.03, 22:18 A ja wypiłbym piwo , najpierw, potem (być może) drugie i trzecie - na dobry początek -a potem jeszcze zapytałbym Cię: wolisz kino czy ze mną reality show. Ale do lodówki sam zajrzę bo chyba prosi o odmrożenie ( swojska z "Opałka", salceson ozorkowy z Sokołowa, pomidory z kiosku przy Waszyngtona,łopatka przyprawiona ziołami do grilLA z hall przy Bema). Więcej nie powiem,bo się boję zajrzeć,ale odmrożę, co się da (zjeść). Zjesz ze mną kolację? Jeśli się wstydzisz , tak jak ja.Właśnie wóciłem z występu The U.S. Army Europe Chorus w "Węgierce" i nadal wstyd mi gryzie oczy: Ci wieśniacy rządzący miastem nawet wiązanki kwiatów polnych ( z Zielonych Płuc Polski) nie podali sympatycznym chórzystom z USA. Oto moja frustracja... A byli o.k. przez cały swój spektakl.Bo to było to, co nazywa się ś p i e w e m, t a ń c e m, s pe k ta k l e m. I byli mili dla tej grupki widzów,jakby występowali w Spodku (katowickim) _nie w tej mieścinie koło Kuźnicy Białostockiej. Uff!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.tkb.net.pl 08.07.03, 22:13 korni korni mezczyzny?!?!?hehehe no co ty wuyraznie powiedzial ze szyuka kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: SZUKAM KOBIETY DO KINA IP: *.tkb.net.pl 08.07.03, 22:10 a co fundujesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś