Dodaj do ulubionych

doktorat na ekonimii UwB

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:03
pytanie: jak rozpocząc, będąc absolwentem, doktorat na ekonimii Uwb? Macie
jakieś info na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 13:48
      no ja nie mogę! chce się doktoryzowac a podstawowych rzeczy nie wie! łot inteligencja polska! buhahaha!
      • Gość: Ania Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.07.07, 14:30
        nie zwracaj uwagi na zazdrosnych nie-wykształciuchów;)
        może tutaj znajdziesz info: weko.uwb.edu.pl/content/view/530/108/ a jesli
        nie dziala link to wejdz na weko.uwb.edu.pl a potem rekrutacja
        • Gość: idzikczortu Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.sub-66-174-79.myvzw.com 11.07.07, 16:05
          Kimkolwiek ow "zez" jest, to jak na doktoranta in spe, ma troche slabe zadatki
          skoro potrafil w tak krotkim pytaniu zmiescic az dwa bledy.
          • Gość: gienia Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:36
            Boże, Ale zazdrośnicy. No bo czy Zez powiedział, że to on chce robić doktorat?
            może szuka dla kogoś... idzikczortu - kwintesencja białystockiego śledziostwa.
            Takie zwykłe zazdrosne dno...
      • Gość: on Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 08:51
        Ales chłopie "ja" zabłysnął z ta swą inteligencją. To chyba taki miejscowy
        zwyczaj: ktoś chce czegoś więcej od zycia, np. zrobić dr-a, to uwalmy go nawet
        na forum netowym. Wstyd mi za Białystok i za ludzi tu mieszkających. Ciekawe, że
        taka realkcja jak "ja" ("jego"?) w warmińsko -mazurskim raczej jest nie do
        pomyślenia. Tylko Podlasie jest takie zawistne
        • Gość: ja Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:33
          hmm... powaliła mnie twoja riposta! ciekawi mnie tylko skąd tyle złości w tobie? mniejsza o to!
          zawsze starałem się byc obiektywny i tolerancyjny - dla wszystkich... no może z jednym wyjątkiem... bardzo razi mnie głupota innych, i nie chodzi tu o wykształcenie! znam ludzi którzy bez mgr przed nazwiskiem sa więcej warci niż stado tzw "inteligentów" i wracając do autora tego wątku - brak podtawowych informacji na temat doktoryzacji jest śmieszne, najprosciej byłoby zdobyc je "u źródeł" :) skoro juz na starcie ma problemy to czarno widzę jego dalszą pracę
          pozdrowienia dla wszystkich :)
          • Gość: on Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:57
            riposta powaliła powiadasz... chyba za szybko się podniecasz. No i te
            spostrzeżenia o mojej złości. Napewno wiesz, o czym mówisz. Szukjasz chyba ludzi
            o przypadłosci, której sam padłeś ofiarą. Oceniasz człowieka. który sie TYLKO
            spytał jak rozpocząć doktorat. nie wiemy, czy to on chce robić, czy dla kogoś
            szyka informacji. Ale dla Ciebie to już wystarczający dowód, że "na starcie ma
            problemy" i "czarno widzę jego dalszą pracę". Można z pewnym prawdopodobieństwem
            stwierdzić, że masz jakies kompleksy ze swoim wykształceniem.
            I jeszcze jedno. Gość tylko sie kulturalnie spytał o jedna rzecz. Ty nie doiść,
            że nie znasz odpowiedzi, to jeszcze obrażasz. Nieładnie, nieładnie...
            • Gość: zez Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:06
              Ucinam wątek, rozwiewam wątpliwości. Tak to ja chcę ów doktorat zrobić, a w
              zasadzie go rozpocząć. Mam jeszcze trochę czasu i parę możliwości. Szukam więc
              dodatkowych info. Tak więc Aniu - dziękuję za linka. Co do reszty dyskutantów -
              dziekuję za ciekawe spostrzeżenia i choć mnie korci, miłosiernie nie skomentuję
              coponiektórych wypowiedzi. Rzeczywiście w ludziach "tutejszych" tli sie coś
              niepokojącego. Taka bezinteresowna upierdliwość. Lepiej chyba więc stąd
              "uchodzić". Aha i ostatnia sprawa. Nie jest pewne, czy odsłucham jeszcze pare
              gaudeamusów, czy będę miał przed nazwiskiem "dr". Nie jest pewne, czy przewód
              otworzę - tak więc, proszę, nie oceniajcie pod moim kontem tych, którym to sie
              udało. Pozdrawiam! Zez
              • marcelam pod kontem doktoratu na ekonimii UwB 12.07.07, 19:08
                ,,...nie oceniajcie pod moim kontem ...''

Oj biedna będzie (już jest?) polska nauka ,,pod kontem'' takich doktorów

• Gość: dr filologii Re: pod kontem doktoratu na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 07:44
                  Oj biedna będzie Polska. Ludzie widza błędy, których nie ma. Wielu przedmówców
                  ma racje - ZAZDROŚĆ, która ZŻERA... Zazdroszczą ambicji, wykształcenia. Tacy
                  "Szczuropolacy". A Ty Zezie, przejdż sie po prostu na Warszawską i wypytaj.
                • Gość: Marlena Re: pod kontem doktoratu na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:32
                  marcelam: tu nie ma błedu. To żeś sie popisał. Hehehe. Ubawiłem się setnie. O
                  takich jak ty mozna pisac doktoraty.
                  • marcelam pod kontem błędu 13.07.07, 19:45
                    do Marleny: Toś sie chłopie popisał. Hehehe. Ubawiłem sie setnie. Zajrzyj
                    chłopie na stronę (trzeba przewinąć w dół):

portalwiedzy.onet.pl/abc-polszczyzna.html?S=Pod&tr=pol-all
                    • Gość: Marlena Re: pod kontem błędu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:31
                      Czytasz, a nie rozumiesz... Nieuku!
                      • zewsi Re: pod kontem błędu 17.07.07, 07:53
                        A Ty chyba nawet nie czytasz. :-)
                        Pisownia "pod kontem" i "pod kątem" się różni, czyż nie tak?
                    • Gość: heja Re: pod kontem błędu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:48
                      Marcelam mnie rozbroił... gdzie jest tam błąd - pytam serio. Nasz "doktor" nie
                      zrobił zadnego błądu. Nie obraź się Marcelam, ale chyba jeseś za mało oczytany,
                      bowiem na pierwszy rzut oka sformuowanie wydaje się "niezgrabne" - mimo to jest
                      poprawne, żadnego kanonu dobrej polszczyzna niuenaruszające. Chyba wszystko
                      rozbija się o kwestię obycia się z róznymi formami polskiej pisowni.
                      • marcelam Pełny nocnik 17.07.07, 10:21
                        ,,Północnik'' to nie to samo co ,,pełny nocnik''. A ,,pełnomocnik'' to jeszcze
                        coś innego.

• Gość: observer Re: Pełny nocnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:24
                          wie, że pierdoły , bzdury jakieś opowiada, ale jeszcze sie kłóci! Chora ludzka
                          ambicja i zazdrość
                      • aldonab1960 na kąto doktoratu na ekonimii 19.07.07, 22:43
                        do heja: przeczytaj

slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?id=7297
                • Gość: Stanisław Re: pod kontem doktoratu na ekonimii UwB IP: *.pools.arcor-ip.net 14.07.07, 20:51
                  może to tylko zwykła literówka zamiast "a" napisał "o"
            • Gość: ja Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:34
              witam
              masz do mnie straszny żal ale wybaczam tobie
              natomiast autorowi wątku - mimo okropnych błędów (nie literówek) - życzę powodzenia
              p.s. warto czasami spojrzeć na zycie z przymrużeniem oczka :)
              • Gość: zez Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:40
                "mimo okropnych błędów (nie literówek) - życzę powodzenia" problemy ze składnią.
                A jakich to błedów autor się dopuścił.
                Co do dystansu, to juz nie jeden dyskutant zauwazył to, czego Ty nie jesteś w
                stanie - Twojej upierdliwości... Po co Ty w ogóle zabierasz głos?
                • Gość: ja Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:51
                  ok, zapomniałem że srodowisko doktoranckie jest bardzo zawężone, juz mnie nie ma :P
    • Gość: Krakus Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 07:53
      Zezie - jeszcze nie zrozumiałeś, że między białostoczanami można pogadac o
      wódce, ponażekać, opluć innych - ale nigdy o ambicjach, planach. Oni są czuli na
      tym punkcie. To kompleks niższości. Wywołałes temat, a oni co? Atakują ciebie i
      cały świat, ale nie problem. Tu bedzie jeszcze długo gorsza Polska. Juz nawet
      nie "B", czy "C", a "Z" - jak jak "zadupie".
      PS> A doktorat lepiej robić na renomowanej uczelni. Tutaj zas istnieją coi
      najwyzej akademie, które produkują takich "myślicieli", jak ci złosliwcy na
      forum. Polecam UJ w Krsakowie. Pozdrawiam i powodzenia zyczę!
      • bromden1 Re: doktorat na ekonimii UwB 13.07.07, 19:27
        nie jest tak tragicznie z uwb. o ile wiem jest na ekonomii cała grupa młodych
        profesorów (koło czterdziestki i niewiele więcej), a pod opieką takich zwykle
        nieźle się pisze prace naukowe
        (a na uj akurat ekonomia stoi mocno średnio. lepsza tam jest akademia
        ekonomiczna)
        • Gość: Stanisław Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.pools.arcor-ip.net 14.07.07, 20:55
          Bromden - to był prowokator do opluwania Białegostoku; zobacz jego IP.
          Wielowątkowiec - ale fakt, że trafił od razu na początku na jakiegoś debila
          • bromden1 Re: doktorat na ekonimii UwB 16.07.07, 22:29
            oj, stachu, stachu, coś ci się popierniczyło. ja lubię Białystok i nie jestem
            żadnym prowokatorem (przynajmniej w kwestii Białegostoku)
            • Gość: Sylvie Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 07:39
              Bardzo ciekawa dyskusja. Jedno, małe i niewinne pytanie obnazyło całą prawdę o
              miejscowych...
              • bromden1 Re: doktorat na ekonimii UwB 17.07.07, 12:00
                jaką prawdę? że moim zdaniem robienie doktoratu w uwb nie jest głupim pomysłem?
                to ta prawda o miejscowych? czy też może chodzi ci o tych, co nie mając nic do
                powiedzenia czepiaja sie literówek? to nie do mnie. pozdrawiam
            • ogabignac Re: doktorat na ekonimii UwB 17.07.07, 22:05
              bromden1 napisał:

> oj, stachu, stachu, coś ci się popierniczyło. ja lubię Białystok i nie jestem
              > żadnym prowokatorem (przynajmniej w kwestii Białegostoku)

odnosząc się do mojego:

> Bromden - to był prowokator do opluwania Białegostoku; zobacz jego IP.
              > Wielowątkowiec - ale fakt, że trafił od razu na początku na jakiegoś debila

Nie zrozumiałeś z mojej winy; powinienem był użyć wołacza - "Bromdenie".
              Napisałem prowokator o założycielu wątku "zezie".
              W kwestii formalnej podzielam twoją opinię, czołem!
              • Gość: monia Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:39
                oagabimag - czy jak tam. To już szczyt głupoty.
              • bromden1 Re: doktorat na ekonimii UwB 18.07.07, 13:51
                zrozumiałem zaraz po napisaniu postu
                • Gość: zołłłza Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:41
                  Dziwny człowiek jesteś Brodmen, czy jak tam siebie określiłeś.
                  • Gość: meg Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.chello.pl 18.07.07, 15:04
                    dziwny, to prawda. juz bardziej interesujący staje się wtedy, kiedy wytyka tym,
                    którzy zrobili to, o czym sam marzy, kompleksy, ale i tak nadal upierdliwy
                    nudziarz, niczego nie podpowie, o niczym nie ma pojęcia, skupi się na banalnym
                    szczególe i będzie się tak pultał na metrze kwadratowym.
                    • Gość: bromden1 Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:14
                      lepiej poczytaj swój własny wątek a potem się odzywaj
                  • Gość: bromden Re: doktorat na ekonimii UwB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:18
                    jeśli posiadanie dobrego zdaia o miejscu w którym się mieszka jest dziwactwem
                    to fakt jestem dziwny. mógłbym przecież stąd uciec jak nie przymierzając meg
                    czy zołłzowata ćwiara załamana faktem, że musi mieszkać w białymstoku. może i
                    jakiemuś gościowi z kasą zrób dobrze to cię może wyrwie i cię zabierze do
                    światowego grójca...
    • pierdzacy_kon Doktorat na UwB? śmieszne 14.07.07, 22:18
      Chyba że nie masz predyspozycji intelektualnych do robienia doktoratu na
      poważnej uczelni.
    • olga60 Re: doktorat na ekonimii UwB 12.10.07, 09:50
      Czy już rozpocząłeś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka