Gość: ursa IP: *.elpos.net 08.07.07, 14:52 O ile pamiętam, szanowna Gazeto, to teatru Węgierki w Białymstoku już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 08.07.07, 15:15 Teatr Węgierki będzie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gerwazjusz [...] 08.07.07, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-cyk Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 82.139.157.* 08.07.07, 19:53 "Intelektualna" wypowiedź. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
nieue1 A może to był taki happening ! 08.07.07, 21:17 Facetowi może nie podobało się,że teatr stracił imię niejakiego Al.W. GW powinna być zadowolona. Może dadzą mu jeszcze medal. Odpowiedz Link Zgłoś
mis1956 Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 09.07.07, 06:42 gerwazjusz napisał: > Gó-wno wiesz o Wieczności Oj sliedziki, jaka u was wyssza kul'tura, ot co? Odpowiedz Link Zgłoś
nieue1 do Mis1956 09.07.07, 13:52 "Oj sliedziki, jaka u was wyssza kul'tura, ot co?" Po pierwsze mis1956 być może z Poznania,czy innej Polski "A" :P naucz się poprawnie pisać,po drugie to ten gostek od demolki był z tej "lepszej" części naszego kraju. Jak ci się śledziki nie podobają to ogon pod siebie i nie pyskuj,bo tylko tworzysz sztuczne podziały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.elpos.net 08.07.07, 19:59 To tak jak Związek Radziecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiczkis "Rorywkowy" osobnik w Teatrze Dramatycznym IP: *.telia.com 08.07.07, 15:22 (...) - Mężczyznę przewieźliśmy do izby wytrzeźwień. Teraz za swój szalony wybryk odpowie przed sądem - dodał Tomaszczuk. Dyrektor teatru oszacował straty na 10 tysięcy złotych. Wandalowi grozi nawet 5 lat pozbawienia wolności. ====================================== B Z D U R A !!! - Jesli go bedzie "sądził" tzw. "sedzia" GOLASZEWSKI, biedaczysko "na bank" bedzie na wolnosci.. Pytanie za 100 pktow - czy "przypadkiem" v/szef czerwonych SDPLowcow - niejaki Marcin GOLASZEWSKI - ktory "Nie będzie mówił źle o PiSie" - nie jest bliskim krewnym rzeczonego "sedzi" GOLASZEWSKIEGO(ktory to senior GOLASZEWSKI nie deklaruje iz nie bedzie "zle mowil", tylko skutecznie destabilizuje i rozwala caly system prawny i wymiar "sprawiedliwosci" w Polsce..)??? - Jesli sie wie iz sie ma za plecami "GOLASZEWSKICH", to nie tylko teatr mozna sobie zdemolowac: - "Bo moga mi naskoczyc!" - "GOLASZEWSKI nie pozwoli mnie skrzywdzic!". - Kto zgadnie w kogo (i w co) jest wymierzona krecia robota "GOLASZEWSKICH" z sadownictwa?? (to pytanie nie bylo skierowane pod adresem odmozdzonych matolkow - w Gaziecie o tym nie pisali, to i nie wiedza jakie maja zdanie "w tej temacie"..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASI Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:56 "(...)Nie ma pojęcia, jaką mógł mieć motywację. Wygląda na to, że to jakieś licho nim kierowało (...)" A może to ten słynny szatan od lekarzy i pielęgniarek? Odpowiedz Link Zgłoś
obstawa_kota_prezydenta Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 08.07.07, 20:07 Pewnie chłopa suszyło , skoro hydrantu szukał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.07, 20:42 Zbiłbym drania gdybym akurat był w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 80.50.228.* 08.07.07, 21:07 dobrze powiedziec on byl w szale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 80.50.228.* 08.07.07, 21:01 ten gosc co zniszczyl jest nienormalny ja tam bylam i widzialam szkody cos strasznego widok przerazajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.lublin.mm.pl 09.07.07, 06:52 A po co Wam śledziki teatr?Ma cię kościół i wystarczy w Czarnymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kongresman Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 193.59.95.* 09.07.07, 09:29 Lolo, życzę więcej takich ludzi jak te pogardzane przez ciebie 'śledziki'. Jak sądzisz, dlaczego najwięcej wiz dostają do USA mieszkańcy Podhala i Podlasia? Bo Amerykanie poznali się na nich, że to BARDZO PORZĄDNI, BOGOBOJNI I PRACOWICI LUDZIE. Ja sam jestem z zawszonej Kongresówki i znam wielu 'śledzików' i życzę ci takich kolegów i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 212.33.74.* 09.07.07, 11:32 typek z Wielkopolski zdemolowal nam teatr, a typek z Lublina probuje byc zlosliwy na forum ( zawsze mi mowiono, ze zlosliwosc to cecha ludzi inteligentnych, a tu jakby czegos brakowalo ). zazdrosc jakas sie szerzy w Polsce wobec Bialegostoku ? Odpowiedz Link Zgłoś