Dodaj do ulubionych

Pozdrówka z londonu :))))

IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 15:53
helo pozdrawiam wszystkich siedze sobie wlasnie w londonie i tu cholerna
duchota jest ufffffffffffffffffffff ale fajowo :) a co tam sie w bialymstoku
dzieje ?????!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: annabl Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.student.pw.edu.pl 29.06.03, 15:56
      hello
      hello
      hello
      pozdrawiam
      Ania
      • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 15:57
        helo aniu ja to mialam juz nawet tu ze 3 zalamania nerwowe ale juz jest spoko ,
        pamietaj pojdz sie zabawic do meterka buzka :))))
        • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:00
          Malosi pozdrawiam! MIło że znowu mozna z Toba postukać. Co robisz, skad
          piszesz....
          Pozdr
        • Gość: annabl Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.student.pw.edu.pl 29.06.03, 16:01
          trzymam kciuki
          i nie daj sie tam
          i pobaw sie
          i zarob duzo piniedzy na piekny dom z ogrodem i basenem pod Bialymstokiem
          • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:04
            pieniazki to zbieram nie tylko na pikny dom ale i na fajowy klubik :)))) a
            stukam sobie nie wiem z jakiej ulicy nawet ale z drugiej strefy usciski alex ,
            sie za wami zatesknilam :(((( ale tu jest tak duzo do roboty ze po prostu juz
            mój muzg toniepracuje jak trzeba :)))
            • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:06
              nie martw się.... zamknij oczy i mysl o Polsce.... ciesz się Londynem. Jak
              przyjedziesz masz obowiązkowo pokazać zdjecia z wojarzu...
              Pozdr
              • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:08
                no jak bedziecie grzeczni to pokazé :)
                • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:09
                  my grzeczni, przecież jesteśmy....
                  Pozdr
                • chatka_ Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:10
                  Malosi opowiadaj! Cos Ci sie szczegolnie spodobalo?
                  • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:13
                    spodobalo mi sie ze ludzie sa strasznie komunikatywni gadatliwi i
                    tolerancyjni , chociaz w tych dalszych dizelnicach 3,4 strefa troche dziwnie
                    patrza na bialych , no i oczywiscie centrum big benrobi ogromne wrazenie !!!!!
                    • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:15
                      to piekne zmienia się dzielnice jakby zmieniało się kontynent...
                      Pozdr
    • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:12
      Chatka ma rację. Opowiadaj. Jak jest, co Ci się spodobało, jak tam jest (oprócz
      że ciepło, ale od przedwczoraj w Polsce też ciepło), co widziałąś.
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:14
        jeszcze nic nie zdazylam zwiedziec ale tamiza jest swietna i jest tam taki
        olbrzymi diabelski mlyn moze pojde ale sie boje ...pap
        • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:17
          Miło, że się pojawiłas. Miłęj zanbawy
          Pozdr
        • chatka_ Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:25
          Fly the Eye Malosi bez obaw! Widoki cudne! A potem idz na spacerk tym samym
          brzegiem Tamizy az pod London Bridge, po drodze wpadnij do Tate Modern, jesli
          bedziesz miala caly dzien wolny!
          • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:28
            I nie poskap pieniędzy na national gallery. To obok Prado, Uffizii najlepsze
            muzeum na świecie!
            Pozdr
            • chatka_ Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:54
              obok Luwru, Ermitrażu i Metropolitan Muzeum of Art :))
              Tate Modern za to uchodzi za najlepsza galerie sztuki wspolczesnej :)
              • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 17:06
                Luwr jest słabszy. Maja słabsze dzieła (poza Leonardo). Giaconda i Wenus z Milo
                to tez badziew. Mona lisa to przecietny renesansowy portret, a Wenus z Milo nie
                była uznaną rzeźbą starozytności. Bardziej uznane greckie rzeźby zachowały się
                tylko w rzymskich kopiach. Ermitarz nie wiem nie znam, nie wypowiadam sie...
                Pozdr
                • Gość: mlosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 13:44
                  odwiedze na pewno wszystko ale dopiero we wrzesniu bo na razie mam kolowrotek
                  tutaj wszystko jest takie zamotane trzeba ufac obcym ludziom ktorzy cos za
                  ciebie zlalatwia moze pomoga dzis wlasnie umowilam sie z gosciem u którego mam
                  pracowac co to bedzie ojoj ale mam nadzieje ze juz niedlugo odkryje dobre
                  strony londonu , pozdrowka :)))))))
                  • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 13:48
                    Pozdrowienia i powodzenia. Gdzie będziesz pracować. Na pewno zwiększy się
                    sprzedarz.... trzymam za Ciebie kciuki.
                    Pozdr
                    • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 13:52
                      bede praCOWAC NA NOTING HILL ... mam nadzieje ze dobrze pojdzie , a juz nawet
                      wiemgdzie mieszkam , na kilburn , mam fajowe mieszkanko w sobote planujemy
                      impreze wiec zapraszam :)))))
                      • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 13:53
                        Gdybym miał podpaski ze skrzydełkami to bym przyleciał :))))))
                        A co bedziesz robic?
                        Pozdr
                        • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 13:58
                          moj wlasciciel wyjezdza amieszkam w domku jednortodzinnym ze znajomymi przybeda
                          jeszcze inni znajomi ibedziem pic polish vodka :)))) tzn bedziem sie
                          bawic :))))))
                          • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:07
                            hhhmmmm impreza na całego.... a widzę żeś patriotka.... :)))))
                            Pozdr
                            • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:09
                              a pewnie zem patriotka aco , jak sie bawic to po polsku anie jakies barbekiu
                              • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:11
                                pewnie, a co my gesi i po swojemu bawic się nie umiemy. czy angoile wiedzą jak
                                zarzygać porządnie płot sąiadowi....
                                Polak potrafi
                                Pozdr
                                • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:14
                                  no pewno ten johnny u którego mieszkam , to tylko polish vodkepopija , bo to
                                  najlepsza , my polacy to jestesmy fajni nie ma co , a jeszcze powiem ze tu
                                  duzobrzydkich ludzi jest to sie rzuca w oczy wporownaniu do polski...
                                  • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:15
                                    duzo brzydkich, w kjakim sensie? Kloszardzi? Nieogoleni? Nie rozumiem
                                    Pozdr
                                    • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:16
                                      tznbrzydkich , nieladnych , niechodzi mi o kloszardow,po prostu my polki
                                      jestesmy ladniejsze :)))
                                      • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:18
                                        chodzi Ci ze angielki nie urodziwe :))))
                                        Ale z niektórmi przecie równiać się nie mozna....
                                        Grube? Widać diete hamburgerową? Czy insze poczwary?
                                        Pozdr
                                        • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:20
                                          grube nie wszystkie ale jakies takie maja nieprzyjemne twarze , ale nie kazdy
                                          przecie moze byc piekny , to po prostu cecha narodowa taka uroda...
                                          • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:21
                                            nie każdy moze byc Toba....
                                            Pozdr
                                            • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:26
                                              no wlasnie:)))) aletak na prawde to odczuwa sie roznice , w polsce dziewczyny
                                              sa zdecydownieladniejsze
                                              • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:28
                                                to kwestia gusta. Własciwie powinno się prtzeprowadzić badania. Jakaś
                                                instytucja KBN powinno sfinansować wyjazd naukowcom (czyli mnie i tobie) którzy
                                                bedą oceniali i prowadzili badania. Co o tym myslisz. Chcesz zostać moja
                                                asystentka?
                                                Pozdr
                                                • annabl Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 19:28
                                                  ja tu widze jawny podryw
                                                  moze troszke wam pomoge i wymienicie sie namiarami na siebie?????

troszke odwagi ;)
                                                  • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.07.03, 14:09
                                                    taaaaaaaaaaaak to jest podryw anablo haaaaaaaaaah jaki tu w londonie jest
                                                    podryw zebyscie wiedzieli , a co do asystowania to juz kiedys wspominalam ze ja
                                                    wole byc szefem :))))
                                                  • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.07.03, 14:20
                                                    jeszcze chcialanm powiedziec droga annablo i aleksie ze jak wroce to bedziemy
                                                    sobie na gg gadac , a na razie piszcie na ten watek , no i oczywiscie wszyscy
                                                    ktorzy chca i im nie przeszkadzamy :))))
                                                  • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 02.07.03, 14:33
                                                    witaj. Wielki podryw. hhhmmmm jakie wrażenia?
                                                    Pozdr
    • lastka Re: Pozdrówka do londonu :)))) 02.07.03, 15:04
      Dla wszystkich polaków i jak spotkasz moją koleżankę to tez ją pozdrów ok?:)))))
    • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 04.07.03, 14:30
      malosi, co u Ciebie słychać, dawno Cie tu nie było....
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.03, 16:26
        u mniw ok kolezanke pozdowie :)))) ale jaka?????? zapycham sie chlebem tostowym
        bo tu innego nie maja :)))))) czymajcie sie cieplo :)))))
        • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 05.07.03, 15:07
          czyli coś wiemy o zwyczajach zyczeniowych.... A inne niespodzanki. Co w
          temacie kuchni angoli zadziwia? Ja pamiętam lody o smaku zuppa inglese, czyli
          niechybnie zupa angielska. Ale nigdy nie maiłem odwagi sróbować tego..... :)
          Pozdr
    • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 17:58
      I co tam pani w Londonie słychać...
      Ostatnio była po raz kolejny pokazywana Rybka zwana Wandą... A tam London, a
      więc miejsca które możesz zobaczyć na zywo.....
      Pozdr
      • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.03, 19:30
        obecnie miejsca ktore widze na zywo to park na ktorym zbieraja sie niezle
        odchyly , skonczyla mi sie travelkarta wiec jestem uwieziona na kilburn , ale
        od jutra kupuje i ide dalej zwiedzac , widzialam tower hill :))) tam jest
        bosko :)) i na oxford street tez :)))
        • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:31
          Ty zyjesz! Miło że znowu stukasz!
          Pozdr
          • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.03, 19:36
            zyje ale co to za zycie :((( chora w londonie , bez kasyyyyy ....... ale
            wczoraj odwiedzil nas znajomy i przyniosl czekoladki i prongelsy i martini
            wiec se pojadlam , za tydzien zamierzam pojsc sobie na barbekiu pod
            kosciol :)))
            • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:38
              barbeciu pod kościół.... znaczy się, że będziesz prosic o kiełbaskę która od
              razu skonsumujesz...
              Pozdr
              • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.03, 19:40
                tak wlasnie bedzie
                • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:40
                  ale musisz mieć odpowiedni sposób na przekonywanie angoli...
                  Pozdr
                • alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:45
                  od kiedy będziesz pracować?
                  Pozdr
                  • Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.07.03, 18:08
                    Oto jest pytanie , jak dobrze pojdzie to od poniedziaLKU :))))
    • Gość: jahu OŚLA ŁAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 18:24
      Niejszym zgłaszam ten wątek na oślą ławkę.
      • Gość: |andy| Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.com / 192.168.4.* 09.07.03, 18:31
        Gość portalu: jahu napisał(a):

> Niejszym zgłaszam ten wątek na oślą ławkę.

Chciałeś powiedzieć "nominuję ten wątek do opuszczenia
        forum" ;)

Pozdrawiam
        Andrzej
        • Gość: jahu Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 18:39
          spoko, watek zostal wlasnie nominowany, alex i malosi nie wolno wam o tym
          rozmawiac do niedzieli. forumowicze zecyduja czy wasz watek pozostanie na forum
          czy z niego zniknie. jestem pewien wyniku. a w niedziele przyjdzie wielki admin
          i ciach ciach was zalatwi. bedziecie musieli nauczyc sie uzywac poczty. zreszta
          juz mozecie: www2.gazeta.pl/poczta/0,0.html po lewej stronie jest pomoc
          • Gość: |andy| Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.com / 192.168.4.* 09.07.03, 19:04
            Gość portalu: jahu napisał(a):

> bedziecie musieli nauczyc sie uzywac poczty.

A nie prościej jakieś gg lub IRC, CHAT? Jest tyle
            możliwości...

Pozdraiwam
            Andrzej
            • Gość: jahu Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 19:07
              a moze to jest pewna forma ekshibicjonizmu? wystawiac na publicznym forum swoja
              wlasna korespondencje? kto wie...
            • alex.4 Re: OŚLA ŁAWKA 09.07.03, 19:47
              andy ja tobie zalecam nauczyć się obsługiwać mózgu. To nie boli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka