Dodaj do ulubionych

Demolka w Teatrze Dramatycznym

IP: *.elpos.net 08.07.07, 14:52
O ile pamiętam, szanowna Gazeto, to teatru Węgierki w Białymstoku już nie ma...
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 08.07.07, 15:15
      Teatr Węgierki będzie zawsze.
      • gerwazjusz [...] 08.07.07, 15:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • koczisss Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 08.07.07, 19:33
          Zamilcz kundlu!
          • Gość: Ja-cyk Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 82.139.157.* 08.07.07, 19:53
            "Intelektualna" wypowiedź. Brawo
          • nieue1 A może to był taki happening ! 08.07.07, 21:17
            Facetowi może nie podobało się,że teatr stracił imię niejakiego Al.W.
            GW powinna być zadowolona. Może dadzą mu jeszcze medal.

• mis1956 Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 09.07.07, 06:42
          gerwazjusz napisał:

> Gó-wno wiesz o Wieczności
          Oj sliedziki, jaka u was wyssza kul'tura, ot co?
          • nieue1 do Mis1956 09.07.07, 13:52
            "Oj sliedziki, jaka u was wyssza kul'tura, ot co?"

Po pierwsze mis1956 być może z Poznania,czy innej Polski "A" :P naucz się
            poprawnie pisać,po drugie to ten gostek od demolki był z tej "lepszej" części
            naszego kraju.
            Jak ci się śledziki nie podobają to ogon pod siebie i nie pyskuj,bo tylko
            tworzysz sztuczne podziały.
      • Gość: azp11 Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.elpos.net 08.07.07, 19:59
        To tak jak Związek Radziecki.
    • Gość: kiczkis "Rorywkowy" osobnik w Teatrze Dramatycznym IP: *.telia.com 08.07.07, 15:22

(...)
      - Mężczyznę przewieźliśmy do izby wytrzeźwień. Teraz za swój szalony wybryk
      odpowie przed sądem - dodał Tomaszczuk.

Dyrektor teatru oszacował straty na 10 tysięcy złotych. Wandalowi grozi nawet 5
      lat pozbawienia wolności.
      ======================================

B Z D U R A !!! - Jesli go bedzie "sądził" tzw. "sedzia" GOLASZEWSKI,
      biedaczysko "na bank" bedzie na wolnosci..

Pytanie za 100 pktow - czy "przypadkiem" v/szef czerwonych SDPLowcow - niejaki
      Marcin GOLASZEWSKI - ktory "Nie będzie mówił źle o PiSie" - nie jest bliskim
      krewnym rzeczonego "sedzi" GOLASZEWSKIEGO(ktory to senior GOLASZEWSKI nie
      deklaruje iz nie bedzie "zle mowil", tylko skutecznie destabilizuje i rozwala
      caly system prawny i wymiar "sprawiedliwosci" w Polsce..)???

- Jesli sie wie iz sie ma za plecami "GOLASZEWSKICH", to nie tylko teatr mozna
      sobie zdemolowac: - "Bo moga mi naskoczyc!" - "GOLASZEWSKI nie pozwoli mnie
      skrzywdzic!".

- Kto zgadnie w kogo (i w co) jest wymierzona krecia robota "GOLASZEWSKICH" z
      sadownictwa?? (to pytanie nie bylo skierowane pod adresem odmozdzonych
      matolkow - w Gaziecie o tym nie pisali, to i nie wiedza jakie maja zdanie
      "w tej temacie"..)
    • Gość: PASI Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:56
      "(...)Nie ma pojęcia, jaką mógł mieć motywację. Wygląda na to, że to jakieś licho nim kierowało (...)"
      A może to ten słynny szatan od lekarzy i pielęgniarek?
    • obstawa_kota_prezydenta Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym 08.07.07, 20:07
      Pewnie chłopa suszyło , skoro hydrantu szukał
    • Gość: Stanisław Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.pools.arcor-ip.net 08.07.07, 20:42
      Zbiłbym drania gdybym akurat był w pobliżu.
      • Gość: mloda Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 80.50.228.* 08.07.07, 21:07
        dobrze powiedziec on byl w szale
    • Gość: mloda Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 80.50.228.* 08.07.07, 21:01
      ten gosc co zniszczyl jest nienormalny ja tam bylam i widzialam szkody cos
      strasznego widok przerazajacy
    • Gość: lolo Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: *.lublin.mm.pl 09.07.07, 06:52
      A po co Wam śledziki teatr?Ma cię kościół i wystarczy w Czarnymstoku.
      • Gość: Kongresman Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 193.59.95.* 09.07.07, 09:29
        Lolo, życzę więcej takich ludzi jak te pogardzane przez ciebie 'śledziki'. Jak
        sądzisz, dlaczego najwięcej wiz dostają do USA mieszkańcy Podhala i Podlasia?
        Bo Amerykanie poznali się na nich, że to BARDZO PORZĄDNI, BOGOBOJNI I PRACOWICI
        LUDZIE. Ja sam jestem z zawszonej Kongresówki i znam wielu 'śledzików' i życzę
        ci takich kolegów i przyjaciół.
        • Gość: mk Re: Demolka w Teatrze Dramatycznym IP: 212.33.74.* 09.07.07, 11:32
          typek z Wielkopolski zdemolowal nam teatr, a typek z Lublina probuje byc
          zlosliwy na forum ( zawsze mi mowiono, ze zlosliwosc to cecha ludzi
          inteligentnych, a tu jakby czegos brakowalo ). zazdrosc jakas sie szerzy w
          Polsce wobec Bialegostoku ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka