Gość: japonka IP: *.euro-net.pl 05.08.07, 11:10 Czy ktoś był? Czy rzeczywiście można tam coś odnaleźć z klimatu Japonii, czy to tylko nazwa. A może ktoś ktoś brał udział w organizowanej tam niedzieli z Anime? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: japonka? Re: Restauracja japońska na Młynowej IP: *.euro-net.pl 06.08.07, 06:06 Nikt mnie nie zachęci/odradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Restauracja japońska na Młynowej IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 06.08.07, 06:57 tu relacja filmowa z japońskiej na młynowej: ww6.tvp.pl/2844,403029,1.view Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reX Re: Restauracja japońska na Młynowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:37 Suhi na młynowej zawsze inaczej smakuje. niestety na nmiekorzyść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarcon Re: Restauracja japońska na Młynowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:09 Nie byłem ale słyszałem pochlebne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Restauracja japońska na Młynowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:36 Byłem i musze przyznać, że już tam nie pójdę. Obsługa jest bardzo nieuprzejma; dziewczyna chodzi, wzdycha, ze żle jej, bo ktops poprosił o coś. Poza tym nie ma piwa!!!!! a to ponoć suhi bar.. P{onoć jest sushi bar gdzies na Słonimskiej. Tam się z perwnościua udam. Odpowiedz Link Zgłoś