Gość: malosi IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 15:53 helo pozdrawiam wszystkich siedze sobie wlasnie w londonie i tu cholerna duchota jest ufffffffffffffffffffff ale fajowo :) a co tam sie w bialymstoku dzieje ?????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annabl Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.student.pw.edu.pl 29.06.03, 15:56 hello hello hello pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 15:57 helo aniu ja to mialam juz nawet tu ze 3 zalamania nerwowe ale juz jest spoko , pamietaj pojdz sie zabawic do meterka buzka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:00 Malosi pozdrawiam! MIło że znowu mozna z Toba postukać. Co robisz, skad piszesz.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.student.pw.edu.pl 29.06.03, 16:01 trzymam kciuki i nie daj sie tam i pobaw sie i zarob duzo piniedzy na piekny dom z ogrodem i basenem pod Bialymstokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:04 pieniazki to zbieram nie tylko na pikny dom ale i na fajowy klubik :)))) a stukam sobie nie wiem z jakiej ulicy nawet ale z drugiej strefy usciski alex , sie za wami zatesknilam :(((( ale tu jest tak duzo do roboty ze po prostu juz mój muzg toniepracuje jak trzeba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:06 nie martw się.... zamknij oczy i mysl o Polsce.... ciesz się Londynem. Jak przyjedziesz masz obowiązkowo pokazać zdjecia z wojarzu... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:08 no jak bedziecie grzeczni to pokazé :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:09 my grzeczni, przecież jesteśmy.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:10 Malosi opowiadaj! Cos Ci sie szczegolnie spodobalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:13 spodobalo mi sie ze ludzie sa strasznie komunikatywni gadatliwi i tolerancyjni , chociaz w tych dalszych dizelnicach 3,4 strefa troche dziwnie patrza na bialych , no i oczywiscie centrum big benrobi ogromne wrazenie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:15 to piekne zmienia się dzielnice jakby zmieniało się kontynent... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:12 Chatka ma rację. Opowiadaj. Jak jest, co Ci się spodobało, jak tam jest (oprócz że ciepło, ale od przedwczoraj w Polsce też ciepło), co widziałąś. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.06.03, 16:14 jeszcze nic nie zdazylam zwiedziec ale tamiza jest swietna i jest tam taki olbrzymi diabelski mlyn moze pojde ale sie boje ...pap Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:17 Miło, że się pojawiłas. Miłęj zanbawy Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:25 Fly the Eye Malosi bez obaw! Widoki cudne! A potem idz na spacerk tym samym brzegiem Tamizy az pod London Bridge, po drodze wpadnij do Tate Modern, jesli bedziesz miala caly dzien wolny! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:28 I nie poskap pieniędzy na national gallery. To obok Prado, Uffizii najlepsze muzeum na świecie! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 16:54 obok Luwru, Ermitrażu i Metropolitan Muzeum of Art :)) Tate Modern za to uchodzi za najlepsza galerie sztuki wspolczesnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 29.06.03, 17:06 Luwr jest słabszy. Maja słabsze dzieła (poza Leonardo). Giaconda i Wenus z Milo to tez badziew. Mona lisa to przecietny renesansowy portret, a Wenus z Milo nie była uznaną rzeźbą starozytności. Bardziej uznane greckie rzeźby zachowały się tylko w rzymskich kopiach. Ermitarz nie wiem nie znam, nie wypowiadam sie... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 13:44 odwiedze na pewno wszystko ale dopiero we wrzesniu bo na razie mam kolowrotek tutaj wszystko jest takie zamotane trzeba ufac obcym ludziom ktorzy cos za ciebie zlalatwia moze pomoga dzis wlasnie umowilam sie z gosciem u którego mam pracowac co to bedzie ojoj ale mam nadzieje ze juz niedlugo odkryje dobre strony londonu , pozdrowka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 13:48 Pozdrowienia i powodzenia. Gdzie będziesz pracować. Na pewno zwiększy się sprzedarz.... trzymam za Ciebie kciuki. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 13:52 bede praCOWAC NA NOTING HILL ... mam nadzieje ze dobrze pojdzie , a juz nawet wiemgdzie mieszkam , na kilburn , mam fajowe mieszkanko w sobote planujemy impreze wiec zapraszam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 13:53 Gdybym miał podpaski ze skrzydełkami to bym przyleciał :)))))) A co bedziesz robic? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 13:58 moj wlasciciel wyjezdza amieszkam w domku jednortodzinnym ze znajomymi przybeda jeszcze inni znajomi ibedziem pic polish vodka :)))) tzn bedziem sie bawic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:07 hhhmmmm impreza na całego.... a widzę żeś patriotka.... :))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:09 a pewnie zem patriotka aco , jak sie bawic to po polsku anie jakies barbekiu Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:11 pewnie, a co my gesi i po swojemu bawic się nie umiemy. czy angoile wiedzą jak zarzygać porządnie płot sąiadowi.... Polak potrafi Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:14 no pewno ten johnny u którego mieszkam , to tylko polish vodkepopija , bo to najlepsza , my polacy to jestesmy fajni nie ma co , a jeszcze powiem ze tu duzobrzydkich ludzi jest to sie rzuca w oczy wporownaniu do polski... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:15 duzo brzydkich, w kjakim sensie? Kloszardzi? Nieogoleni? Nie rozumiem Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:16 tznbrzydkich , nieladnych , niechodzi mi o kloszardow,po prostu my polki jestesmy ladniejsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:18 chodzi Ci ze angielki nie urodziwe :)))) Ale z niektórmi przecie równiać się nie mozna.... Grube? Widać diete hamburgerową? Czy insze poczwary? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:20 grube nie wszystkie ale jakies takie maja nieprzyjemne twarze , ale nie kazdy przecie moze byc piekny , to po prostu cecha narodowa taka uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:21 nie każdy moze byc Toba.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.03, 14:26 no wlasnie:)))) aletak na prawde to odczuwa sie roznice , w polsce dziewczyny sa zdecydownieladniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 14:28 to kwestia gusta. Własciwie powinno się prtzeprowadzić badania. Jakaś instytucja KBN powinno sfinansować wyjazd naukowcom (czyli mnie i tobie) którzy bedą oceniali i prowadzili badania. Co o tym myslisz. Chcesz zostać moja asystentka? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Pozdrówka z londonu :)))) 01.07.03, 19:28 ja tu widze jawny podryw moze troszke wam pomoge i wymienicie sie namiarami na siebie????? troszke odwagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.07.03, 14:09 taaaaaaaaaaaak to jest podryw anablo haaaaaaaaaah jaki tu w londonie jest podryw zebyscie wiedzieli , a co do asystowania to juz kiedys wspominalam ze ja wole byc szefem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.07.03, 14:20 jeszcze chcialanm powiedziec droga annablo i aleksie ze jak wroce to bedziemy sobie na gg gadac , a na razie piszcie na ten watek , no i oczywiscie wszyscy ktorzy chca i im nie przeszkadzamy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 02.07.03, 14:33 witaj. Wielki podryw. hhhmmmm jakie wrażenia? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Pozdrówka do londonu :)))) 02.07.03, 15:04 Dla wszystkich polaków i jak spotkasz moją koleżankę to tez ją pozdrów ok?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 04.07.03, 14:30 malosi, co u Ciebie słychać, dawno Cie tu nie było.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.03, 16:26 u mniw ok kolezanke pozdowie :)))) ale jaka?????? zapycham sie chlebem tostowym bo tu innego nie maja :)))))) czymajcie sie cieplo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 05.07.03, 15:07 czyli coś wiemy o zwyczajach zyczeniowych.... A inne niespodzanki. Co w temacie kuchni angoli zadziwia? Ja pamiętam lody o smaku zuppa inglese, czyli niechybnie zupa angielska. Ale nigdy nie maiłem odwagi sróbować tego..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 17:58 I co tam pani w Londonie słychać... Ostatnio była po raz kolejny pokazywana Rybka zwana Wandą... A tam London, a więc miejsca które możesz zobaczyć na zywo..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.03, 19:30 obecnie miejsca ktore widze na zywo to park na ktorym zbieraja sie niezle odchyly , skonczyla mi sie travelkarta wiec jestem uwieziona na kilburn , ale od jutra kupuje i ide dalej zwiedzac , widzialam tower hill :))) tam jest bosko :)) i na oxford street tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:31 Ty zyjesz! Miło że znowu stukasz! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.03, 19:36 zyje ale co to za zycie :((( chora w londonie , bez kasyyyyy ....... ale wczoraj odwiedzil nas znajomy i przyniosl czekoladki i prongelsy i martini wiec se pojadlam , za tydzien zamierzam pojsc sobie na barbekiu pod kosciol :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:38 barbeciu pod kościół.... znaczy się, że będziesz prosic o kiełbaskę która od razu skonsumujesz... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.07.03, 19:40 tak wlasnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:40 ale musisz mieć odpowiedni sposób na przekonywanie angoli... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pozdrówka z londonu :)))) 07.07.03, 19:45 od kiedy będziesz pracować? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Pozdrówka z londonu :)))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.07.03, 18:08 Oto jest pytanie , jak dobrze pojdzie to od poniedziaLKU :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahu OŚLA ŁAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 18:24 Niejszym zgłaszam ten wątek na oślą ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.com / 192.168.4.* 09.07.03, 18:31 Gość portalu: jahu napisał(a): > Niejszym zgłaszam ten wątek na oślą ławkę. Chciałeś powiedzieć "nominuję ten wątek do opuszczenia forum" ;) Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahu Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 18:39 spoko, watek zostal wlasnie nominowany, alex i malosi nie wolno wam o tym rozmawiac do niedzieli. forumowicze zecyduja czy wasz watek pozostanie na forum czy z niego zniknie. jestem pewien wyniku. a w niedziele przyjdzie wielki admin i ciach ciach was zalatwi. bedziecie musieli nauczyc sie uzywac poczty. zreszta juz mozecie: www2.gazeta.pl/poczta/0,0.html po lewej stronie jest pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.com / 192.168.4.* 09.07.03, 19:04 Gość portalu: jahu napisał(a): > bedziecie musieli nauczyc sie uzywac poczty. A nie prościej jakieś gg lub IRC, CHAT? Jest tyle możliwości... Pozdraiwam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahu Re: OŚLA ŁAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 19:07 a moze to jest pewna forma ekshibicjonizmu? wystawiac na publicznym forum swoja wlasna korespondencje? kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: OŚLA ŁAWKA 09.07.03, 19:47 andy ja tobie zalecam nauczyć się obsługiwać mózgu. To nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś