Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Flinfty

IP: *.tkb.net.pl 23.06.03, 09:47
W środe (25.06.2003) w Białym stoku odbędzie się koncert Eweliny Flinfy
sponsorowany przez PLUS GSM. Tylko gdzie on się odbędzie ??? Czy przy
Fontannach na Plantach tj Niedzielny koncert Urszuli Dudziak czy na placu
przy Teatrze im.Aleksandra Węgierki ??? A moze na Kriwlanach ???? Bardzo
proszę o odpowiedz !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzyk Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 23.06.03, 11:13
      Gość portalu: Żuczek napisał(a):

> W środe (25.06.2003) w Białym stoku odbędzie się koncert Eweliny Flinfy

Jezeli nic nie pomylilem chyba widzialem, ze na plakatach reklamujacych ta
      impreze nazwisko Eweliny Flinty zaklejono nazwiskiem Andrzeja Piasecznego
      zwanego "Piaskiem"
      Jade teraz do miasta wiec jak trafie na ow plakat to wieczorem moge podac
      wiecej szczegolow.

pozdro
      • Gość: dzikaa Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.stnet.pl 23.06.03, 11:29

> Jezeli nic nie pomylilem chyba widzialem, ze na plakatach reklamujacych ta
        > impreze nazwisko Eweliny Flinty zaklejono nazwiskiem Andrzeja Piasecznego
        > zwanego "Piaskiem"

troche pomyliłes :-) te plakaty dotyczyły imprezy Avonu która była 21.06
        • Gość: Ja Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.tkb.net.pl 23.06.03, 18:13
          Ja nie wiem
        • Gość: rowerzyk Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 23.06.03, 18:27
          Gość portalu: dzikaa napisał(a):

> troche pomyliłes :-) te plakaty dotyczyły imprezy Avonu która była 21.06

Acha! :)
          no to dzieki.
    • Gość: zonk Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.tkb.net.pl 23.06.03, 20:15
      No właśnie gdzie jest ten koncert
      • Gość: Ktos Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.sav.tkb.net.pl 24.06.03, 09:40
        Chyba pod pałacem branickich ale to wątpliwe
    • luego Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli 24.06.03, 10:05
      W srode o godz. 20 na Rynku Kosciuszki
      • Gość: koro Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 24.06.03, 12:10
        a kto to jest ta pani finfa?
        • Gość: asd Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.tkb.net.pl 24.06.03, 16:51
          nie wiem
          • Gość: ticzerka Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.lan.bialystok.pl 24.06.03, 18:50
            A wiecie czy wstęp za friko, czy też bilety?
            • Gość: dzikaa Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.stnet.pl 24.06.03, 19:27
              koncert jest darmowy bo to impreza PLUSA :-)
              • Gość: zonker Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.tkb.net.pl 24.06.03, 22:50
                Naweta na stronce Flinty (www.flinta.art.pl) nic nie ma gdzie jest ten
                koncert !!!! Qrwa mać
                • Gość: koro Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Fli IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 25.06.03, 10:36
                  czy nie jest to czasem owa słynna flinta gogola?
                  • Gość: Żuczek Re: Czy ktoś wie gdzie bedzie koncert Eweliny Flin IP: *.tkb.net.pl 25.06.03, 12:13
                    Juz wiem wszystko a więc: Teraz czyli od 12 Flinta siedzi na Lipowej 14(12) i
                    salonie PLUS Gsm, o 16.00 (chyba) Flinta bedzie w Empiku podpisywać płyty a o
                    20.00 Będzie grała na Rynku Kościuszki przy Ratuszu i Fontannie (Sam
                    widziałem: Ktoś buduje scene i stoi tam samochód PLUS Gsm (Sponsora Flinty).
    • Gość: netykieta anty - reklama IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 08:31
      Gość portalu: Żuczek napisał(a):

> koncert Eweliny Flinfy
      > sponsorowany przez PLUS GSM. Tylko gdzie on się odbędzie ???

a podobno na Forum NIE WOLNO (ba! zabrania tego regulamin i netykieta!!!)
      REKLAMOWAĆ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!
      Brzydko pracowniku PLUSA, oj brzydko!!!!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka