Dodaj do ulubionych

Chodorki groźniejsze od Rospudy.

IP: *.elpos.net 31.07.07, 18:30
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. IP: *.elpos.net 31.07.07, 18:33
      Dzisiaj został opublikowany raport sporządzony przez naukowców z politechniki
      białostockiej oraz jakiś tam ekologów z towarzystwa ratowania ptaków. Okazało
      się, że gdyby obwodnice Augustowa poprowadzić tak jak tego chcą ekolodzy, to
      zniszczenia w przyrodzie były by większe jak przez dolinę Rospudy. Aż dziw
      bierze, że Krosno z wielką chęcią robi ekspertyzy ekologiczne dla firm za dużą
      kasę a nie zrobił dla swoich kolegów ekologów. Teraz tylko ekolodzy się
      ośmieszyli w moich oczach, bo promując wariant przez Chodorki chcą tylko
      zniszczyć środowisko.
      • koczisss Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. 31.07.07, 18:38
        Daj jakiś namiar na ten raport.
        • Gość: ... Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. IP: *.elpos.net 31.07.07, 18:50
          Mówili dziś o nim w obiektywie, że dotarli oni do niego jako pierwsi. Podobno ma
          być to jeden z głównych argumentów polskiego rządu przed trybunałem europejskim.
          Być może za kilka dni pojawi się on w całości w mediach czy też internecie.
          • koczisss Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. 31.07.07, 18:52
            Rozumiem. Więc czekam.
            • Gość: Łomża Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. IP: *.lomza.mm.pl 31.07.07, 23:31
              A jak mówili w obiektywie to na pewno to jest taka prawda jak w Radiu Erewań
              • jdbad Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. 01.08.07, 08:40
                Bo przecież wszyscy nie lubią Łomży, prawda?
              • Gość: Acro Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. IP: *.aster.pl 01.08.07, 09:53
                Wcale by mnie to nie zaskoczyło. Wiem od znajomych ornitologów, że pod względem
                ptasim oba warianty to podobne zniszczenia. Tu chodzi głownie o ochronę
                torfowiska.
          • Gość: ubies Re: Chodorki groźniejsze od Rospudy. IP: *.dsl.pipex.com 01.08.07, 02:36
            Papier wszystko przyjmie. Potem trzeba to obronic w starciu z faktami i
            rzeczywistoscia. Z tym moze byc trudniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka